Samsung Galaxy S III, düşme testlerinden sınıfta kaldı: Ekranı tuzla buz, dokunmatiği pert

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
gpu'su oclu hali zaten . ekran nasıl gerçek 720p değil ? kaynak var mı ? merak ettim cidden :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
yav prime mıydı neydi biris yazmıştı hatta 1-2 kişi de onaylamıştı galiba bi şeyle falan pixelleri pureview gibi çarpıyormuymuş ne 720p oluyomuştu aklımda kalan bu. Gecenin bu saatinde işler nasıl? :ehe

Lenneth

Üye

babacım düşünsene maaşımın neredeyse yarısını sayıyorum fotoğraf çekerken anlık bi hatayla elimden kayıp düşüyor sonuç ekran pert sen 3-4 ay sonra lumialardan biri elinde geçtiğinde nokia fanı olursun...

Gorende o lumialar kirilmaz sanacak.

klongs

klongs

Üye
ben alsam s3 ü ve c7 nin maruz kaldıklarını yapsam(fırlatılma, düşürülme, ezilme, yumruklanma vb.) babam beni ne yapar kim bilir :) 2000 gayme saycaan. Sonada bi düşüşte puffff! Yazık ya bunu düşüren adam bitti. Zaten diyoduk donanımda hile var gpu overclock ekranı gerçek 720p değil. Şimdi de camı ve kasası da çakma. Artık iyice tridentin kalitesine ulaştı samsung.

- - - Eklendi - - -

aslında o gözü kapalı fanlık süleymancım.

lumialarmı 720 p

punemr123

punemr123

Üye
dusme konusunda nokiaya guvenin gerisi bos 5230 yanimdayken dovuse girdim tel dustu onu tepelemisiz falan tel su an sadece cizik hersey calisio kasa ise tamamiyla 30 tl on arka yani darbede gerisi bos..

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Ne çoğunuz bu telefonu alacaksınız, ne de çoğu s3'ün sonu böyle olacak. Ütopik eleştiriler resmen. Sürekli bir dayanıklılık konusunda Nokia ile kıyaslama ve buna eski telefonlar katılıyor. Ben e250'yi tüm nokia telefonlarla kıyaslayım o zaman? Kızaklı olmasına rağmen 2 sene almadığı darbe kalmadı ama telefon sapa sağlamdı. Sonuçta s3 akıllı ve donanımsal bir telefon. Eski 3310'lar gibi değil. Böyle sert darbelelerle zarar görmesi çok normal

Uruloki

Uruloki

Üye
gpu'su oclu hali zaten . ekran nasıl gerçek 720p değil ? kaynak var mı ? merak ettim cidden :hmmm

pentile ekran teknolojisi sağolsun 720p nin yarı çözünürlüğünde esasında

klongs

klongs

Üye
pentile matrix kullanıyor pentile değil

punemr123

punemr123

Üye
Ne çoğunuz bu telefonu alacaksınız, ne de çoğu s3'ün sonu böyle olacak. Ütopik eleştiriler resmen. Sürekli bir dayanıklılık konusunda Nokia ile kıyaslama ve buna eski telefonlar katılıyor. Ben e250'yi tüm nokia telefonlarla kıyaslayım o zaman? Kızaklı olmasına rağmen 2 sene almadığı darbe kalmadı ama telefon sapa sağlamdı. Sonuçta s3 akıllı ve donanımsal bir telefon. Eski 3310'lar gibi değil. Böyle sert darbelelerle zarar görmesi çok normal

Peki ya lumia ya ne diyeceksin?Adamlar duvara civi caktilar tel ile.Belki yanli gibi konusuyorum ama bir seye o kadar para vereceksem dayanikli olmasini isterim.Dusunsene saydin parayi iki gun sonra arabadan inerken falan dustu agzi ustu pert para b*k yoluna gitti.Ama sunu da soyleyim ozellikleri cok ii ekranin hayvan kadar olmasi bence cok ii su goz ekran koordinesi falan ama az dayanikli olsa.Neyse samsung dusmani degilim ama nokiayi seviyorum iste:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
klongs

klongs

Üye
bence 2000 tl veren bir kasko yaptırır :D

• Beğen
Türe

Türe

Üye
ben alsam s3 ü ve c7 nin maruz kaldıklarını yapsam(fırlatılma, düşürülme, ezilme, yumruklanma vb.) babam beni ne yapar kim bilir :) 2000 gayme saycaan. Sonada bi düşüşte puffff! Yazık ya bunu düşüren adam bitti. Zaten diyoduk donanımda hile var gpu overclock ekranı gerçek 720p değil. Şimdi de camı ve kasası da çakma. Artık iyice tridentin kalitesine ulaştı samsung.

