Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncelleme de güncelleme! 2 yıl boyunca verilen hangi sürüm demode olduda yaranız var.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un güncelleme politikasını bana övmeyin. Adamlar resmen "yeni bir samsung yeni bir mutluluk" diyor hadi bunu geçtim neden ișlemci ile Custom rom desteğini kısıtlıyor.

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstediğin telefonu almakta özgür değil misin? Ben Note 3 kullandım güncellemeyle hiçte bozulma olmadı. İnsanları sosyal medyada sanki üst sürüm olunca yeni model hızına yetişecek algısını oluşturmuşlar tutturmuş herkes bir güncelleme. Custom rom'u fantezi için kuracaksan cihaz belli al nexus 6P custom rom'un dibine vur, bu kadar basit.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Gecen sene aldigim s6 edge de duruyor . son mm guncellemesiyle cihaz hem pil hem performans harika daha once gunde iki kere sarj etigim cihaz suan gunu cikartiyor. Tutupta surekli guncelleme veripte cihazlari cope cikartacagina stabil surumde kalmasi daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: Koradam, Luck Star ve teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
İPhone her ay güncelleme alıyor halen sorunla boğuşuyor telefonu aldığımdan beri 2 kere güncelleme aldım telefon kusursuz. 2 kere de sürüm atlasa yani Android N ve sonraki gelse yeter bana.

Rom konusuna gelirse donanımı zayıf bir telefon olsa nexuslardaki gibi boş arayuze sahip aosp rom atmak isterdim ancak bu telefonun donanımı böylesine canavarken kalkıp cyanogenmod yüklemek hakaret olur.

Zorla satmıyor Samsung ama Apple'i da geçti diğerlerini de demek alanlar biliyor değerini. Bizim türkler de sorunlu cihazlara söğüşlensin. Uğraşmayı, başına bela almayı sever bizim millet.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve bmw_m6
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gecen sene aldigim s6 edge de duruyor . son mm guncellemesiyle cihaz hem pil hem performans harika daha once gunde iki kere sarj etigim cihaz suan gunu cikartiyor. Tutupta surekli guncelleme veripte cihazlari cope cikartacagina stabil surumde kalmasi daha mantıklı.
Anlayamıyorlar nedense, o konuda milletçe bir karın ağrısı var. Adam Snapdragon 810 almış hala güncelleme alıyorum kafasında..

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bi an kendimi gördüm sanki :D bende de s6 edge var mm ile cihaz mükemmel oldu. S7 den bi farkı yok gibi tabi genel performans olarak yetişemez belki ama ekran yetmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lollipop zaten acayip sorunlu bir sürümdü. İyi olmuş MarshMallow'da toparlaması.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bi an kendimi gördüm sanki :D bende de s6 edge var mm ile cihaz mükemmel oldu. S7 den bi farkı yok gibi tabi genel performans olarak yetişemez belki ama ekran yetmiyor :D

Elimde birde lg g3 vardi ,oda mm yi aldi , fakat pilde cok az fark oldu hata olmadi desem yeri. Ama s6 edge mm ile baskabir cihaz oldu resmen . Yani samsung cok iyi optimize etmiş bunu inkar edemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Elimde birde lg g3 vardi ,oda mm yi aldi , fakat pilde cok az fark oldu hata olmadi desem yeri. Ama s6 edge mm ile baskabir cihaz oldu resmen . Yani samsung cok iyi optimize etmiş bunu inkar edemeyiz.
Bakalım daha nereye gidecek bende de g3 var pil berbat 3 saat 4 saat ekran süresi anca alıyor. G2 de vardı o 2.5 sene sonra yavaşlamaya başlamıştı g3 ise şimdiden yavaşlama yoluna girmiş.

hikmet366

hikmet366

Üye
Google ile çalıştı o yüzdendir ben de s6 kullanıyorum çok daha hızlandı. Telefon akıcı bir şekilde 1.4 boş Ram sabit duruyor şarjım da iyi gidiyor sabah 8 de alıyorum akşam 6-6:30 gibi takmak zorunda kalıyorum ama burda da hızlı şarj devreye girdiği için mutluyum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar cihaz düşme anında hemen kırılır gibi geliyor,çünkü darbeyi ilk olarak cam a alcak,yoksa yanlış mı biliyorum ?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bakalım daha nereye gidecek bende de g3 var pil berbat 3 saat 4 saat ekran süresi anca alıyor. G2 de vardı o 2.5 sene sonra yavaşlamaya başlamıştı g3 ise şimdiden yavaşlama yoluna girmiş.

Bide lumia 1520 kullandim de kullandigimiz cihazlar ayni olsun :D tabi öncesinde stev ölene kadar tum apple ürünlerini aldım,macbook pro ipad ilk iphoneden stev olene kadarki cihazlar stev öldü benim icin apple bitti.

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
arkadaşlar cihaz düşme anında hemen kırılır gibi geliyor,çünkü darbeyi ilk olarak cam a alcak,yoksa yanlış mı biliyorum ?
O kıvrımları koruyacak kırılmaz cam var

• Beğen
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Google ile çalıştı o yüzdendir ben de s6 kullanıyorum çok daha hızlandı. Telefon akıcı bir şekilde 1.4 boş Ram sabit duruyor şarjım da iyi gidiyor sabah 8 de alıyorum akşam 6-6:30 gibi takmak zorunda kalıyorum ama burda da hızlı şarj devreye girdiği için mutluyum

Bide mecbur kalmadikca hizli sarj etmeyin pil daha performanslı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve hikmet366
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bide lumia 1520 kullandim de kullandigimiz cihazlar ayni olsun :D tabi öncesinde stev ölene kadar tum apple ürünlerini aldım,macbook pro ipad ilk iphoneden stev olene kadarki cihazlar stev öldü benim icin apple bitti.
Üstad sen baya cihaz görmüş geçirmişsin :D ben cihazın bütün çekirdeklerini kırmadan bırakamıyorum :D

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
Bide mecbur kalmadikca hizli sarj etmeyin pil daha performanslı oluyor.
Çok uzun sürüyor öyle ya şarj soketi şarj takıyorum 1dk içinde alev gibi oluyor 1 kere kablo değiştirdim kırıldı kablo :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Perşembe günü samsung store'a gittim. Ekran kıvrımlı diye biz jelatin takmıyoruz dediler :D

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

ArMaGeDdOn_87

Üye

kırılmaz cam değil fakat çok dayanıklı 4.sürüm dü sanırım,ancak yinede bana ilk darbede kırılır gibi geliyor

hikmet366

hikmet366

Üye
Perşembe günü samsung store'a gittim. Ekran kıvrımlı diye biz jelatin takmıyoruz dediler :D

O da bir fantezi niye kullanayım ki ama parası değerli olanlar mecbur takacak

Üst Alt