Samsung Galaxy A6 kılıfları da kamuoyuna sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A6 kılıfları da kamuoyuna sızdırıldı


Akıllı cep telefonu üretiminin en önemli ismi olarak karşımıza çıkan Güney Kore merkezli Samsung firması, yeni akıllı cep telefonu modelleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda Galaxy A6 serisiyle karşımıza çıkmayı hedefleyen firma, orta segment kullanıcılarının bu modelle birlikte ilgisini üzerine çekmeyi hedefliyor.


Uzun süredir teknoloji dünyasının gündemini karıştıran Galaxy A6 serisiyle ilgili bilgiler sonrasında, bugünde seri altındaki cihazlar için hazırlanan kılıf modelleri gün yüzüne çıktı. Sızdırılan görüntüleri ele aldığımızda Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerinde uçtan uca ekran teknolojisine yer verilecekken, fiziksel ekran butonu yer almayacak.

Seri altında Galaxy A6 ile Galaxy A6+ modelleri yer alacakken, arka yüzünde çift arka kamera ve bu çift kameranın altında ise parmak izi sensörü konumlandırılacak. Cihazın 4 GB ve 3 GB olmak üzere iki farklı RAM belleği seçeneği bulunacakken, bu belleğe ise Exynos 7870 yonga seti eşlik edeceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy A6 ile Samsung Galaxy A6+ modellerine ait teknik özelliklerin tam anlamla kamuoyuna sızdırılamadığını, ancak her iki cihazın üzerinde yer alan sır perdesininde kısa süre içerisinde kaldırılacağını söyleyebiliriz. Cihazın Nisan ayının son günlerinde tanıtılması ve ardından ise önümüzdeki hafta itibariyle satışa sunulmaya başlanılacağı söyleniliyor.
 


Üst Alt