Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Senide dostum :)
Dostlar ben şöyle bir aksesuar aldım malum telefon çok fazla ince, hakikaten hoşuma gitti benim 2 parmağım giriyor 3.sü sıkışıyor. 2 TL

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtakale de iPhone için olanı gördüm 5 liraydı özellikle Plus için iyi olur. Ben kılıf taktığım için kullanmam zor :D

Demek her cihaza uyuyor.

Galaxy S7 Edge ile MaxiCep uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tahtakale de iPhone için olanı gördüm 5 liraydı özellikle Plus için iyi olur. Ben kılıf taktığım için kullanmam zor :D

Demek her cihaza uyuyor.

S7 Edge'de Plus sayılır 5.5 az değil :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Buda başka bir çeşidi @LuckStar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunuda şurayaya ekleyeyim konunun ilk sayfasına eklersin artık @Luck Star :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunuda şurayaya ekleyeyim konunun ilk sayfasına eklersin artık @Luck Star :)
Ekliyorum teşekkürler :)
Konuyu daha çok düzenleyeceğim. Kullandığınız, sevdiğiniz uygulamaları veya oyunları paylaşabilirsiniz.Tüm kullanım kolaylığı sağlayan tarafları ve uygulamaları ilk mesaja eklenecek.

Bu arada Galaxy Apps ile Samsung Tarayıcı, Müzik ve Not uygulamasına güncelleme geldi. Tarayıcı aşırı hızlanmış.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Ekliyorum teşekkürler :)
Konuyu daha çok düzenleyeceğim. Kullandığınız, sevdiğiniz uygulamaları veya oyunları paylaşabilirsiniz.Tüm kullanım kolaylığı sağlayan tarafları ve uygulamaları ilk mesaja eklenecek.

Bu arada Galaxy Apps ile Samsung Tarayıcı, Müzik ve Not uygulamasına güncelleme geldi. Tarayıcı aşırı hızlanmış.
vr kullanıyormusun geçende gördümde vr kullanlara hediye oyun kodu yollamış uygulamayı indirince

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
vr kullanıyormusun geçende gördümde vr kullanlara hediye oyun kodu yollamış uygulamayı indirince

Hayır ben kullanmıyorum ama evet playstore'dan Galaxy S7/S7 Edge Hediyeleri uygulamasını indirince VR için 5 oyun hediyesi var bunu da yazalım konuya.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Marketten yeni 5-6 tane oyun indirdim fakat game launcher liseteye eklememiş nasıl ekleyebilirim?

baby_face_

baby_face_

Üye
Merhaba arkadaşlar. S4 kullanıyorum cihazımdan son derece memnunum bu zamana kadar tık demedi 3 sene rahat bir şekilde götürdü ben. Lakin bildiğiniz üzere s4'ün 4g desteği yok bundan dolayı S7 Edge'ye terfi etmeyi düşünüyorum.

Siz değerli kullanıcı arkadaşlara benim için önemli olan bir iki soru sormak istiyorum. Objektif olursanız çok mutlu olurum [emoji2]

1.si ve en önemlisi kavisli ekranda klavye deneyimi. En çok çekindiğim durum bu. İki elle kullanımda cihazı tutarken parmak araları ekrana temas edip klavye kullanımında bir olumsuzluk oluşturuyor mu?

2.si pil performansı nasıl? Kişiden kişiye değişeceği için kendi kullanımımı özetleyeyim belki buna yakın arkadaşlarımız vardır.
-Sabah 9'dan akşam 6'ya kadar Wifi ye bağlıyım. Ağırlıklı olarak Tapatalk ve sosyal medyada geziniyorum. Toplasan 1 saat tutmayacak oyun maceram oluyor (clash of clans, candy crash, triva *****). Evimde internet olmadığı için de akşam 7 den sonra 3g ile bağlanıyorum, yine sosyal medya tarayıcı ve forum ağırlıklı. Bu şartlara yakın kullanımı olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

3. Ve son merak ettiğim konu parmak izi okuyucu hızı ve aksesuar çeşitliliği...

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Koradam

Üye
Bence sırf 4G icin telefon değiştirilmez . 4Gyı en verimli şekilde zaten kullanamıyoruz

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bence sırf 4G icin telefon değiştirilmez . 4Gyı en verimli şekilde zaten kullanamıyoruz
Diğer arkadaşa ayrıntıli cevap vereceğim eve şimdi geldim. 4g konusu biraz öyle ama güzel paket bulunursa hız gerçekten muhteşem. Ben 167mb hıza ulaştım.

Bugün etkinlik vardı sahilde, cihaz beni yarı yolda bırakmadı çok şükür. Daha çok sevmeye başladım :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: baby_face_
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. S4 kullanıyorum cihazımdan son derece memnunum bu zamana kadar tık demedi 3 sene rahat bir şekilde götürdü ben. Lakin bildiğiniz üzere s4'ün 4g desteği yok bundan dolayı S7 Edge'ye terfi etmeyi düşünüyorum.

Siz değerli kullanıcı arkadaşlara benim için önemli olan bir iki soru sormak istiyorum. Objektif olursanız çok mutlu olurum [emoji2]

1.si ve en önemlisi kavisli ekranda klavye deneyimi. En çok çekindiğim durum bu. İki elle kullanımda cihazı tutarken parmak araları ekrana temas edip klavye kullanımında bir olumsuzluk oluşturuyor mu?

