ZALAZULA
Üye
Arkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?
Ben kendi telefonumu 500TL e verebilirm ihtiyaci olan varsa, jelatin ve silikon kılıfı ile kullanıldı. Temiz. İstanbul ve Balıkesir ici elden...
Arkadaşlar, Galaxy S Advance'ların ikinci el piyasası nedir acaba?
Ben kendi telefonumu 500TL e verebilirm ihtiyaci olan varsa, jelatin ve silikon kılıfı ile kullanıldı. Temiz. İstanbul ve Balıkesir ici elden...

jellybeande de öyle. ama jellybeande seçeneklere bastığında görüntüle kısmı var ordan hangilerinin görüntülenmesini istiyorsan onu seçiyorsunarkadaşlar bu gingerbread de arama tuşuna bastığımda arama kaydında bütün gelen giden mesajlarıda gösteriyor bunu önleeyemez miyiz
sonunda buldum stock kernelilight jb için illa co core kernelini yüklemek şart mı ?
Ben yükledim.
zipli şekilde yukleyeceksin sirasiyla ama önce recovery mode yükseltmesi gerekiyor.yukseltme ile ilgili dosyayı indir recovery mode da calistir dahasonra a yi yap.
Sonra reset atacak tekrar recovery mode ‘a geç sonrada d ve e yi kur
bende reset atmıyor kies ile güncellemiştim türkiye romu var...
S.a gonuldostu hocam overclock ile ilgili bir bilgin varmı ?
a.s dostum pek yok
sakat iş bunlar işlemciyi küçük bir yanlışlıkla da olsa yakarsın telefonun işlemcisi pc den daha sakat hata yapmaya gelmiyorPeki hocam teşekkürler
Kiesten guncelliyenlerden kasma takilma filan var mi
sakat iş bunlar işlemciyi küçük bir yanlışlıkla da olsa yakarsın telefonun işlemcisi pc den daha sakat hata yapmaya gelmiyor
Almanya sürümünden şaşma.Arkadaslar sammobile da i9070e arjantin i9070VSLP9 kodlu yeni jelly bean gelmis isteyenler deniyebilir
Almanya sürümünden şaşma.