Samsung Galaxy S7 edge için yeni bir güncelleme daha geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 edge için yeni bir güncelleme daha geldi
Şu sıralar harıl harıl yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 ve bu cihazın büyük ekranlı versiyonunu sunma planları içerisinde çalışmalarını sürdüren Samsung, diğer modelleri için güncelleme desteğini de sürdürüyor. Bilindiği üzere Samsung, Google'ın Android işletim sistemi üzerinde çalışan Galaxy modelleri ile pazarın lideri durumunda.



Samsung, Android 7.0 Nougat'ın Ağustos 2016'da Google tarafından sunulmasının ardından kolları sıvamış ve önemli cihazları için güncelleme sunacağını açıklamıştı. 2017 başı ile bilikte Android Nougat'a kavuşa ilk modeller ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki firmanın 2016'da sunduğu en önemli modeller oldu.

Bu çeyrek içerisinde Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus ve Galaxy Note5 gibi modellerin de Android Nougat güncellemesine kavuşması bekleniyor.

Diğer taraftan Samsung, Galaxy S7 edge için Nougat'ın ardından yeni küçük bir güncelleme daha sundu. Bu güncelleme yapım numarası G935XXU1DQAS olurken, dosya büyüklüğü ise sadece 15MB.

Güncelleme açıklamasına baktığımızda ise güncellemenin cihazın kararlılığını arttırdığı ve bazı hata düzeltmeleri içerdiği belirtiliyor.

Şu an için Samsung Galaxy S7 için benzer bir güncelleme gelip gelmediğine dair bilgi ise henüz bulunmuyor.
Şu guncellemelerden benim telefona neden gelmiyor nougat da şubatin ilk haftasi gelecek dendi hala ses soluk yok
 


Üst Alt