Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sahin_811

darkleader

darkleader

Üye
@gonuldostu82

Hocam telefonuma bahsettiğin 6.0 kernel dosyasını yükleyecem daha önce böyle birşey yapmadığım için sormak istiyorum.
Anlatımdaki (a) (b) (c) adımlarını da yapmalıyım yoksa direk (a) yaptıktan sonra (d) (e)'yi mi yükleyecez,orayı tam anlayamadım.
O kısmı bir daha izah edermisin.
Sabrın için teşekürler :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
@gonuldostu82

Hocam telefonuma bahsettiğin 6.0 kernel dosyasını yükleyecem daha önce böyle birşey yapmadığım için sormak istiyorum.
Anlatımdaki (a) (b) (c) adımlarını da yapmalıyım yoksa direk (a) yaptıktan sonra (d) (e)'yi mi yükleyecez,orayı tam anlayamadım.
O kısmı bir daha izah edermisin.
Sabrın için teşekürler :)

rica derim sorun değil direk 6.0 ı yükle yani a+d+e :) bu devamlı geliştiriyor kerneli bende devamlı ekleyeceğim a olanı ilk yüklediğinde cihaz reset atar sonra tekrar recevori modda 6.0 olanları yükle

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
rica derim sorun değil direk 6.0 ı yükle yani a+d+e :) bu devamlı geliştiriyor kerneli bende devamlı ekleyeceğim a olanı ilk yüklediğinde cihaz reset atar sonra tekrar recevori modda 6.0 olanları yükle
Teşekkür ederim hocam sağol.

- - - Eklendi - - -

Hocam telefonu kapatıp açmıyoruz değilmi her birini yüklediğimizde recovey modda iken sırayla hepsini yapıyoruz.Yanlış anlamadıysam
Birde birşey daha sornak istiyorum.
Diyelim ki Türkiye sürümü çıktı ve Odin il yükledik.Root + kernel işlemlerini tekrar yapmamız gerekiyormu.
Çok sağolasın cevapların için Allaha emanet ol.

Tamamdır halletim.
Çok Teşekkürler....
Daha önce zor açan videolar şimdi çok hızlı açılıyor + video sanki telefonun hafızasında gibi ileri geri yapıyorum hiç takılma yok.Nereye tıklasam hemen oradan video devam ediyor.

Not:Mobil ağda deneyemedim bu ay çabuk doldurdum kotamı.internet bağlantım her zaman evde bağlandığım komşunun tek diş çeken wi-fi'si :D

acar355

Üye
arkadaşlar almanya romunu atan var mı? ben attım. fakat bir sıkıntım var. kilit ekranında kısayollar düzenlenemiyor. bilgisi olan var mı?

darkleader

darkleader

Üye
arkadaşlar almanya romunu atan var mı? ben attım. fakat bir sıkıntım var. kilit ekranında kısayollar düzenlenemiyor. bilgisi olan var mı?
Iki defa yukledim hiç öyle birşeyle karsilasmadim

fsagcan

Üye

bir forumda okumuştum sanırım, yeni almanya romunda kilit ekranındaki kısayolları iptal etmişler diye, bendede hiç çıkmadı bile, iyiki de çıkmadı çok gereksiz bir uygulamaydı zaten.

acar355

Üye
bende düzenlenemiyor. kısayollarda da chaton falan var çok gereksiz yani. bilgisi olan yok mu nasıl düzenleyeceğim??

fsagcan

Üye
bende düzenlenemiyor. kısayollarda da chaton falan var çok gereksiz yani. bilgisi olan yok mu nasıl düzenleyeceğim??

sen telefona reset attınmı?
ben attıktan sonra hiçbirşey kalmadı.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
romu yükledikten sonraki resetten mi bahsediyorsun?

evet 1o sefer söyledik ana konuya da ekledik Almanya romu yükledikten sonra fabrika ayarlarına geri dönün ama hattınız içinde olsun ve mobil internet paketini olsa çok iyi olur tm sorun ve problemler çözülecektir

acar355

Üye
pekii teşekkürler yardımlarınız için. bir sorum daha olacak. gmaildeki yedeklerimi telefona nasıl geri yükleyeceğim?

fsagcan

Üye
pekii teşekkürler yardımlarınız için. bir sorum daha olacak. gmaildeki yedeklerimi telefona nasıl geri yükleyeceğim?

gmailden yapılıyor sanırım,
gamaile girince sol üstten rehberi seçip dışa aktar falan demen gerekiyor sanırım, tam emin değilim ama,

dulger1

dulger1

Üye
Almanya Romunu Bende Yükledim Sonra Telefonu Fabrika Ayarlarına döndürdüm Telefon Hem Hızlandı Hem Batarya Daha Uzun Gidiyor Hem de Kies Destekleme Hatası Vermiyor Deneyin Derim

fsagcan

Üye

Bunları bende sırası ile indirdim, zipli olarak recover modd kurmayı denedim ama dosya bulunamadı hatası verdi, zipten çıkartıp mı yapmalayım,

normalde sadece kerneli ben zipten çıkartıp md5 dosyasını sdcarda atıp terminal emulator ile yüklüyordum.

myunalan

Üye
Arkadaşlar bende 32 3 6 dan jelly bean a geçtim ancakkk bazı sorunlarım var;
1-social hub jelly bean da yok yani face ve twitter bir widgetle pratikçe görünmüyor
2-okyanus havası ve rüzgar havası canlı duvar kağıtları benim rom da mı yok yoksa herkeste aynı mı üstelik apk sınıda yükleyemiyorum
3-menüden aramaya girerken sanki biraz gecikiyor

darkleader

darkleader

Üye
Bunları bende sırası ile indirdim, zipli olarak recover modd kurmayı denedim ama dosya bulunamadı hatası verdi, zipten çıkartıp mı yapmalayım,

normalde sadece kerneli ben zipten çıkartıp md5 dosyasını sdcarda atıp terminal emulator ile yüklüyordum.

Ben yükledim.
zipli şekilde yukleyeceksin sirasiyla ama önce recovery mode yükseltmesi gerekiyor.yukseltme ile ilgili dosyayı indir recovery mode da calistir dahasonra a yi yap.
Sonra reset atacak tekrar recovery mode ‘a geç sonrada d ve e yi kur

darkleader

darkleader

Üye
Arkadaşlar bende 32 3 6 dan jelly bean a geçtim ancakkk bazı sorunlarım var;
1-social hub jelly bean da yok yani face ve twitter bir widgetle pratikçe görünmüyor
2-okyanus havası ve rüzgar havası canlı duvar kağıtları benim rom da mı yok yoksa herkeste aynı mı üstelik apk sınıda yükleyemiyorum
3-menüden aramaya girerken sanki biraz gecikiyor

1-social hub yok.
2-Bende de yok.niye indiremediğini anlayamadım.indiripte kuramadiysan dosya ziplidir.Zip'liyse dosyayi cikart (winzip indir google paley'den)
3-Telefona factory reset yap ilk sayfada yaziyor.

myunalan

Üye
sağol dostum lakin indiremedim değil indirdim ama yükleyemedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt