gonuldostu82
Üye
ben teşekkürederim hocam ne demeksitede aradığını bulamaman %1 ihtimal yani
keyifli dinlemeler hocam
emeğine sağlık çok güzel olmuş sık kullanılanlara ekledim siteni

ben teşekkürederim hocam ne demeksitede aradığını bulamaman %1 ihtimal yani
keyifli dinlemeler hocam

emeğine sağlık çok güzel olmuş sık kullanılanlara ekledim siteni![]()

@gonuldostu82
Hocam telefonuma bahsettiğin 6.0 kernel dosyasını yükleyecem daha önce böyle birşey yapmadığım için sormak istiyorum.
Anlatımdaki (a) (b) (c) adımlarını da yapmalıyım yoksa direk (a) yaptıktan sonra (d) (e)'yi mi yükleyecez,orayı tam anlayamadım.
O kısmı bir daha izah edermisin.
Sabrın için teşekürler![]()
bu devamlı geliştiriyor kerneli bende devamlı ekleyeceğim a olanı ilk yüklediğinde cihaz reset atar sonra tekrar recevori modda 6.0 olanları yükleTeşekkür ederim hocam sağol.rica derim sorun değil direk 6.0 ı yükle yani a+d+ebu devamlı geliştiriyor kerneli bende devamlı ekleyeceğim a olanı ilk yüklediğinde cihaz reset atar sonra tekrar recevori modda 6.0 olanları yükle

Iki defa yukledim hiç öyle birşeyle karsilasmadimarkadaşlar almanya romunu atan var mı? ben attım. fakat bir sıkıntım var. kilit ekranında kısayollar düzenlenemiyor. bilgisi olan var mı?
arkadaşlar almanya romunu atan var mı? ben attım. fakat bir sıkıntım var. kilit ekranında kısayollar düzenlenemiyor. bilgisi olan var mı?
bende düzenlenemiyor. kısayollarda da chaton falan var çok gereksiz yani. bilgisi olan yok mu nasıl düzenleyeceğim??
sen telefona reset attınmı?
ben attıktan sonra hiçbirşey kalmadı.
romu yükledikten sonraki resetten mi bahsediyorsun?
pekii teşekkürler yardımlarınız için. bir sorum daha olacak. gmaildeki yedeklerimi telefona nasıl geri yükleyeceğim?
rica derim sorun değil direk 6.0 ı yükle yani a+d+ebu devamlı geliştiriyor kerneli bende devamlı ekleyeceğim a olanı ilk yüklediğinde cihaz reset atar sonra tekrar recevori modda 6.0 olanları yükle
Bunları bende sırası ile indirdim, zipli olarak recover modd kurmayı denedim ama dosya bulunamadı hatası verdi, zipten çıkartıp mı yapmalayım,
normalde sadece kerneli ben zipten çıkartıp md5 dosyasını sdcarda atıp terminal emulator ile yüklüyordum.
Arkadaşlar bende 32 3 6 dan jelly bean a geçtim ancakkk bazı sorunlarım var;
1-social hub jelly bean da yok yani face ve twitter bir widgetle pratikçe görünmüyor
2-okyanus havası ve rüzgar havası canlı duvar kağıtları benim rom da mı yok yoksa herkeste aynı mı üstelik apk sınıda yükleyemiyorum
3-menüden aramaya girerken sanki biraz gecikiyor