Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
rom da anlayamadgm telefonu kullanmadigim zaman da sarj durduk yere bosaliyor. su gibi akiyo. acaba sorun telefonumdami. nerde yanlis var?

burakcabal

Üye
Aynı isimde doğru bir şekilde oluştur hafıza kartına o zaman ama yedek almyı unutma her ihtimale karşı
MD5 mismatch! yazıyor restart attım wonder yazan yerde kalıyo yanlış bişey mi yaptım acaba?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
rom da anlayamadgm telefonu kullanmadigim zaman da sarj durduk yere bosaliyor. su gibi akiyo. acaba sorun telefonumdami. nerde yanlis var?

Kardeş bende böyle bir sorun yok aksine şarj boştayken hiç girmiyor uykuya yatıyor

- - - Eklendi - - -

MD5 mismatch! yazıyor restart attım wonder yazan yerde kalıyo yanlış bişey mi yaptım acaba?

Kurulumda sıralamada hata yapmış olabilirsin nasıl neler yaptığıni sırasıyla yazarmisin

burakcabal

Üye
Kardeş bende böyle bir sorun yok aksine şarj boştayken hiç girmiyor uykuya yatıyor

- - - Eklendi - - -

Kurulumda sıralamada hata yapmış olabilirsin nasıl neler yaptığıni sırasıyla yazarmisin
hallettim hacım kurdum bakalım nasılmış teşekkürler :)

spazmol

spazmol

Üye
yeni backup ne zaman gelecek :) ?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Betadan rc1 e geçtim finalden bir önceki versiyona testlere devam stabil olana kadar çalışıyorum :-) acele etmem ne zaman tam oldu işte dediğim an yüklerim

spazmol

spazmol

Üye
Tamam beklemeye devam :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Wondermu farkedersen bu backup ta senin bilgilerin var bazi yerlerde. Dikkat ettiysen bu mesajda bile senin adin cikiyo. Dikkat et kotu kisilerin eline gecebilir kardes. Bu sorunuda duzelt bence:)

- - - Eklendi - - -

Herseyini yedeklemissin anladigim kadari ile .

bayfeat

bayfeat

Üye
Bilgisayar başına geçersem yardımcı olurum
kardeş yardımcı olabilicekmisin şimdi.odin 4.44 ü indirdir opsunu seçtim one packageyide seçtim tek yapmam gereken dowland moduna almak ama dowlan moduna alırken kilitleniyor. ve odin benim cihazı görmüyor şuanda

spazmol

spazmol

Üye
bende md5 hatası aldım

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Kesin bir yerde yada sıralamada hata vardır aşamaları sırasıyla yazsana hatayı bulmak için

spazmol

spazmol

Üye
yazdıklarının aynısını sıra ile yaptım cwm de güncel

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Dejavuda öyle diyordu ama bir yerde yapmış hata sen tam olarak yazsana :-)

spazmol

spazmol

Üye
cwm Ye girip wipe data and factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format system format data format sdcard (externalsd yazan bölüme dokunmayin) daha sonra backup and restore bölümünden restore from
external sdcard :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Wondermu farkedersen bu backup ta senin bilgilerin var bazi yerlerde. Dikkat ettiysen bu mesajda bile senin adin cikiyo. Dikkat et kotu kisilerin eline gecebilir kardes. Bu sorunuda duzelt bence:)

- - - Eklendi - - -

Herseyini yedeklemissin anladigim kadari ile .

Bunu yazan arkadaş eyvallah bu durumda uyardığın için başka nerede var bildiğin? kendi nickinle yazarmısın

- - - Eklendi - - -

cwm Ye girip wipe data and factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format system format data format sdcard (externalsd yazan bölüme dokunmayin) daha sonra backup and restore bölümünden restore from
external sdcard :D

yedegi nereye attın ve winrardan çıkardınmı

spazmol

spazmol

Üye
Bunu yazan arkadaş eyvallah bu durumda uyardığın için başka nerede var bildiğin? kendi nickinle yazarmısın

- - - Eklendi - - -

yedegi nereye attın ve winrardan çıkardınmı
yep hafıza kartında cwm backupta :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir wipe işlemi yapmadan kendi yedeğine dön tekrar bemimkine dön wipe falan yapmadan

spazmol

spazmol

Üye
tamam deniyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

buldum hatayı :D
rardan çıkarken hata veriyor boş dosyayı yüklemeye çalışıyormuşum :D
anlayacağın rar hatalı -_-

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
yedeğin 25.06.13.10.55 vs gibi tarihli klasörün içinde backup klasörünün içinde olmasinada dikkat et ayrica yine olmazsa kendi yedeklerini bilgisayara falan al boşalt sonra benim yedeği atip dene

Üst Alt