avcitalip Üye Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın,Teşekkür Ederim - - - Eklendi - - - turkves' Alıntı: hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Sağol Hüseyin - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Talip sonunda kavuştun ha hadi hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... kavuştuk işte ya teşekkür ederim Fatih
CasuS_87' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın,Teşekkür Ederim - - - Eklendi - - - turkves' Alıntı: hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Sağol Hüseyin - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Talip sonunda kavuştun ha hadi hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... kavuştuk işte ya teşekkür ederim Fatih
avcitalip Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: hayırlı olsun dostum güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim
avcitalip Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: kaça patladı sorması ayıp Genişletmek için tıkla ... 1300 TL 1200 TL ye geldi + pasaport kayıt parası
mad eagle' Alıntı: kaça patladı sorması ayıp Genişletmek için tıkla ... 1300 TL 1200 TL ye geldi + pasaport kayıt parası
Kerim. Üye TALIPAVCI' Alıntı: 1300 TL 1200 TL ye geldi + pasaport kayıt parası Genişletmek için tıkla ... Yurtdisindan gelince hic bir sorun olmuyor deme?yada bu kayit sadece bir kez mi yapiliyor?
TALIPAVCI' Alıntı: 1300 TL 1200 TL ye geldi + pasaport kayıt parası Genişletmek için tıkla ... Yurtdisindan gelince hic bir sorun olmuyor deme?yada bu kayit sadece bir kez mi yapiliyor?
avcitalip Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Yurtdisindan gelince hic bir sorun olmuyor deme?yada bu kayit sadece bir kez mi yapiliyor? Genişletmek için tıkla ... bir kere yapılıyor,2 yılda bir telefon getirme hakkın var ben zaten bir daha Türkiye'den telefon almayı düşünmüyorum pasaport sıkıntısı olmadığı sürece... elin gevuruda o telefondan kar ediyor nerede bu devlet ?
kerim336' Alıntı: Yurtdisindan gelince hic bir sorun olmuyor deme?yada bu kayit sadece bir kez mi yapiliyor? Genişletmek için tıkla ... bir kere yapılıyor,2 yılda bir telefon getirme hakkın var ben zaten bir daha Türkiye'den telefon almayı düşünmüyorum pasaport sıkıntısı olmadığı sürece... elin gevuruda o telefondan kar ediyor nerede bu devlet ?
Kerim. Üye TALIPAVCI' Alıntı: bir kere yapılıyor,2 yılda bir telefon getirme hakkın var ben zaten bir daha Türkiye'den telefon almayı düşünmüyorum pasaport sıkıntısı olmadığı sürece... elin gevuruda o telefondan kar ediyor nerede bu devlet ? Genişletmek için tıkla ... iyiymiş o zmn.s2ler ne kadar bilgin var mı?
TALIPAVCI' Alıntı: bir kere yapılıyor,2 yılda bir telefon getirme hakkın var ben zaten bir daha Türkiye'den telefon almayı düşünmüyorum pasaport sıkıntısı olmadığı sürece... elin gevuruda o telefondan kar ediyor nerede bu devlet ? Genişletmek için tıkla ... iyiymiş o zmn.s2ler ne kadar bilgin var mı?
Mad EagLe Üye Biraz pahalı almışsın sanki dostum daha ucuza bulanlar vardı ama sen almanyadan almışsın amerika ingilterede falan daha ucuz diye biliyorum.
Biraz pahalı almışsın sanki dostum daha ucuza bulanlar vardı ama sen almanyadan almışsın amerika ingilterede falan daha ucuz diye biliyorum.
avcitalip Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: iyiymiş o zmn.s2ler ne kadar bilgin var mı? Genişletmek için tıkla ... 250 € muş aslında onlardan 2 tane getirtip bir tanesini anneme hediye edesim vardı ama s3 alıyım değişiklik olsun dedim - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Biraz pahalı almışsın sanki dostum daha ucuza bulanlar vardı ama sen almanyadan almışsın amerika ingilterede falan daha ucuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... s3 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız s2 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ingiltere'de tanıdığım yok olsaydı sorardım,
kerim336' Alıntı: iyiymiş o zmn.s2ler ne kadar bilgin var mı? Genişletmek için tıkla ... 250 € muş aslında onlardan 2 tane getirtip bir tanesini anneme hediye edesim vardı ama s3 alıyım değişiklik olsun dedim - - - Eklendi - - - mad eagle' Alıntı: Biraz pahalı almışsın sanki dostum daha ucuza bulanlar vardı ama sen almanyadan almışsın amerika ingilterede falan daha ucuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla ... s3 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız s2 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ingiltere'de tanıdığım yok olsaydı sorardım,
avcitalip Üye Konu Sahibi lordufuk' Alıntı: Hayırlu uğurlu olsun kardes allah hepimize nasip etsin Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim,önümüzdeki ayın 7 sinde Bursa'ya gelme imkanım var hangi kebapçıyı önerirsin Allah inşallah sanada s3 nasip eder - - - Eklendi - - - .yaRasa.' Alıntı: Hayırlı Olsun adaş... Beyazın ışık sızdırması olayı kötüymüş... Genişletmek için tıkla ... çokta sırıtmıyor aslında - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: bune ya hepsi cok ucuz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Almanlar'da o telefonlardan kar ediyorlar bakın nasıl kazıklanıyoruz Türkiye'de Devlet,Telefoncular Bizi Kazıkliii - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Hayırlı Olsun Talip Genişletmek için tıkla ... Sağol İnanç
lordufuk' Alıntı: Hayırlu uğurlu olsun kardes allah hepimize nasip etsin Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim,önümüzdeki ayın 7 sinde Bursa'ya gelme imkanım var hangi kebapçıyı önerirsin Allah inşallah sanada s3 nasip eder - - - Eklendi - - - .yaRasa.' Alıntı: Hayırlı Olsun adaş... Beyazın ışık sızdırması olayı kötüymüş... Genişletmek için tıkla ... çokta sırıtmıyor aslında - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: bune ya hepsi cok ucuz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Almanlar'da o telefonlardan kar ediyorlar bakın nasıl kazıklanıyoruz Türkiye'de Devlet,Telefoncular Bizi Kazıkliii - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Hayırlı Olsun Talip Genişletmek için tıkla ... Sağol İnanç
Kerim. Üye TALIPAVCI' Alıntı: sağol kardeşim,önümüzdeki ayın 7 sinde Bursa'ya gelme imkanım var hangi kebapçıyı önerirsin Allah inşallah sanada s3 nasip eder - - - Eklendi - - - çokta sırıtmıyor aslında - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Almanlar'da o telefonlardan kar ediyorlar bakın nasıl kazıklanıyoruz Türkiye'de Devlet,Telefoncular Bizi Kazıkliii - - - Eklendi - - - Sağol İnanç Genişletmek için tıkla ... aynen
TALIPAVCI' Alıntı: sağol kardeşim,önümüzdeki ayın 7 sinde Bursa'ya gelme imkanım var hangi kebapçıyı önerirsin Allah inşallah sanada s3 nasip eder - - - Eklendi - - - çokta sırıtmıyor aslında - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - Almanlar'da o telefonlardan kar ediyorlar bakın nasıl kazıklanıyoruz Türkiye'de Devlet,Telefoncular Bizi Kazıkliii - - - Eklendi - - - Sağol İnanç Genişletmek için tıkla ... aynen