spazmol
Üye
rar bozuk crc hatası veriyoryedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene

rar bozuk crc hatası veriyoryedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene

tamam deniyorum şimdi
- - - Eklendi - - -
buldum hatayı
rardan çıkarken hata veriyor boş dosyayı yüklemeye çalışıyormuşum
anlayacağın rar hatalı -_-
telefona at kendi yedeğine dönüp es dosya yöneticisini kursonra çıkart restore yap
- - - Eklendi - - -
tamam deneyeceğim
tamam kardeş şimdi deniyorum.telefona at kendi yedeğine dönüp es dosya yöneticisini kursonra çıkart restore yap
- - - Eklendi - - -
usb driveri kur byfeat samsng usb driver
kardeşim ya herşeyi kurdum gene aynı.odinde bir değişiklik yok.herşeyi hazırladım telefonu dowland monuna almaya çalışıyorum dowland kısmına geliyor devar için sen artırma tuşuna basıyorum ama işlem yapmıyor kilitlenip kalıyor.odinde gene değişiklik yok hiçbirşey hemde herhangibi bir yazı bilene çıkmıyor.telefona at kendi yedeğine dönüp es dosya yöneticisini kursonra çıkart restore yap
- - - Eklendi - - -
usb driveri kur byfeat samsng usb driver
CWM-based Recovery v6.0.2.9 yüklü kardeşimkardeş cwmnin hangi sürümü yüklü şuan sende?
CWM-based Recovery v6.0.2.9 yüklü kardeşim
ya kardeş benim sorun cmwdi şimdi romda sorun oldu.bende ben romu yüklücem ama romu görmüyor bende ayrıca senin dediğin gibi yaptım ve gene aynı ve buseferde açılış ekranı yani samsung galaxy w de donup kalıyor.ya ben dün hafıza kartımı biçimlendirdin birçok klasör silindi bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi.bende mesela clockwork klasörü yoktu kendim oluşturdum bacup klasörünüde öyle.kasörleri görüyor ama yüklemede yapmıyor not fount diyor.nasıl olucak anlamış değilim hala,bana senin hafıza kartının kopyasını upload edebilirsen geçermi sanırım sistem dosyası kalasörleri silindi ondan böyle hatalar alıyorum.işlemleri sirasiyla yap wipe işlemlrini ilk sayfada anlattiğim gibi bu versiyonla dene olacakmı sirayi dogru yap ama
3 gündür ugrasıyorum indirme sitesi bende mi sorunlu bilmiyorum ama 3 gündür ugrasıyorum indiremedim yeni bi siteye upload edermisin rica etsem ?
wondermu sabah sana uyariyi ben yazdim kardeşim. rehperde ve whatsaptada ismin çıkiyor. bilgin olsun.
Hacı fotograf çekince telefon kapanıyor.Önemli değil yorumlarını bekliyorum sorun olursa yaz buralardayim