Samsung Galaxy S III, düşme testlerinden sınıfta kaldı: Ekranı tuzla buz, dokunmatiği pert

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ne kadara gider ? telefoncu 600-700 TL sayarım diyor...

- - - Eklendi - - -

ilan verdim,daha çok alıcıya ulaştırmak için böyle yaptım

- - - Eklendi - - -

Dün Akşam NTV'de Stave Jobs'un Hayatı Vardı Adam Bir Konuşmasında " Biz Donanım Şirketi Değil,Biz Yazılım Şirketiyiz " Dedi...

Konu açsan daha iyi olurdu, spam'e benziyor.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Benim optimus me yi 3 kere 1.70 metreden düşürdüm.(Beton zemin) Ekranında cizik dahi olmadı :D sadece kenarlarında hafif ezilmeler var.

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim optimus me yi 3 kere 1.70 metreden düşürdüm.(Beton zemin) Ekranında cizik dahi olmadı :D sadece kenarlarında hafif ezilmeler var.

evet LG de sağlam telefon yapıyor...

troy25

troy25

Üye
HTC ONE X inde böyle videosunu görmek isterim niyetim one x almak ama dayanıklı lığı bunlar gibiyse kalsın :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC ONE X inde böyle videosunu görmek isterim niyetim one x almak ama dayanıklı lığı bunlar gibiyse kalsın :D

buradan izleyebilirsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pert olmuş :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
[ENGİN];4847419' Alıntı:

ilk atan kesin kırmak için attı'da şapkalı olan biraz kibar davranıyor tele ekran pert oluncada güneşte görünmesin diye gölgeye kaçırıyor teli uyanık :hmmm

bende Galaxy SII yi 10. kattan aşağı atsam mı acaba ? kaskosu var :naughty::D

klongs

klongs

Üye
millet çekiç atıyor bir şey olmuyor
[video=youtube;eCTDXjbFzoY]http://www.youtube.com/watch?v=eCTDXjbFzoY[/video]

avcitalip

avcitalip

Üye
millet çekiç atıyor bir şey olmuyor
[video=youtube;eCTDXjbFzoY]http://www.youtube.com/watch?v=eCTDXjbFzoY[/video]

evet çok sağlam bu telefonlar ya ben kaskodan nasıl olsa değiştirilecek diye 10. kattan yere atacaktım sonra boşver dedim kıyamadım telefona:naughty:

lolaman

lolaman

Üye
evet çok sağlam bu telefonlar ya ben kaskodan nasıl olsa değiştirilecek diye 10. kattan yere atacaktım sonra boşver dedim kıyamadım telefona:naughty:
Gerekirse anında değiştirsinler ben yinede atamam o telefonu aşağı vicdan azabı çekerim :D

klongs

klongs

Üye

benim kaskomun bitmesine 1 hafta falan kırmaya çalışacağım

sataer

Üye
vay arkadaş ama bence bir ay kala falan kır değişim sürecinde sıkıntı olabilir

avcitalip

avcitalip

Üye
vay arkadaş ama bence bir ay kala falan kır değişim sürecinde sıkıntı olabilir

evet sıkıntı olur kesinlikle:oke:

- - - Eklendi - - -

benim kaskomun bitmesine 1 hafta falan kırmaya çalışacağım

Türkiye'deki Gold'daki Son S2 yi ben almış olabilirim çünkü bana pazartesi günü Türkiye'de sadece 3 tane kaldığını 2 tanesinin ayırtıldığını ve birtanesinin Kayseri'de olduğunu söylediler bugün geldi ve aldık cihazımızı:D

- - - Eklendi - - -

Gerekirse anında değiştirsinler ben yinede atamam o telefonu aşağı vicdan azabı çekerim :D

kıyamadım:ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230'umu 1 kere bile yere düşürmedim. Bir kere bozuk paralarla telefonu aynı cebime koymuştum. Ekranı hafif hafif çizildi. Hâlâ vicdan azabı çekiyorum :(

avcitalip

avcitalip

Üye

Üst Alt