İstediğin telefonu almakta özgür değil misin? Ben Note 3 kullandım güncellemeyle hiçte bozulma olmadı. İnsanları sosyal medyada sanki üst sürüm olunca yeni model hızına yetişecek algısını oluşturmuşlar tutturmuş herkes bir güncelleme. Custom rom'u fantezi için kuracaksan cihaz belli al nexus 6P custom rom'un dibine vur, bu kadar basit.Samsung'un güncelleme politikasını bana övmeyin. Adamlar resmen "yeni bir samsung yeni bir mutluluk" diyor hadi bunu geçtim neden ișlemci ile Custom rom desteğini kısıtlıyor.
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlayamıyorlar nedense, o konuda milletçe bir karın ağrısı var. Adam Snapdragon 810 almış hala güncelleme alıyorum kafasında..Gecen sene aldigim s6 edge de duruyor . son mm guncellemesiyle cihaz hem pil hem performans harika daha once gunde iki kere sarj etigim cihaz suan gunu cikartiyor. Tutupta surekli guncelleme veripte cihazlari cope cikartacagina stabil surumde kalmasi daha mantıklı.
Bi an kendimi gördüm sankiGecen sene aldigim s6 edge de duruyor . son mm guncellemesiyle cihaz hem pil hem performans harika daha once gunde iki kere sarj etigim cihaz suan gunu cikartiyor. Tutupta surekli guncelleme veripte cihazlari cope cikartacagina stabil surumde kalmasi daha mantıklı.
bende de s6 edge var mm ile cihaz mükemmel oldu. S7 den bi farkı yok gibi tabi genel performans olarak yetişemez belki ama ekran yetmiyor 
Elimde birde lg g3 vardi ,oda mm yi aldi , fakat pilde cok az fark oldu hata olmadi desem yeri. Ama s6 edge mm ile baskabir cihaz oldu resmen . Yani samsung cok iyi optimize etmiş bunu inkar edemeyiz.Bi an kendimi gördüm sankibende de s6 edge var mm ile cihaz mükemmel oldu. S7 den bi farkı yok gibi tabi genel performans olarak yetişemez belki ama ekran yetmiyor
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım daha nereye gidecek bende de g3 var pil berbat 3 saat 4 saat ekran süresi anca alıyor. G2 de vardı o 2.5 sene sonra yavaşlamaya başlamıştı g3 ise şimdiden yavaşlama yoluna girmiş.Elimde birde lg g3 vardi ,oda mm yi aldi , fakat pilde cok az fark oldu hata olmadi desem yeri. Ama s6 edge mm ile baskabir cihaz oldu resmen . Yani samsung cok iyi optimize etmiş bunu inkar edemeyiz.
Google ile çalıştı o yüzdendir ben de s6 kullanıyorum çok daha hızlandı. Telefon akıcı bir şekilde 1.4 boş Ram sabit duruyor şarjım da iyi gidiyor sabah 8 de alıyorum akşam 6-6:30 gibi takmak zorunda kalıyorum ama burda da hızlı şarj devreye girdiği için mutluyumElimde birde lg g3 vardi ,oda mm yi aldi , fakat pilde cok az fark oldu hata olmadi desem yeri. Ama s6 edge mm ile baskabir cihaz oldu resmen . Yani samsung cok iyi optimize etmiş bunu inkar edemeyiz.
Bide lumia 1520 kullandim de kullandigimiz cihazlar ayni olsunBakalım daha nereye gidecek bende de g3 var pil berbat 3 saat 4 saat ekran süresi anca alıyor. G2 de vardı o 2.5 sene sonra yavaşlamaya başlamıştı g3 ise şimdiden yavaşlama yoluna girmiş.
tabi öncesinde stev ölene kadar tum apple ürünlerini aldım,macbook pro ipad ilk iphoneden stev olene kadarki cihazlar stev öldü benim icin apple bitti.O kıvrımları koruyacak kırılmaz cam vararkadaşlar cihaz düşme anında hemen kırılır gibi geliyor,çünkü darbeyi ilk olarak cam a alcak,yoksa yanlış mı biliyorum ?
Bide mecbur kalmadikca hizli sarj etmeyin pil daha performanslı oluyor.Google ile çalıştı o yüzdendir ben de s6 kullanıyorum çok daha hızlandı. Telefon akıcı bir şekilde 1.4 boş Ram sabit duruyor şarjım da iyi gidiyor sabah 8 de alıyorum akşam 6-6:30 gibi takmak zorunda kalıyorum ama burda da hızlı şarj devreye girdiği için mutluyum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad sen baya cihaz görmüş geçirmişsinBide lumia 1520 kullandim de kullandigimiz cihazlar ayni olsuntabi öncesinde stev ölene kadar tum apple ürünlerini aldım,macbook pro ipad ilk iphoneden stev olene kadarki cihazlar stev öldü benim icin apple bitti.
ben cihazın bütün çekirdeklerini kırmadan bırakamıyorum
Çok uzun sürüyor öyle ya şarj soketi şarj takıyorum 1dk içinde alev gibi oluyor 1 kere kablo değiştirdim kırıldı kabloBide mecbur kalmadikca hizli sarj etmeyin pil daha performanslı oluyor.

Perşembe günü samsung store'a gittim. Ekran kıvrımlı diye biz jelatin takmıyoruz dedilerO kıvrımları koruyacak kırılmaz cam var

kırılmaz cam değil fakat çok dayanıklı 4.sürüm dü sanırım,ancak yinede bana ilk darbede kırılır gibi geliyorO kıvrımları koruyacak kırılmaz cam var
O da bir fantezi niye kullanayım ki ama parası değerli olanlar mecbur takacakPerşembe günü samsung store'a gittim. Ekran kıvrımlı diye biz jelatin takmıyoruz dediler