Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Benim cihaz cildirdi bugun :)

Dedeler amam duymasinlar .
o arka plan nasıl siyah tema mı s6 varmı

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Tema marketinden istediğin siyah temayı yap olur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vatan da s7 Edge ya baktım güzel kamera var 4k video cok güzel çekiyor s6 dan çok iyi 16 mp olsa daha iyi olurdu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Vatan da s7 Edge ya baktım güzel kamera var 4k video cok güzel çekiyor s6 dan çok iyi 16 mp olsa daha iyi olurdu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen çözünürlük fazla olsa iyi olurdu ama iyi çekiyor yeterli :)

Koradam

Üye
Baskı almiyacaginiz için mp ye pek takmayın bence
S7 kullanan arkadaşlar bu videoda ki sorunu yaşıyor mu ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC iyi para vermiş sanırım :bann:

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Baskı almiyacaginiz için mp ye pek takmayın bence
S7 kullanan arkadaşlar bu videoda ki sorunu yaşıyor mu ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HTC iyi para vermiş sanırım :bann:
Uygulamalar 820 ile uyumlu olmayabilir demiş ahahhahahaha ne güldüm ama ya. S820 sadece şuan bildiğim kadarıyla 4 5 cihazda var exynos 8890 ise sadece s7 lerde var adam gelip belki daha iyi optimize olmuştur dedi. Her zaman snapdragon için uygulamalar en çok bu işlemci için optimize edilir çünkü bu işlemci markası çok kullanılıyor diyen adam şuan R yapmış ve yine sallamış. Zaman kaybı.

lumiacı

Üye
Benim bildigim en cok kullanilan islemciye optimize yapilmazmi. Yada yanlismi biliyorum bilgilendiren olursa sevinirim

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildigim en cok kullanilan islemciye optimize yapilmazmi. Yada yanlismi biliyorum bilgilendiren olursa sevinirim
Öyle. Geldi kabullenmedi diyor ki optimize edilmemiştir belki ahahaha ne güldüm ama ya. Kaç para aldı kim bilir şu dandik htc yi savunmak için.

Kamera, pil, ekran, hız s7 edge önde.

Geriye ne kaldı? Stabil arayüz diyecek ama s7 onda da önde :) yazık cidden boş boş konuşmuş.

• Beğen
Tepkiler: Koradam ve teknolojibaronu

lumiacı

Üye
Öyle. Geldi kabullenmedi diyor ki optimize edilmemiştir belki ahahaha ne güldüm ama ya. Kaç para aldı kim bilir şu dandik htc yi savunmak için.

Geriye ne kaldı? Stabil arayüz diyecek ama s7 onda da önde :) yazık cidden boş boş konuşmuş.

O yüzden çoğu yerli teknoloji sitesini takip etmiyorum. Adamlar takım tutar gibi cihaz savunuyorlar. Bildiğin bağnazlık iste. [emoji3]

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
O yüzden çoğu yerli teknoloji sitesini takip etmiyorum. Adamlar takım tutar gibi cihaz savunuyorlar. Bildiğin bağnazlık iste. [emoji3]
Ben de ben de. Ya üzülüyorum bizim insanımızı yanlış yönlendiriyor tamam git htc 10 alma demem kimseye. Ama tasarımını kimse beğenmedi on taraftan kalkıp çok sık diyor. Bu kadar belli etmemeliydi.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu cenazesi kılınmamış firmayı tartışmaya bile tenezzül etmeyin bence. Belki bu sene ki nexus'ları yaparak kendi kanıtlar.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı

lumiacı

Üye
Ben de ben de. Ya üzülüyorum bizim insanımızı yanlış yönlendiriyor tamam git htc 10 alma demem kimseye. Ama tasarımını kimse beğenmedi on taraftan kalkıp çok sık diyor. Bu kadar belli etmemeliydi.

Orada son kullanıcıya yönelik genel bilgi vermesi gerekirken neler söylemişler. Sadece bu video' nun yayımcı site/editörleri değil Türkiye' de işini hakkiyka yapan ve her kesime hitap eden teknoloji sitelerini saysak bir elin parmaklarını geçmez. Ben gecen yılın başından beri bu ve buna benzer site / kanal vs. takip etmiyorum hem de tavsiyede etmiyorum.

En son yine Windows Phone hakkında tabiri caizse karalama propagandası yapmışlardı o günden beri ne girerim nede izlerim. En azından ruh ve sinir sağlığım bozulmuyor. Son olarak teknoloji bizi memnun etmek zorunda biz teknolojiyi degil. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6, teknolojibaronu ve Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hakkı Alkan olmasa 1 dk durmamda, hakkı reisi seviyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim sinirimi bozdu fazlasıyla. Antutu için yanıltıcı olur diyor adam test yaptı yine ezildi geldi yine yanıltıcı olur diyor. HTC antutuda 116k alıyor benim telefonum 131k alıyor. Hazmedemiyor tabii ki normaldir. Biri bana sorsa htc 10 vs s7 edge kotulemeden farkları söyler istediğini al derim bu resmen htc 10 reklamı yaptı.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Koradam

Üye

Bence yarıda kestim iyice gereksiz yorumlar yapmaya başladılar

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
S7 Edge incelemesi iyi olmuş

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bos video izlemeye değmez.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star, teknolojibaronu ve lumiacı

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Samsung sağlam cihazlar çıkarıyor ona sözüm yok ama şu ișlemci sorununu da bir çözse iyi olacak kaynak kodlarını versin. Güncelleme politikası da iyi değil zaten

Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt