Uruloki
Üye
Olabilir yaklasik bi aydir one x kullaniyorum belkide alistigimdandir S3 hosuma gitti baya one xe gore. Abime cok israr ettim degiselim diye ama vermedi![]()
benim siemens c45 le değişelim

Olabilir yaklasik bi aydir one x kullaniyorum belkide alistigimdandir S3 hosuma gitti baya one xe gore. Abime cok israr ettim degiselim diye ama vermedi![]()

benim siemens c45 le değişelim![]()

Xperia Pro'nun düşürme, sağlamlık testleri yok. Sizce dayanır mı? Bence bayağı iyi dayanır![]()

Bilemeyeceğim![]()

Denemesi bedava![]()
eminmisin 
eminmisin
![]()
Ama ben almayayım 
bu düşme testleri çok güzel![]()

Şu test merkezine giden telefonları çalsan günah değil sevap işlersin![]()

2.el N9 düşünen varsa : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kimse o cihaza o kadar para vermez üstad..

Lumia 800'ü duvara sürtüp 20 kişi yere atıyor tık yok. 
Şimdi Nokia'nın neden battığını anladınız mı? Şöyle açıklayayım...
Samsung, Iphone vs. Dandik malzemeden telefon üret OS iyi diye sat 2.000 lira fiyata. Kar marjı zaten devasa, üstüne bir de millet düşürsün etsin. Hop bir de servisten parayı kır. Yazık gariban Nokia hem adam gibi malzemeden telefon üretsin, sadece OS kötü diye ucuza satsın. E servise de gelmiyo telefonlarLumia 800'ü duvara sürtüp 20 kişi yere atıyor tık yok.
![]()

kimse o cihaza o kadar para vermez üstad..
Her yere de yazmış![]()
Şimdi Nokia'nın neden battığını anladınız mı? Şöyle açıklayayım...
Samsung, Iphone vs. Dandik malzemeden telefon üret OS iyi diye sat 2.000 lira fiyata. Kar marjı zaten devasa, üstüne bir de millet düşürsün etsin. Hop bir de servisten parayı kır. Yazık gariban Nokia hem adam gibi malzemeden telefon üretsin, sadece OS kötü diye ucuza satsın. E servise de gelmiyo telefonlarLumia 800'ü duvara sürtüp 20 kişi yere atıyor tık yok.
![]()