dostum ayarlara gir sonra metinden konuşma bölümüne gir orada google tts ve sumsung tts konuşma sentezi uygulamaları olacak onlar sende sorunsuz problemsiz çalışıyor mu ? bozuk diyorlar!
- - - Eklendi - - -
şimdi sen 2.3.6 yı mı kullanıyorsun o zaman odin 1.87 yi ile jell bean romu kur
bu light JB de bug filan varmış doğru mu ?
Hacı "bir örnek dinleyin" e tıklıyorum tepkisiz kalıyo telefon, bozuk sanırım. Ama ilk defa duydum ne işe yarıyor bu? Gerçi ne işe yaradığı önemli değil çünkü benim kullanmadığım bi özellik büyük ihtimal, bana bi zararı yok yani.
siz cocore kerneli 7.0 ı sorunsuz problemsiz kurduğunuza emin misiniz ? ayarlardan cihaz hakkında baktığınızda kernel sürüm cocore 7.0 diye yazıyor mu ?vazgectim yeni pc alcam s advanceye devam maalesef stabil bi jb bulabilsem oyunlarda kasmayan iyi olurdu
siz cocore kerneli 7.0 ı sorunsuz problemsiz kurduğunuza emin misiniz ? ayarlardan cihaz hakkında baktığınızda kernel sürüm cocore 7.0 diye yazıyor mu ?
Buyuk bir ihtimal sırası ile dogru yükleme yapmamışsındır tekrar sırası ile yükleCo core 7 yi yükledim şarjım yarım gün gitmez oldu. Stock kernele nasıl dönebilirim ?
Arkadaşım bu almanya romu diye bahsettiğin cihaz 9070P mi?almanya romu en iyisi üstüne litgh-jb onunda üstüne de cocore kerneli kur en hızlı en sorunsuz problemsiz olan rom bu
yok hocam p modeli için değildirArkadaşım bu almanya romu diye bahsettiğin cihaz 9070P mi?
yardım edebilen yok mu ya. stock kernele ihtiyacım var. co core 7 çok fazla şarj yiyor
sanırım 500 tl gibiArkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?