2.si pil performansı nasıl? Kişiden kişiye değişeceği için kendi kullanımımı özetleyeyim belki buna yakın arkadaşlarımız vardır.
-Sabah 9'dan akşam 6'ya kadar Wifi ye bağlıyım. Ağırlıklı olarak Tapatalk ve sosyal medyada geziniyorum. Toplasan 1 saat tutmayacak oyun maceram oluyor (clash of clans, candy crash, triva cra ck). Evimde internet olmadığı için de akşam 7 den sonra 3g ile bağlanıyorum, yine sosyal medya tarayıcı ve forum ağırlıklı. Bu şartlara yakın kullanımı olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum.

3. Ve son merak ettiğim konu parmak izi okuyucu hızı ve aksesuar çeşitliliği...

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
1- edge ekranı telefon elinizdeyken hiç bir farkı olmuyor. Ara sıra kamera kullanırken degebiliyor ama alışınca zaten bu olmaz.

Tek sıkıntı şu eğer yatakta telefonu yukarı doğru tutup kullanacaksınız hem edge ekranı hem dokunmatik olan geri, son uygulamalar tuşu düşmanınız olur. Sadece kılıf ile çözülür bu sorun.

2- Pil konusunu hiç dert etme en aşırı kullanımda 5 saat ekran süresi veriyor. Bu yüksek ekran parlaklığı, mobil veri ve oyun oluyor. En tasarruflu kullanımda yani WiFi ve %25-30 parlaklık ile istediğini yap 9-10 saat verebiliyor maximum. Ortalama 8 saat.

3- parmak izi okuyucusu çok çok hızlı, shifdelete incelemede s7 edge parmak izi açma hızına alışınca iPhone umdaki parmak izi kilidini iptal ettim dedi. Gerçekten çok çok hızlı. Okumama olayı hiç olmuyor ama bazen biraz daha uzun süre tutmak gerekiyor bu 0.1sn falan yani alışırsın ona da ama çok hızlı :)

baby_face_

baby_face_

Üye
1- edge ekranı telefon elinizdeyken hiç bir farkı olmuyor. Ara sıra kamera kullanırken degebiliyor ama alışınca zaten bu olmaz.

Tek sıkıntı şu eğer yatakta telefonu yukarı doğru tutup kullanacaksınız hem edge ekranı hem dokunmatik olan geri, son uygulamalar tuşu düşmanınız olur. Sadece kılıf ile çözülür bu sorun.

2- Pil konusunu hiç dert etme en aşırı kullanımda 5 saat ekran süresi veriyor. Bu yüksek ekran parlaklığı, mobil veri ve oyun oluyor. En tasarruflu kullanımda yani WiFi ve %25-30 parlaklık ile istediğini yap 9-10 saat verebiliyor maximum. Ortalama 8 saat.

3- parmak izi okuyucusu çok çok hızlı, shifdelete incelemede s7 edge parmak izi açma hızına alışınca iPhone umdaki parmak izi kilidini iptal ettim dedi. Gerçekten çok çok hızlı. Okumama olayı hiç olmuyor ama bazen biraz daha uzun süre tutmak gerekiyor bu 0.1sn falan yani alışırsın ona da ama çok hızlı :)

Saol hocam bilgilendirme için teşekkürler. Yatar vaziyette kullanırken geri tuşu ve araçlar tuşu S4'de de sıkıntı ama alıştım, dediğin gibi alışana kadar ufak tefek sıkıntılar olacaktır.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Saol hocam bilgilendirme için teşekkürler. Yatar vaziyette kullanırken geri tuşu ve araçlar tuşu S4'de de sıkıntı ama alıştım, dediğin gibi alışana kadar ufak tefek sıkıntılar olacaktır.
S4 te kullandım ben bir süre Samsungda staj yaptığım için tüm modeller hakkında bilgim var bayaa. S4 te orta tuşun üst kısmına değiyordu elim bunda o yok en azından. Sadece dediğiniz gibi sag sol tuşlar değiyor. Edge ekranı da fazla değmiyor aslında ama kılıf şart.

baby_face_

baby_face_

Üye
Kullandığınız bir kılıf var mı, hangisini tavsiye edersiniz? @Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız bir kılıf var mı, hangisini tavsiye edersiniz? @Luck Star

Bende bu var ilk başta spigen almıştım ama benim renge uymadı kaba durdu bundan memnunum. Kesimler çok keskin tam ölçü alınmış. Eldeki hissi de çok iyi terleme yapmıyor hiç. 25 lira fiyatı var ama link bulamıyorum hiç bir yerde satılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
Murat Alper

Murat Alper

Üye
şu uygulamayı ekleyeyim htc 10 boost+ uygulaması

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın bir şeyi unutmuşum. Unpacked etkinliğinde de belirtilmişti.

Samsung Galaxy Game Pack ile 16 bedava oyuna sahip oluyoruz ancak bunları Galaxy Apps'ten indirdiğimizde toplamda 200$ değerinde oyun içi hediyesi var.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Murat Alper

Üst Alt