- - - Eklendi - - -

aslında o gözü kapalı fanlık süleymancım.

Güzel cihaz alan biri fan mı oluyor şimdi :kop: Güldürme beni hakediyo ve hakettiği gibi muamele görüyor :oke:

- - - Eklendi - - -

pentile ekran teknolojisi sağolsun 720p nin yarı çözünürlüğünde esasında

ama sonuçta kaliteli görüntü vermiyor mu :hmmm

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye

Güzel cihaz alan biri fan mı oluyor şimdi :kop: Güldürme beni hakediyo ve hakettiği gibi muamele görüyor :oke:

- - - Eklendi - - -

ama sonuçta kaliteli görüntü vermiyor mu :hmmm

insan gözünü keklemiş oluyor o kadar yani samsung daha ucuza mal etmiş oluyor ama bize kazık yapıyor o başka

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
başlığı öyle bi yazmışınki bende kendi telefonunu kırdın sandım :D

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Ortada yanlis bilgi dolasiyor gibi..

S3 ün Ekranı birçok sitede belirtilenin aksine sadece PenTile, yani çözünürlüğün görüntü kalitesine etkisini düşüren altpiksel dizilimini kullanmıyor. Super AMOLED Plus’taki 12 altpikselli RGBG dizilimi ile PenTile dizilimi aynı ekranda kullanılıyor. Bu sayede hem enerji tasarrufu sağlanıyor, hem ekran kalitesi gerçek HD seviyesinde oluyor hem de insan gözünün en çok duyarlı olduğu yeşil renk arttırılarak tüketiciye daha iyi bir tecrübe yaşatılıyor.

Boyle bir bilgiyi de bilmekte fayda var.

hidayet02

hidayet02

Üye

Benim Samsung SGH E-250 İle Yaşadıklarımı Bir Ben Bilirim, Birde Allah...

Özetlersek 1 Yılda 3 Ekran Filmi, 3 Batarya, 2 Şarj Soket Yeri ve 2 Şarj Aleti Değişti...
İmei'li Silindi... Kısaca Anam Ağladı:s

O Gün Bu Gündür Vitrinde Bile Gördüğüm Samsung'lar dan Uzak Duruyorum...

Kısaca Samsung'lara "Oğlum Bak Giit" Diyorum...

İyi Forumlar...

Uruloki

Uruloki

Üye
Ortada yanlis bilgi dolasiyor gibi..

S3 ün Ekranı birçok sitede belirtilenin aksine sadece PenTile, yani çözünürlüğün görüntü kalitesine etkisini düşüren altpiksel dizilimini kullanmıyor. Super AMOLED Plus’taki 12 altpikselli RGBG dizilimi ile PenTile dizilimi aynı ekranda kullanılıyor. Bu sayede hem enerji tasarrufu sağlanıyor, hem ekran kalitesi gerçek HD seviyesinde oluyor hem de insan gözünün en çok duyarlı olduğu yeşil renk arttırılarak tüketiciye daha iyi bir tecrübe yaşatılıyor.

Boyle bir bilgiyi de bilmekte fayda var.

biraz daha araştır pentile ekranı bence

çoğu yerde de denildeği gibi görüntü kalitesinde blur etkisi yaratıyor esasında

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye

biraz daha araştır pentile ekranı bence

çoğu yerde de denildeği gibi görüntü kalitesinde blur etkisi yaratıyor esasında

Ben pentile ekranla ilgili yorum yapmadimki ordada yaziyor S le S2 arasindaki farkin pentileden oldugu. Benim yazdigim yazidaysa Sle S2deki ekran karisimindan olusan bi ekrana sahip oldigunu yaziyor S3un..

Ayrica S3 un ekranini gordunmu bilmiyorum ama bence one x inkinden daha guzel. Daha net bile diyebilirim..

Uruloki

Uruloki

Üye
Ben pentile ekranla ilgili yorum yapmadimki ordada yaziyor S le S2 arasindaki farkin pentileden oldugu. Benim yazdigim yazidaysa Sle S2deki ekran karisimindan olusan bi ekrana sahip oldigunu yaziyor S3un..

Ayrica S3 un ekranini gordunmu bilmiyorum ama bence one x inkinden daha guzel. Daha net bile diyebilirim..

görmedim fakat teknoloji sitelerinin dediğine göre ki pocketnow a filan bakabilirisin htc one x i daha iyi buluyorlar yani onların yalancısıyım

legend_hellfire

legend_hellfire

Üye
Olabilir yaklasik bi aydir one x kullaniyorum belkide alistigimdandir S3 hosuma gitti baya one xe gore. Abime cok israr ettim degiselim diye ama vermedi :D

Üst Alt