Samsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bide lumia 1520 kullandim de kullandigimiz cihazlar ayni olsun :D tabi öncesinde stev ölene kadar tum apple ürünlerini aldım,macbook pro ipad ilk iphoneden stev olene kadarki cihazlar stev öldü benim icin apple bitti.
Bende de 6 ya kadar tüm iPhonelar ve ipod touch 5 vardı :D Steve Jobs'tan sonra bozdu Apple kendini.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve bmw_m6

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihaz düşme anında hemen kırılır gibi geliyor,çünkü darbeyi ilk olarak cam a alcak,yoksa yanlış mı biliyorum ?
Test videoları var. Kolay kolay kırılmıyor iki taraf ta cam olduğu halde. Genelde arka cam kolay kırılıyor ön cam aşırı dayanıklı.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Test videoları var. Kolay kolay kırılmıyor iki taraf ta cam olduğu halde. Genelde arka cam kolay kırılıyor ön cam aşırı dayanıklı.

Çünkü 2ci kez ısındığı için kıvrımları yapabilmek için ama s7 sağlamdır arkası kıvrımlı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

ArMaGeDdOn_87

Üye

anladım,bakalım düşünüyorum cihazı,bataryası da çok iyi 3600,ama bi yandan da iPhone 7 aklımda :)

• Beğen
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Üstad sen baya cihaz görmüş geçirmişsin :D ben cihazın bütün çekirdeklerini kırmadan bırakamıyorum :D

Yurt dışındayım ,burda operatorden cihaz alinca cok yormuyor insani. S7 yi okadar beyenmistimki kontrati yakmayip pesin almaya gittim satici sigorta satmada cok israrci olunca kizip ciktim, birkac gun sonra operatorum cok cazip teklifte bulundu kacirmadim.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
anladım,bakalım düşünüyorum cihazı,bataryası da çok iyi 3600,ama bi yandan da iPhone 7 aklımda :)
İPhone 7 de devrim niteliğinde değişiklik olmadığı sürece bence hiç düşünmeyin.. Plus alsanız pil için telefon aşırı büyük ve pahalı. Ben hiç bulasmazdim.

Dün çektim bunları ama bitince çekmeyi unutmuşum 9.5 saat gördüm.

• Beğen
Tepkiler: firostr ve bmw_m6
hikmet366

hikmet366

Üye
İnce Bir telefon olcak pek birşey beklemiyorum

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve Luck Star
hikmet366

hikmet366

Üye
Lg g5 dikkatimi çekti videolara baktım batarya kilitli tek tarafta herhalde az boşluk kalıyor ben böyle şeyleri sıkıyor yaparım ama adamların da bir suçu yok ilk defa yapıp bizim gibi deniyorlar ama bir sonraki başarılı olur

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
7 de tahminen tasarım biraz değişçek,true tone gelcek,iOS 10 da artık değişiklik yapmaları lazım,batarya konusunda ciddi iyileştirme yapmaları lazım,bildiğim kadarıyla ilk çeyrekte ki satışlar geçen seneye göre düştü,artık insanlar değişiklik istiyo,özellikle batarya konusunda devrim bekleniyo,ama apple nasıl olsa satılıyo diye iOS ve bataryaya + olarak pek bişey yapmıyor,umarım bu düşüş üzerine bişeyler yapmaya başlarlar

bmw_m6

bmw_m6

Üye
7 de tahminen tasarım biraz değişçek,true tone gelcek,iOS 10 da artık değişiklik yapmaları lazım,batarya konusunda ciddi iyileştirme yapmaları lazım,bildiğim kadarıyla ilk çeyrekte ki satışlar geçen seneye göre düştü,artık insanlar değişiklik istiyo,özellikle batarya konusunda devrim bekleniyo,ama apple nasıl olsa satılıyo diye iOS ve bataryaya + olarak pek bişey yapmıyor,umarım bu düşüş üzerine bişeyler yapmaya başlarlar
7 tasarim olarak evet değişebilir fakat iphonenin s serisi alinmali bence

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star ve bmw_m6
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hahaha çok iyi olmuş :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Luck Star, bmw_m6 ve hasanrazor
hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şuana kadar telefonu en fazla gear vr kullanırken ısındırdım.

• Beğen
Rancho

Rancho

Üye
Şuana kadar telefonu en fazla gear vr kullanırken ısındırdım.

Gear VR iyi mi nasıl kullanımı falan gereksiz diye almadım ama merak etmişimdir hep nasıl bişey diye.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gear VR iyi mi nasıl kullanımı falan gereksiz diye almadım ama merak etmişimdir hep nasıl bişey diye.
Film izlerken gerçek sinemadaymış hissini veriyor. Görüntü kalitesi olsun. Gear Gallery uygulamasında video izlerken çeşitli ortamları ayarlayabiliyorsun. Mesela ay'da film izlermiş gibi veya sinema salonunda. Oyunlarda gear'ın kendi touchpad'i güzel ama elini kaldırma mecburiyeti olduğu için bir süre sonra elin ağrıyor o yüzden samsung'un controller'ından almak istemiştim fakat sorduğum her yer de tükendi dediler. Ben telefonla beraber hediye olarak aldım Gear VR'ı imkanınız varsa bence bu teknolojiyi deneyimleyin.

• Beğen
Rancho

Rancho

Üye
Film izlerken gerçek sinemadaymış hissini veriyor. Görüntü kalitesi olsun. Gear Gallery uygulamasında video izlerken çeşitli ortamları ayarlayabiliyorsun. Mesela ay'da film izlermiş gibi veya sinema salonunda. Oyunlarda gear'ın kendi touchpad'i güzel ama elini kaldırma mecburiyeti olduğu için bir süre sonra elin ağrıyor o yüzden samsung'un controller'ından almak istemiştim fakat sorduğum her yer de tükendi dediler. Ben telefonla beraber hediye olarak aldım Gear VR'ı imkanınız varsa bence bu teknolojiyi deneyimleyin.

Faturaya ek 5 tl istediler de bende fazla kullanmam diye almadım.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tizen teması

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve bmw_m6
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye