Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116

cetinayhan17

Üye
--

Son düzenleme:

tenoretic

Üye
İki gün önce gece telefonun şarjı kendi kendine bitip kapandı ama ondan sonra pil süresi 1 günün üstüne çıktı herhalde pil ömrü kendini buldu :D

ozbaytekin

Üye
iyi aksamlar arkadaslar.
bir hafta once azerbaycan`dan s3 mini telefon aldim. android surumu 4.1.2
telefonu ilk aldigimdan beri gece yatarken sarja koydugumda sarj dolunca kendisi otomatik kapaniyor. kapali olunca da sabah alarm calmiyor. bu benim icin buyuk bi sorun. acaba ayarlarinda mi biseyler var diye her yerine baktim ama bulamadim. yardimci olursaniz sevinirim.

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Arkadaşlar galaxy s3 mini ayrı ayrı duvar kağıdı nasıl koyabilirim

deejayss

deejayss

Üye
gayet uygun bir telefon

majes2008

Üye
Telefonun guncellenisini yaptim fakat geri almak istiyrum nasi geri alabilir

Hasiki

Hasiki

Üye
Selam arkadaşlar bende 3 gündür s3 mini kullanıcısıyim. Büyük bir merakla aldım ama bazı konularda hayal kırıklığı yaşadım. Birincisi wifi çekim kalitesi çok kötü, ikincisi telefon konuşması yaparken diyafon sesi duyulmayacak kadar az çıkıyor.sesi sununa kadar açıyorum yinede duymada sıkıntı çekiyorum, diyafonu kapatıp kulağıma götürecek ses iyi. Sizlerden ricam wifi cekimini nasil yükseltir im zira motorola atrix in çektiği yerde bu telefon wifiyi görmüyor bili. Birde dns ayarları nasil değişiyor bilen varmı. Marketten indirdiğim dns uygulamaları pek işe yaramaz. Sitenin birini acarsa diğerini açmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Selam arkadaşlar bende 3 gündür s3 mini kullanıcısıyim. Büyük bir merakla aldım ama bazı konularda hayal kırıklığı yaşadım. Birincisi wifi çekim kalitesi çok kötü, ikincisi telefon konuşması yaparken diyafon sesi duyulmayacak kadar az çıkıyor.sesi sununa kadar açıyorum yinede duymada sıkıntı çekiyorum, diyafonu kapatıp kulağıma götürecek ses iyi. Sizlerden ricam wifi cekimini nasil yükseltir im zira motorola atrix in çektiği yerde bu telefon wifiyi görmüyor bili. Birde dns ayarları nasil değişiyor bilen varmı. Marketten indirdiğim dns uygulamaları pek işe yaramaz. Sitenin birini acarsa diğerini açmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan gelelim kötü dediğin özelliklere bn mini den önce atrix kullandım ewde sürekliği aynı yerden internete bağlanıyorum her iki telefonun çekim gücü aynı hatta mini çok az derece üstün çekim gücüne sahip. Gelelm diyafon sesine bu telefonu ilk aldığımda bi kız arkadaşıma bide kndime aldım onu aradığımda onun sesi az geliyordu fakat bnimki normal olarak gidiyodu ama sonradan ne olduysa bilmiyorum düzeldi sanırım ses tonuna bağlı olrak telefon kndine ayar yapıyor zaten ekranda konuşurken ses yükseltme butonu mevcut yani takılma bu konulara telefonu kullandkça anlıcaksın.ii forumlar

53cc

53cc

Üye
MMS mesajlarındaki ekli dosyayı bir türlü indiremiyorum. Ayrıca MMS oluşturup dosya eklediğimde mesajı gönderemiyorum. Sorub telefondaki bir ayardan mıdır yoksa hattımdan mı?:rolleyes:

smh60

smh60

Üye
Resimler pc de görülmüyo

RobertRath

Üye
merhaba ben yeni galaxy s3 mini aldım herşeyi çok güzel fakat tek kafama takılan şey kilit açma tuşunun bir tarafı basarken gıcırdama yapıyor acaba normal mi

pisten22

Üye
S.a Arkadaşlar bn glxy s3 mini kullanıcısıyım Mobil Verisini [3G] açınca Kontor Gidiyor Bunu nasıl giderebilirm
açmazsamda facebook paketim var kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Samet.25

