Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Root edip ilgili programlarla hafıza kartına tasınıo bunun dışında olmuyor.

giyotin67

giyotin67

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana msj laşma durduruldu diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.

anarki__

Üye
Bence fiyatına ve kibarlığına nazaran performansı çok iyi bir cihaz, millet s3 ile mukayese ettiği için kötülüyor, hem500-600 hatta700 lira daha az para ödeyeceksin hemde aynı performansı isteyeceksin, bu piyasa şartlarında zor, ben eski bir galaxy ace 5830i kullanıcısı olarak o telefonla kıyasladığım zaman s3 mini telefonunun performansı nerdeyse 3-4 katı daha iyi, beğenmeyenler kesenin azını açsın gitsin daha iyi bir cihaz alsın :)

• Beğen
Tepkiler: sobe16

majes2008

Üye
Müzik yükleyebileceğim bi program verebilirmisiniz

mehter33

Üye
diğer uygulama ve oyunlara nerden ulaşabilirim telefon için bi fikriniz var mı teşekkürler

vazkort

Üye
S.a bnde yaza dogru almayi dusunuyor s3 yada s3 mini bisey sorcam s3 miniye çok oyun yüklesem nova3 dur mc3 gta vice felan boyle buyuk ccaplı oyunlardan 10 dan fazla yuklesem kasrmı

ural gür

Üye
arkadaşlar merhaba bende 1 hafta once s 3 mını aldım fakat tam cozebılmıs degılım henuz mesela rehberımde hem normal numaralarım hemde facetekı arkadaslarım var onu nasıl kaldırabılırım ve mesajlarımda facebook mesajlarım ıle karıstı :/

ordoseclorum

Üye
Arkadaşlar denemediğim program kalmadı iki sorunum var reklamlar!!! bunları nasıl kaldırırm ayrıca root etmeme rağmen oyunları hafıza kartına taşıyacak düzgün bir program bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

ugur_1630

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım ve çözemediğim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.benim telefonda sayfa geçişleri çift dokunuşla oluyor yani tek parmağımla sayfa geçişi yapamıyorum bunu nasıl düselteceğim:hmmmbirde telefondan birini arıcam önce numarayı seçiyorum sonra çift tıklayınca giriyor yani numaraya bir kez basmamda yazmıyor bunu ne yapabilirim:)

arkadaşlar babam bana almanyadan s3 mini getirdi dün pasaport kaydı için yarın gidcem ve bu arkadaşın yaşadığı sorunun aynısı bendede var bu nasıl bişe anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz?

giyotin67

giyotin67

Üye
Arkadaşlar benim s3 minimde sıkıntı var yarımcı olursanız sevinirim.mesajlaşırken mesajlar bianda kayboluyor hiç msj yokmuş gibi görünüyor.sonra msj lardan çıkış yapıp ana menüye geri dönüyorum. ana menüde ekrana ''msj laşma durduruldu'' diye bi yazı geliyor.msj lara tekrar giriyorum msj lar gene yok.ve telefonda kısa süreli bi donma kasma oluyor.teli acıp kapatıca düzeliyor ve msj lar geri geliyor.buna bi yerde bi çözüm bulamadım benim durumumda olanlar var mı ?:hmmm

not:şimdi de bildirim sorunu cıktı mesaj gelsede gelmese de.ekranda 1 mesaj gelmiş gibi görünüyor düzelmiyor. ne yapcagımı sasırdım artık:ağlarım:

aktif99

Üye
Telefonu fabrika ayralarına alıp bi sıfırlamayı denedinizmi hiç. Eğer yapmadıysanız bir deneyin belki düzelir.

rodinatr

rodinatr

Üye
Arkadaşlar guzel çalışan bi tv programi oneren var mi

hbwolf

Üye
arkadaşlar bugün 4.1.2 güncellemesini aldım s3 minime. Güncelleme nin detaylarını bilen varsa yazabilir mi

rodinatr

rodinatr

Üye
arkadaşlar bugün 4.1.2 güncellemesini aldım s3 minime. Güncelleme nin detaylarını bilen varsa yazabilir mi

Yo daha gelmemis ki. Sen telefonun kendi guncellemesinden mi yaptin yoksa odin programından fln mi?

hbwolf

Üye
Yo daha gelmemis ki. Sen telefonun kendi guncellemesinden mi yaptin yoksa odin programından fln mi?

Kendi güncellemesinden dostum sabah baktığımda yeni güncelleme olduğu yazıyordu. 157 mb indirdikten sonra sürüm 4.1.2 oldu

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Bna hala glmdi

53cc

53cc

Üye
Güncellemeyi 1 hafta önce aldım. Gtalk bazen hata veriyor. Tam detayları bilen var mı?

rodinatr

rodinatr

Üye
Banada gelmedi hala.. neden acaba?

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
Banada gelmedi

Üst Alt