BelaMonte
Üye
dokununca kırılıyor mu diye test ederdim.Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın?![]()
dokununca kırılıyor mu diye test ederdim.Simdi sana 10 tane note 3 yollasalar 1 tanesini test et diye naparsın?![]()
göndersinler test ederiz....

Evet çerçeve olmaması dezavantaj oluyor buradaovv iyimişdediğim gibi, ı phone fu ll cam kırılır tabi
![]()

direk paramparça oldu baksanaEvet çerçeve olmaması dezavantaj oluyor burada![]()

En iyisi hala 3310direk paramparça oldu baksana![]()

İşin ilginç tarafıda daha büyük olmasına rağmen Note 3 ün Note 2 den daha hafif olması..
İşin ilginç tarafıda daha büyük olmasına rağmen Note 3 ün Note 2 den daha hafif olması..

2 side Xperia Active değil sonuçtaActive'i at 1 çizik bile yok
![]()

5.7" ekranda var tabiNote 3 te çerçeveyi genislettiler di mi sadece ? Demek ki yapilabiliyormus. O zaman Samsung'a![]()

Sanirim az daha uzun note 35.7" ekranda var tabi
Note 2 çok hafif geliyor elime ya neden anlayamiyorum 
var 3310 unda drop testleriEn iyisi hala 3310![]()

Aralarındaki fark yok denecek kadar az.Bu arada resme bakarak konuşursam Note 2 Rgb dizilim sayesinde daha başarılı renk sunuyor gibiSanirim az daha uzun note 3Note 2 çok hafif geliyor elime ya neden anlayamiyorum
![]()

Note 3 yine pentileAralarındaki fark yok denecek kadar az.Bu arada resme bakarak konuşursam Note 2 Rgb dizilim sayesinde daha başarılı renk sunuyor gibi![]()
Samsung neden hep benim istediğim cihazı pentile yapıyor 
bu konuda da üstünlüğünü kaybetti iphone
İllaki bir yerden ucuz kullanıyor yoksa fiyat tavan yapardıNote 3 yine pentileSamsung neden hep benim istediğim cihazı pentile yapıyor
![]()
+ olarakda o özelliklerin alayı çoktan Note 2 ye portlandı.Bence bu konuyla kaybetmedi, note3'ün üstünlüğü büyük ekranı ve kalemi + kaleme yüklenen komutlar. Drop test neymiş =P

İllaki bir yerden ucuz kullanıyor yoksa fiyat tavan yapardı
+ olarakda o özelliklerin alayı çoktan Note 2 ye portlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Henüz yüklemedim ama birazdan deneyeceğim.Vaay, iyiymiş kullanıyor musun?