S.a Arkadaşlar bn glxy s3 mini kullanıcısıyım Mobil Verisini [3G] açınca Kontor Gidiyor Bunu nasıl giderebilirm
açmazsamda facebook paketim var kullanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

facebook paketi sadece facebook a girmek için facebook da gezmek paralı

Samet.25

Arkadaşlar önceden galaxy ace vardı cwm dosyasını flsshlayip custom Rom u yüklüyor dum. s3 mini ye geçince nasıl olduğunu çözemedim cwm filan yüklemeye gerek varmı yoksa recovery den direk flaş layimmmi romu ? Bide orjinal recovery modunda backup yok yedeğini nasıl alicam bi yardım edin

bayprado

Üye
Merhabalar;
Bende yeni s3 mini kullanmaya başladım daha almadan önce burada ki yorumlara bakmıştım bir çok kişi telefonla ilgili sorunları paylaşmış bende acaba s3 mini sorunlu bir telefon mu diye şüphelere düşmüştüm aslında s3 miniyi elime alıncaya kadar hiç birşeyden emin değildim şimdi bir çok şeyden emin olmaya başladım ilk olarak buradaki DarKKnighTR isimli kullanıcı gerçekten s3 miniyle alakalı her ne varsa doğru açıklamalar yazmış bunu telefonu kullandıktan sonra öğrendim.
Nette o kadar çok s3 miniyle ilgili sorunlar var ki çoğu doğru bir çoğuda yanlış bilgiler öncelikle marka tutkunları hep karalama çapaları içindeler ve sonra kullanıcıdan kaynaklı sorunlar tabi bunun bir çok kişi bilincinde değil ya telefonu ilk defa kullanıp kafasında sorun etmesi,yada telefona bir çok uygulama,oyun kurması kaldırması bu gibi şeyler her zaman telefonun yazılımını bozar aynı şey bilgisayarda da vardır sonradan telefonda ilk başlarda hiç görmediğiniz problemlerle karşılaşırsınız buna en büyük etken kullanıcıdır.tabi kullanıcıdan kaynaklı olmayan kronik sorunlarda vardır bu genelde çok kişide görülür yada nadir görülür vs...buranın açıklaması biraz uzundur diyeceğim şudur ki kullandığınız telefonun sorunu acaba sizden mi kaynaklı yoksa telefon mu kronik sorunlu bunu iyi bilmeniz ve doğru yorumlarda bulunmanız böyle olursa çok kişiye faydalı olur.

Saygılar....

Samet.25

Merhabalar;
Bende yeni s3 mini kullanmaya başladım daha almadan önce burada ki yorumlara bakmıştım bir çok kişi telefonla ilgili sorunları paylaşmış bende acaba s3 mini sorunlu bir telefon mu diye şüphelere düşmüştüm aslında s3 miniyi elime alıncaya kadar hiç birşeyden emin değildim şimdi bir çok şeyden emin olmaya başladım ilk olarak buradaki DarKKnighTR isimli kullanıcı gerçekten s3 miniyle alakalı her ne varsa doğru açıklamalar yazmış bunu telefonu kullandıktan sonra öğrendim.
Nette o kadar çok s3 miniyle ilgili sorunlar var ki çoğu doğru bir çoğuda yanlış bilgiler öncelikle marka tutkunları hep karalama çapaları içindeler ve sonra kullanıcıdan kaynaklı sorunlar tabi bunun bir çok kişi bilincinde değil ya telefonu ilk defa kullanıp kafasında sorun etmesi,yada telefona bir çok uygulama,oyun kurması kaldırması bu gibi şeyler her zaman telefonun yazılımını bozar aynı şey bilgisayarda da vardır sonradan telefonda ilk başlarda hiç görmediğiniz problemlerle karşılaşırsınız buna en büyük etken kullanıcıdır.tabi kullanıcıdan kaynaklı olmayan kronik sorunlarda vardır bu genelde çok kişide görülür yada nadir görülür vs...buranın açıklaması biraz uzundur diyeceğim şudur ki kullandığınız telefonun sorunu acaba sizden mi kaynaklı yoksa telefon mu kronik sorunlu bunu iyi bilmeniz ve doğru yorumlarda bulunmanız böyle olursa çok kişiye faydalı olur.

Saygılar....

