Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

ZALAZULA

ZALAZULA

Üye
Arkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?

Ben kendi telefonumu 500TL e verebilirm ihtiyaci olan varsa, jelatin ve silikon kılıfı ile kullanıldı. Temiz. İstanbul ve Balıkesir ici elden...

• Beğen
Tepkiler: darkleader

FarFara06

FarFara06

Üye
arkaplanda çalışıyor diye titanium ile dondurmadığım uygulama yok. ama hala çok fazla şarj gidiyor. Eski kernele dönmenin bir yolu yok mu

darkleader

darkleader

Üye
Ben kendi telefonumu 500TL e verebilirm ihtiyaci olan varsa, jelatin ve silikon kılıfı ile kullanıldı. Temiz. İstanbul ve Balıkesir ici elden...

Bende satmayı düşünüyorum o yüzden sordum :)

FarFara06

FarFara06

Üye
sonunda buldum stock kerneli :) light jb için illa co core kernelini yüklemek şart mı ?

ertanboyer

Üye
arkadaşlar bu gingerbread de arama tuşuna bastığımda arama kaydında bütün gelen giden mesajlarıda gösteriyor bunu önleeyemez miyiz

FarFara06

FarFara06

Üye
arkadaşlar bu gingerbread de arama tuşuna bastığımda arama kaydında bütün gelen giden mesajlarıda gösteriyor bunu önleeyemez miyiz
jellybeande de öyle. ama jellybeande seçeneklere bastığında görüntüle kısmı var ordan hangilerinin görüntülenmesini istiyorsan onu seçiyorsun

iOSait

iOSait

Üye
sonunda buldum stock kerneli :) light jb için illa co core kernelini yüklemek şart mı ?

Hayir sart degil zaten cocore hicbir ise yaramiyor aksine telefonum performansini dusuruyor ben gb deyim jb maceram bitti bidaha gecmeyi dusunmuyorum

ertanboyer

Üye
jeely bean de 1kere seçince kabul ediyor bunda her sefer yapman lazım

profzora

Üye
Ben yükledim.
zipli şekilde yukleyeceksin sirasiyla ama önce recovery mode yükseltmesi gerekiyor.yukseltme ile ilgili dosyayı indir recovery mode da calistir dahasonra a yi yap.
Sonra reset atacak tekrar recovery mode ‘a geç sonrada d ve e yi kur

bende reset atmıyor kies ile güncellemiştim türkiye romu var...

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
sahin_811

sahin_811

Üye
S.a gonuldostu hocam overclock ile ilgili bir bilgin varmı ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bende reset atmıyor kies ile güncellemiştim türkiye romu var...

evet Türkiye romu ile tam uyumlu değil galiba arkadaşlar o benimde dikkatimi çekti ! normalde reset atması lazım çünkü çalışan işlemci durdurulup cocore kernelin işlemci performansı devreye girmesi lazım ama ne hikmetse cwm ile twrp de yükleniyor bende Türkiye roma geçtim aynı şey bende de oldu ama oldukça iyi rom

- - - Eklendi - - -

S.a gonuldostu hocam overclock ile ilgili bir bilgin varmı ?

a.s dostum pek yok

iOSait

iOSait

Üye
Kiesten guncelliyenlerden kasma takilma filan var mi

sahin_811

sahin_811

Üye
sakat iş bunlar işlemciyi küçük bir yanlışlıkla da olsa yakarsın telefonun işlemcisi pc den daha sakat hata yapmaya gelmiyor

Yok hocam daha önce gio da yaptım 970 e kadar çıkardım zaten fazlası yetmiyosa reset atıyo kendine düzeliyo 970 e kadar sıkıntı yoktu güzel çalışıyodu ama advancede binin üstüne çıkan bi overclock uygulaması bulamadım bir türlü. bişey daha sorcaktım cyanogen modun 10.1 i hatasız olanı varmı bizim için

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaslar sammobile da i9070e arjantin i9070VSLP9 kodlu yeni jelly bean gelmis isteyenler deniyebilir

iOSait

iOSait

Üye
Cocore kernelin zararindan baska bi faydasi yok telefonun kafasini karistiriyor

Üst Alt