Hayırlı olsun şimdiden xperia Z3'ünüze ne oldu? Sıkıntı büyük mü?Nokia 5310XM ve Xperia Z3 ten sonra ilk defa bir telefona hayran kaldim.Meğer ben kavisli seviyormuşum.S6 Edge+ çok büyük olduğundan tercih etmedim ve de hafiza karti girişi yoktu.Bu ay S7 edge elimde olacak inşallah.Alanlara da hayırlı olsun.Aman düşürmeyin
![]()
Kırılmaz cam neden taktırmayalım?Sony den çok şikayet var. Samsung'un zirveye oturduğunu gören koşup geliyor. Hayırlı uğurlu olsuncam ekran taktirmadan dikkatli kullanın.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altın renginden apple yüzünden bende nefret etmiştim ama S6E+'ta ki gümüş gibi de değil ki S7E de ki..Z3 kendi hatamdan dolayı şu an Van Gölü'nün derinliklerindeSavundukları su geçirmeme özelliği gerçekten iyiyse sadece şarjı bitmiştir
S7 Edge nin gümüş rengi gerçekten hoş.Altın rengi asla almam hiç bir telefonda,tiksindirir beni hep
![]()
Theme store da çıkmıyor temalar apk sini mi yüklemek lazım?Avengers temalarının hepsini yükledim. Taktikler bu video'da.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EvetTheme store da çıkmıyor temalar apk sini mi yüklemek lazım?
Evet video açıklamasında anlatılıyor.Theme store da çıkmıyor temalar apk sini mi yüklemek lazım?
? Anlamadım.Snapdragonlu s7 bunu yaparken exynoys ü bunu yapamayacak
Karşılaştırma - Snapdragon'lu s7 bunu yaparken Exynos lu s7 bunu yapamayacakyapamayacak - MaxiCep
Siyah tam siyah değil bilemiyorum hep siyah almak istedim mesela g2 de hata ettim beyaz aldım telefondan nefret etmeye başladım bir ara, g3 te öyle ama s6 aldığımda ise tam tersi siyahı hiç sevmedim gold s6 edge ile takas ettim. Samsungun cam tasarımında siyah renk güzel durmuyor bence. Ekran aşırı siyah ve telefonun siyah rengi onun gibi durmuyor sırıtıyor. Zevk meselesi tabi ki sevdiysen başkasının düşüncesinin, sevmemesinin önemi yok sadece renk bu.@Luck Star siyah neden güzel degil ben siyah almak istiyordum