Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Dalga efekti gitmis turkce klavye eklenmis ben bu kadarini farkettim

en sevdiğim web sitelerde kenardan parmağımla ileriye doğru çektiğimde yakınlaşıp uzaklaşıyordu otomatik oda gitmiş yazık vallah yazık yenilik beklerken daha düşürdüler telefonun performansını

furkan5800

furkan5800

Üye
Yazın almayı düşünüyorum sizce almalımıym yoksa o fiyata başka alternatifler varmıdır ?

majes2008

Üye
Bana güncelleme geldi fakat hirbirsey degismedi dedikleri gibi su dalgasi efektide gitti o kadar ozellik gelcek dediler yazik valllahi

majes2008

Üye
S3 miniye 4.2.2 güncellemesi gelecek galiba bu guncellemeyle multi windows ozelligi felan gelirmi

iyunt.1997

Üye
Arkadaşlar bende s3 mini aldım ama tek sorun flash player ne yaptıysam bir türlü olmadı ne kadar indirdiysem olmadı lütfen bir yardım

husen43

husen43

Üye
arkadaşlar bileniniz var mı? cihaz şifreleme olayı nasıl oluyor? ayarlar -- güvenlik -- cihaz şifreleme bölümüne giriyorum fakat tuş yanmadığı için basamıyorum acaba sebebini veya nasıl yapıldığını bilen varmı? bataryanın tam şarj olması gerekiyormuş tamam onuda yaptım ama sonuç sıfır, yapamadım.

tenoretic

Üye
Eski bir s2 kullanıcısıydim durumlar kötü olduğundan satmak zorunda kaldim ve dün s3 mini aldım. S2den sonra tam bir hayal kırıklığı yarattı ekran kötü dışarı verdiği ses rezalet resmen titretip ses yapiyor gibi verdiğim paraya acidim iyi yönleri de yok değil inanilmaz hafif ve ince hızı gayet iyi yazılım olarak güncel hafıza yeterli kamera eh işte bulunsun diye koymuş lar flash klasik led flash yeterli değil alacak olan varsa iyi düşünsün

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Eski bir s2 kullanıcısıydim durumlar kötü olduğundan satmak zorunda kaldim ve dün s3 mini aldım. S2den sonra tam bir hayal kırıklığı yarattı ekran kötü dışarı verdiği ses rezalet resmen titretip ses yapiyor gibi verdiğim paraya acidim iyi yönleri de yok değil inanilmaz hafif ve ince hızı gayet iyi yazılım olarak güncel hafıza yeterli kamera eh işte bulunsun diye koymuş lar flash klasik led flash yeterli değil alacak olan varsa iyi düşünsün

s2 yi kaça sattınki gittin s3 mini aldın sanki arasında dağlar kadar fiyat farkı var s2yi en fazla ikinci elini 800 e sattın diyelim aynı fiyatada s3 mini almıştırsın durumların kötü madem niye kafa kafaya bi telefon değiştirmesi yaptın gidip 200 300 e telefon alsaydın..!!

tenoretic

Üye
s2 yi kaça sattınki gittin s3 mini aldın sanki arasında dağlar kadar fiyat farkı var s2yi en fazla ikinci elini 800 e sattın diyelim aynı fiyatada s3 mini almıştırsın durumların kötü madem niye kafa kafaya bi telefon değiştirmesi yaptın gidip 200 300 e telefon alsaydın..!!

S2 yi aylar önce sattım , s3mini yi yeni alabildim

ANIL

ANIL

Admin
Konu üste alınmıştır :oke:
Keyifli forumlar.

tenoretic

Üye
Bu arada pili çok kötü neden böyle sabah taktım şarja şimdi yüzde 30 kaldı gün içinde de hiç dokunmadim bu normal mi düzelir mi

__xXx__

__xXx__

Üye
gençler bende telefonu salı günü aldım pili fazla uzun Ömürlü değil ilerde uzar mı pil Ömrü

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
arkadaşlar aldiğiniz cihazar kaçak midir nedir ben teknosadan aldim sizin dediklerinizin tam tersi pili 1 gün rahat gidiyor fazla oyun oynamayip sadece internette takilsan bile 2 günü buluyor nasil iş bu anlamadim.

tenoretic

Üye
arkadaşlar aldiğiniz cihazar kaçak midir nedir ben teknosadan aldim sizin dediklerinizin tam tersi pili 1 gün rahat gidiyor fazla oyun oynamayip sadece internette takilsan bile 2 günü buluyor nasil iş bu anlamadim.

Garantili kaçak değil ama pil çok kötü bu arada hangi android versiyonunu kullanıyorsun yazar mısın

hjzhshhdhdhjd

Üye
Orjinal S3 Mini aldığından emin misin diyeceğim ama saçma olacak biliyorum. Arkadaşım telefonunda hata olabilir. Bir teknik servise göster istersen. Belirttiğin durumlar bende mevcut değil. Mesela çift dokunuşla sayfa geçişi. Bende tek parmakla sayfalar geçebiliyor.
e
Evet bendedde tek dokunusla geciyor yetkili servise gotur bence

Üst Alt