Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü
Sponsorlu Bağlantılar
rodinatr
Üye
Yav arkasima geldi aha yanmda guncelledi. Delircem yav sanki farkli telefon bendeki
53cc
Üye
Sanırım zaman ile alakalı bir durum. Ilk rom yükleme zamanı, Türkiye ye gelme zamanı, pil takma ve ilk açılma zamanı vs. Herşey olabilir yani
hbwolf
Üye
imei sırasına göre geliyo diye biliyorum
rodinatr
Üye
sağol hocam.. ama can sıkıcı bi durum gerçekten. peki gelen güncelleme güzelmi ?
ahmet3410
Üye
root olmadan s3 mini de hafıza kartına uygulamaları nasıl taşırız veya kurarız bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum saygılar
rodinatr
Üye
Kardeş Rootsuz Olmuyor Sanırım.. Bilgisi Olanların Yardımlarını Rica Ediyorum.. Teşekkürler
ozgunb
Üye
Bana da geldi bu sabah.
KinG CrazY
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba
bu benim ilk android telefonum olacak ve uzun zaman sonra s3 mini gibi güzel bir telefon buldum ve benim gibi s3 ün büyüklüğünü sevmeyenler için ideal bir telefon arkadaşlar android telefonlara güncelleme gelince telefonun performansı artıyormu ve bu oyunları telefonun hafıza kartına atmanın tek yolu root mu root nasıl yapılır ve asphalt 7 de kasma yapıyormu ?
hsynsglmz
Üye
Evet geldi gelmez olsaydi ekran kilitlendigindeki su sesi gitmis baska hicbir fark yok. Hayal kırıklığı
rodinatr
Üye
Multi window felan diyolardi yokmu ole bi ozelligi
.yaRasa.
Üye
4 gündür güncellemenin bir artısını bulmaya çalışıyorum, şimdi gördüm;
Video oynatınca bir kamera ikonu var, ona tıkladığınızda videodan screenshot resim alıyor. (Çokta kaliteli alıyor zalım..)
guliver
Üye
evde wi-fi ile internete bağlanıyorum, sörf gayet keyifli çünkü telefonun hızı çok iyi. yalnız bende kopma çok oluyor ikide bir "ağa bağlandı" diyor. sinyal göstergesi bi azalıyor bir kayboluyor falan..hani oturduğum yeri değiştirsem tamam sinyal azalıyor diyecem, ama sabit yerdeyim. Sizde de oluyor mu? modemde mi sorun var dersiniz?