Telefonun hayirli olsun kardes dedigin gibi bu telefon hakkinda bi video yuzunden cok bilgi kirliligi var ve alan arkadaslar genelde dusuk cihazdan bu telefona gecince eski telefonlarinda acmayan uygulamalari oyunlari yukleyince telefon haliyle performansinda dusus yasiyor bunuda sorun diye paylasiyolar telefonu almak isteyenleri yanlis yonlendiriyolar. Herkes bende almadan once pixel sorunu diyodu aldim teli hicbisey yok bana gore mukemmel bi cihaz kac aydir kullaniyorum ne sisti ne takilma oldu nede acmak istedigim bi oyunu acamamazlik yapmadi almak ve kafasinda suphe olan herkese tavsiye ederim

mr_hasan

Üye
selam arkadaşlar... bende daha yeni s3 mini aldım daha önce nokia C7 kullanıcısydım ... ve memnundum ama arızalandı ... ve kat kat üstün olan s3 mini yi aldım ... baştan sona kadar burdaki yazıları okudum bilgi kaynaklı yazılar yoktu hep karalama hep kötüleme hep aynı konular ... şuanda s3mini fiyatının ve özelliğinin yanında bir telefon var mı yok ... ama iş görür mü evet belki eksikleri var ama onlarda yardımcı uygulamalar sayesinde gecici diye düşünüyorum ... burda birbirimize eksiklerini giderecek konuda yardımcı olursak bence sorunlar giderilir ... ben telefon root atmadım gerekte duymadım... baktım araştırdım herkesin dert ettiği konulardan gectim ama araştırdım cözdüm ... şarz olsun oyun olsun ... vs... sadece bir konuda hala sıkıntım var onuda cözmek istiyorum ama yardımcı program ile değl ... facebooktaki başkalarının paylaştığı resimleri indirmek istiyorum o nasıl olacak anlamış değilim ... bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ...

- - - Eklendi - - -

buarada almanya chip dergisinin cep telefonun kıyaslaması sonucu ortaya cıkan sıralama dikkat edin ...neler geride kalıyor acaba :D http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Handys--index/index/id/900/

Samet.25

selam arkadaşlar... bende daha yeni s3 mini aldım daha önce nokia C7 kullanıcısydım ... ve memnundum ama arızalandı ... ve kat kat üstün olan s3 mini yi aldım ... baştan sona kadar burdaki yazıları okudum bilgi kaynaklı yazılar yoktu hep karalama hep kötüleme hep aynı konular ... şuanda s3mini fiyatının ve özelliğinin yanında bir telefon var mı yok ... ama iş görür mü evet belki eksikleri var ama onlarda yardımcı uygulamalar sayesinde gecici diye düşünüyorum ... burda birbirimize eksiklerini giderecek konuda yardımcı olursak bence sorunlar giderilir ... ben telefon root atmadım gerekte duymadım... baktım araştırdım herkesin dert ettiği konulardan gectim ama araştırdım cözdüm ... şarz olsun oyun olsun ... vs... sadece bir konuda hala sıkıntım var onuda cözmek istiyorum ama yardımcı program ile değl ... facebooktaki başkalarının paylaştığı resimleri indirmek istiyorum o nasıl olacak anlamış değilim ... bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ...

- - - Eklendi - - -

buarada almanya chip dergisinin cep telefonun kıyaslaması sonucu ortaya cıkan sıralama dikkat edin ...neler geride kalıyor acaba :D

Kardes face fotolari uygulama yuzunden inmiyo dedigin gibi ben genelde faceden foto alacagim zaman ekran yakala ile aliyorum yani fotoyu ac home ve power tusuna ayni anda bas 2 sn basili tut goruntu kalitesi cok iyi olmuyo ama idare ediyo

__xXx__

__xXx__

Üye

Kardes face fotolari uygulama yuzunden inmiyo dedigin gibi ben genelde faceden foto alacagim zaman ekran yakala ile aliyorum yani fotoyu ac home ve power tusuna ayni anda bas 2 sn basili tut goruntu kalitesi cok iyi olmuyo ama idare ediyo
öyle yapacağına opera mini indir resme bak sonra tam boyutlu gör de direk indirme kısmı geliyo tamam diyince de donwload kısmına indiriyo

mr_hasan

Üye
arkadaşlar bende bu formulleri biliyorum .. hatta daha farklı bir şekilde indiriyorum resmi orjinal boyutu ile ama direk indirmek icin bu facebook uygulamasına devamlı bir sorun olarak bildirsek belki ilerde yeni bir güncelleme ile karşımıza cıkabilir ... herkes sorun olarak bildirse bence bu problem ilerki güncellemede değişir ... iphone ffacede varda bizde neden yok :) iiphone farkı ne bence hic birşey :D

Üst Alt