babacım düşünsene maaşımın neredeyse yarısını sayıyorum fotoğraf çekerken anlık bi hatayla elimden kayıp düşüyor sonuç ekran pert sen 3-4 ay sonra lumialardan biri elinde geçtiğinde nokia fanı olursun...
ben alsam s3 ü ve c7 nin maruz kaldıklarını yapsam(fırlatılma, düşürülme, ezilme, yumruklanma vb.) babam beni ne yapar kim bilir2000 gayme saycaan. Sonada bi düşüşte puffff! Yazık ya bunu düşüren adam bitti. Zaten diyoduk donanımda hile var gpu overclock ekranı gerçek 720p değil. Şimdi de camı ve kasası da çakma. Artık iyice tridentin kalitesine ulaştı samsung.
- - - Eklendi - - -
aslında o gözü kapalı fanlık süleymancım.
gpu'su oclu hali zaten . ekran nasıl gerçek 720p değil ? kaynak var mı ? merak ettim cidden![]()
Ne çoğunuz bu telefonu alacaksınız, ne de çoğu s3'ün sonu böyle olacak. Ütopik eleştiriler resmen. Sürekli bir dayanıklılık konusunda Nokia ile kıyaslama ve buna eski telefonlar katılıyor. Ben e250'yi tüm nokia telefonlarla kıyaslayım o zaman? Kızaklı olmasına rağmen 2 sene almadığı darbe kalmadı ama telefon sapa sağlamdı. Sonuçta s3 akıllı ve donanımsal bir telefon. Eski 3310'lar gibi değil. Böyle sert darbelelerle zarar görmesi çok normal

bence 2000 tl veren bir kasko yaptırır![]()

ben alsam s3 ü ve c7 nin maruz kaldıklarını yapsam(fırlatılma, düşürülme, ezilme, yumruklanma vb.) babam beni ne yapar kim bilir2000 gayme saycaan. Sonada bi düşüşte puffff! Yazık ya bunu düşüren adam bitti. Zaten diyoduk donanımda hile var gpu overclock ekranı gerçek 720p değil. Şimdi de camı ve kasası da çakma. Artık iyice tridentin kalitesine ulaştı samsung.
- - - Eklendi - - -
aslında o gözü kapalı fanlık süleymancım.
Güldürme beni hakediyo ve hakettiği gibi muamele görüyor 
pentile ekran teknolojisi sağolsun 720p nin yarı çözünürlüğünde esasında

Güzel cihaz alan biri fan mı oluyor şimdiGüldürme beni hakediyo ve hakettiği gibi muamele görüyor
- - - Eklendi - - -
ama sonuçta kaliteli görüntü vermiyor mu![]()
Ne çoğunuz bu telefonu alacaksınız, ne de çoğu s3'ün sonu böyle olacak. Ütopik eleştiriler resmen. Sürekli bir dayanıklılık konusunda Nokia ile kıyaslama ve buna eski telefonlar katılıyor. Ben e250'yi tüm nokia telefonlarla kıyaslayım o zaman? Kızaklı olmasına rağmen 2 sene almadığı darbe kalmadı ama telefon sapa sağlamdı. Sonuçta s3 akıllı ve donanımsal bir telefon. Eski 3310'lar gibi değil. Böyle sert darbelelerle zarar görmesi çok normal

Ortada yanlis bilgi dolasiyor gibi..
S3 ün Ekranı birçok sitede belirtilenin aksine sadece PenTile, yani çözünürlüğün görüntü kalitesine etkisini düşüren altpiksel dizilimini kullanmıyor. Super AMOLED Plus’taki 12 altpikselli RGBG dizilimi ile PenTile dizilimi aynı ekranda kullanılıyor. Bu sayede hem enerji tasarrufu sağlanıyor, hem ekran kalitesi gerçek HD seviyesinde oluyor hem de insan gözünün en çok duyarlı olduğu yeşil renk arttırılarak tüketiciye daha iyi bir tecrübe yaşatılıyor.
Boyle bir bilgiyi de bilmekte fayda var.
biraz daha araştır pentile ekranı bence
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çoğu yerde de denildeği gibi görüntü kalitesinde blur etkisi yaratıyor esasında
Ben pentile ekranla ilgili yorum yapmadimki ordada yaziyor S le S2 arasindaki farkin pentileden oldugu. Benim yazdigim yazidaysa Sle S2deki ekran karisimindan olusan bi ekrana sahip oldigunu yaziyor S3un..
Ayrica S3 un ekranini gordunmu bilmiyorum ama bence one x inkinden daha guzel. Daha net bile diyebilirim..