Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
rodinatr

rodinatr

Üye
Yav arkasima geldi aha yanmda guncelledi. Delircem yav sanki farkli telefon bendeki

53cc

53cc

Üye
Sanırım zaman ile alakalı bir durum. Ilk rom yükleme zamanı, Türkiye ye gelme zamanı, pil takma ve ilk açılma zamanı vs. Herşey olabilir yani

hbwolf

Üye
imei sırasına göre geliyo diye biliyorum

rodinatr

rodinatr

Üye
sağol hocam.. ama can sıkıcı bi durum gerçekten. peki gelen güncelleme güzelmi ?

ahmet3410

Üye
root olmadan s3 mini de hafıza kartına uygulamaları nasıl taşırız veya kurarız bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum saygılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Kardeş Rootsuz Olmuyor Sanırım.. Bilgisi Olanların Yardımlarını Rica Ediyorum.. Teşekkürler

ozgunb

ozgunb

Üye
Bana da geldi bu sabah.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba

bu benim ilk android telefonum olacak ve uzun zaman sonra s3 mini gibi güzel bir telefon buldum ve benim gibi s3 ün büyüklüğünü sevmeyenler için ideal bir telefon arkadaşlar android telefonlara güncelleme gelince telefonun performansı artıyormu ve bu oyunları telefonun hafıza kartına atmanın tek yolu root mu root nasıl yapılır ve asphalt 7 de kasma yapıyormu ?

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
Evet geldi gelmez olsaydi ekran kilitlendigindeki su sesi gitmis baska hicbir fark yok. Hayal kırıklığı

rodinatr

rodinatr

Üye
Multi window felan diyolardi yokmu ole bi ozelligi

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
4 gündür güncellemenin bir artısını bulmaya çalışıyorum, şimdi gördüm;
Video oynatınca bir kamera ikonu var, ona tıkladığınızda videodan screenshot resim alıyor. (Çokta kaliteli alıyor zalım..)

guliver

Üye
evde wi-fi ile internete bağlanıyorum, sörf gayet keyifli çünkü telefonun hızı çok iyi. yalnız bende kopma çok oluyor ikide bir "ağa bağlandı" diyor. sinyal göstergesi bi azalıyor bir kayboluyor falan..hani oturduğum yeri değiştirsem tamam sinyal azalıyor diyecem, ama sabit yerdeyim. Sizde de oluyor mu? modemde mi sorun var dersiniz?

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Ekrandaki belirgin pixellerle tanışan yok mu hiç :ehe

rodinatr

rodinatr

Üye
ANTİ İPHONE (h)

muxi64

muxi64

Üye
belirmegin pixel cok fazla amaaaa belirgini ni henuz kesif edemedik !!!

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Güncelleme geldi ama herşey aynı yazık

Üst Alt