Samsung Galaxy S8 Plus, 6 inç Ekranla Gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 Plus, 6 inç Ekranla Gelebilir
Samsung'un yeni Galaxy S serisi amiral gemi akıllı telefonları hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni söylentiler, Galaxy S8 Plus'ın 6 inç ekranla geleceği yönünde.




Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Note 7 fiyaskosunun ardından duyurmaya hazırlandığı yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 serisi büyük ihtimalle 2017 yılı Nisan ayında tüketicilerle buluşacak. Galaxy S8 ile ilgili bir çok söylenti ortaya çıktı fakat Samsung tarafından henüz hiç bir bilgi doğrulanmadı. En son iddialar ise Koreli haber sitesi MK News'ten geldi ve Samsung'un Galaxy S8 Plus modelini sunacağı iddia edildi.

http://www.maxicep.com/galaxy-s8-galaxy-s7-serisinden-20-pahali-olacak
Galaxy S8, Galaxy S7 Serisinden Pahalı Olacak
Gelen bilgilere göre 5.1 inç ekrana sahip Galaxy S8'in yanında Galaxy S8 Plus, 6 inç Ekranla tüketicilere sunulacak. İlginçtir, her iki model de dual edge Quad HD ekranlara sahip olabilir, bu da artık Galaxy S7 ve S7 Edge arasında olduğu gibi, ayırt edici bir faktör olmayacağından isimlendirmede "Edge" adını eklemeye gerek kalmayacağını ifade ediyor.



Dev 6 inçlik bir ekran oldukça geniş olmasına rağmen, Galaxy S8 Plus, minimize edilerek küçültülmüş çerçeveler ve yaklaşık %90'lık etkileyici bir ekran-gövde oranı sayesinde 5.7-inç ekranlı Galaxy Note 7 ile aynı boyuta sahip olabilir. Her iki 6 inç Galaxy S8 Plus ve 5.1 inç Galaxy S8 ekranlarında parmak izi tarayıcıları gömülü olabilir, ancak parmak izi sensörlerinin aslında arka kapak üzerinde olabileceği de iddia ediliyor.

Şimdilik çok emin değiliz fakat belki de Galaxy S8 serisinin Galaxy S7'den oldukça farklı olacağı gerçeğinden yola çıkarak Apple'ın çıkacak olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonları için tehdit oluşturacağı fikri teknoloji çevrelerinde ağır basıyor. 6 inç Galaxy S8 Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoksa yine 5.5 inçlik bir telefon mu isterseniz.
Samsung Galaxy S8 Plus, 6 inç Ekranla Gelebilir
 


Üst Alt