Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
yedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene
rar bozuk crc hatası veriyor :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
tamam deniyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

buldum hatayı :D
rardan çıkarken hata veriyor boş dosyayı yüklemeye çalışıyormuşum :D
anlayacağın rar hatalı -_-

şimdi oldumu işlrm tamam mı?

- - - Eklendi - - -

rarda sıkıntı yok senin winrar yada bilgisayardan kaynaklaniyor olabilir

spazmol

spazmol

Üye
%90 benim bilgisayara veriyorum hatayı :D
başka bişe deneyeyim olmadı tekrar format atarım :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarda tekrar dene baktın yine olmuyor es dosya yöneticisini kur onunla çikart

bayfeat

bayfeat

Üye
ardadaşlar banada yardımcı olurmusunuz telefonum dowland modunda kilitli kalıyor artı tuşuna eksi tuşunada basıyorum ama gene bişey olmuyor kilitli kalıyor.ve odin cihazı görmüyor takıyorum porta erhangibi bişey yok görmüyor.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
telefona at kendi yedeğine dönüp es dosya yöneticisini kursonra çıkart restore yap

- - - Eklendi - - -

usb driveri kur byfeat samsng usb driver

bayfeat

bayfeat

Üye
telefona at kendi yedeğine dönüp es dosya yöneticisini kursonra çıkart restore yap

- - - Eklendi - - -

tamam kardeş şimdi deniyorum.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardeşim ya herşeyi kurdum gene aynı.odinde bir değişiklik yok.herşeyi hazırladım telefonu dowland monuna almaya çalışıyorum dowland kısmına geliyor devar için sen artırma tuşuna basıyorum ama işlem yapmıyor kilitlenip kalıyor.odinde gene değişiklik yok hiçbirşey hemde herhangibi bir yazı bilene çıkmıyor.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cwmnin hangi sürümü yüklü şuan sende?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
bayfeat

bayfeat

Üye
işlemleri sirasiyla yap wipe işlemlrini ilk sayfada anlattiğim gibi bu versiyonla dene olacakmı sirayi dogru yap ama
ya kardeş benim sorun cmwdi şimdi romda sorun oldu.bende ben romu yüklücem ama romu görmüyor bende ayrıca senin dediğin gibi yaptım ve gene aynı ve buseferde açılış ekranı yani samsung galaxy w de donup kalıyor.ya ben dün hafıza kartımı biçimlendirdin birçok klasör silindi bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi.bende mesela clockwork klasörü yoktu kendim oluşturdum bacup klasörünüde öyle.kasörleri görüyor ama yüklemede yapmıyor not fount diyor.nasıl olucak anlamış değilim hala,bana senin hafıza kartının kopyasını upload edebilirsen geçermi sanırım sistem dosyası kalasörleri silindi ondan böyle hatalar alıyorum.
normalde hiç böyle sorun yaşamazdım direk kurardım.

ahmetalp1

Üye
3 gündür ugrasıyorum indirme sitesi bende mi sorunlu bilmiyorum ama 3 gündür ugrasıyorum indiremedim yeni bi siteye upload edermisin rica etsem ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
3 gündür ugrasıyorum indirme sitesi bende mi sorunlu bilmiyorum ama 3 gündür ugrasıyorum indiremedim yeni bi siteye upload edermisin rica etsem ?

üye olup dene yakinda versiyon 2 geliyor

ahmetalp1

Üye
indirmye gerek yok o zaman kardeşim v2 yi beklemek daha mantıklı olur sanırım :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
üye olup yinede dene sen bi şansını:-)

secan325

Üye
wondermu sabah sana uyariyi ben yazdim kardeşim. rehperde ve whatsaptada ismin çıkiyor. bilgin olsun.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu sabah sana uyariyi ben yazdim kardeşim. rehperde ve whatsaptada ismin çıkiyor. bilgin olsun.

numaralar degilde sadece adım çıkıyor galiba sagol uyarı için sen kullanmaya devam ediyormusun romu

burakcabal

Üye
Önemli değil yorumlarını bekliyorum sorun olursa yaz buralardayim
Hacı fotograf çekince telefon kapanıyor.

Edit: en son kapandı şimdi de yeşil android animasyonu geldiği yerde kaldı açılmıyor :hmmm

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeş ya ben romu kurmayı başardım sonunda.sorun şu senin bilgilerin vardı telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına dön dedim.ve telefonda uygulamaların bazıları çalışmayı durdurdu dedi ve ekran gelmedi.

Üst Alt