Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
evet ben kies ile günceledim sonra kernel yükledim

peki ben zaten telefonu satıp S4mini almayı düşünüyorum size kolay gelsin arkadaşlar iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

bende katılmıyorum size oldukça iyi ben hiç sorun problem yaşamıyorum 4.1.2 advancemden

lightjb mi kullanıyorsunuz

- - - Eklendi - - -

bide arkadaşlar siz jelly beani hangi odin sürümü ile yüklüyorsunuz ben v3 1.85 ile yüklüyorum acaba ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi

FarFara06

FarFara06

Üye
peki CoCore-E-7.0 bu kerneli yüklediğimde ne gibi değişikler olur telefonumda ?

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaslar LightJb kullananlar kim ?

- - - Eklendi - - -

telefonu satamazsam lightjb v1.+cocore7 atcam kullananlar izlenimlerini yazabilir mi ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar LightJb kullananlar kim ?

- - - Eklendi - - -

telefonu satamazsam lightjb v1.+cocore7 atcam kullananlar izlenimlerini yazabilir mi ?

ben kullanıyordum hocam çok harika bir yazılım tavsiye ederim ama Türkiye romu üzerine kurma Almanya yada Rusya romu üzerine kurmalısın

iOSait

iOSait

Üye
ben kullanıyordum hocam çok harika bir yazılım tavsiye ederim ama Türkiye romu üzerine kurma Almanya yada Rusya romu üzerine kurmalısın

yok rusya romu berbat bişey türkiye keza öyle telefonu satıp S4mini almayı düşünüyordum satamazsam atarım çünkü kullanıcıya temiz geçmesi lazım eline :ehe

- - - Eklendi - - -

bide bu cocore7 ye ne gibi farklılıklar var siz şuan light jb de misiniz

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
yok rusya romu berbat bişey türkiye keza öyle telefonu satıp S4mini almayı düşünüyordum satamazsam atarım çünkü kullanıcıya temiz geçmesi lazım eline :ehe

- - - Eklendi - - -

bide bu cocore7 ye ne gibi farklılıklar var siz şuan light jb de misiniz
1.sayfaya bak

artist0064

artist0064

Üye
P modeline jb yükledim aşırı derece şarj yiyiyor takilmalar çok az ama dedigim gibi bataryayi aşiri yiyiyor

iOSait

iOSait

Üye
JellyBean LQE kernelsiz kullanan varmi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar xda da 4.1.2 için liğt-jb nın dışında altarnatif olarak jet mot var bu da çok kullanışlı diyorlar ben yüklemedim ama tavsiye eden çok ilgilen varsa yardımcı olurum yükleme talimatı:jet mod 4.0 indirin ( ) sonra recoveri mod ile (flash with cwm) yükleyin daha fazla detay bilgi resim vido için kinke tıklayın

iOSait

iOSait

Üye
Telefon hakindada kernel sürümü falan var yüklü demekmi bu

İyice arastir xda ya filan bak cocore kernel var onu yikluyceksin mobildeyim suan iftara yakin

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar xda da 4.1.2 için liğt-jb nın dışında altarnatif olarak jet mot var bu da çok kullanışlı diyorlar ben yüklemedim ama tavsiye eden çok ilgilen varsa yardımcı olurum yükleme talimatı:jet mod 4.0 indirin ( ) sonra recoveri mod ile (flash with cwm) yükleyin daha fazla detay bilgi resim vido için kinke tıklayın

ben bunu daha önce yüklemiştim dendiği kadar iyi değil

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizz jjelly beani hangi odin sürümü ile yüklüyorsunuz 3.07 ile 1.85 arasındaki fark ne hangisiyle yüklemeliyim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
İyice arastir xda ya filan bak cocore kernel var onu yikluyceksin mobildeyim suan iftara yakin

- - - Eklendi - - -

ben bunu daha önce yüklemiştim dendiği kadar iyi değil

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sizz jjelly beani hangi odin sürümü ile yüklüyorsunuz 3.07 ile 1.85 arasındaki fark ne hangisiyle yüklemeliyim

şimdi 2.3.6 da isen odin 1.87 eğer jell bean romlar arası ise odin 3.07 yi kullan

emretamgoz

Üye

Ben Türkiye romu üzerine light jb kurdum + cocore 6.8 gayet iyi hacı, çok memnunum ben. Artık okul bitip mesleği ele alana kadar 2-2,5 sene götürür kesinlikle bu telefon.

iOSait

iOSait

Üye
Ben Türkiye romu üzerine light jb kurdum + cocore 6.8 gayet iyi hacı, çok memnunum ben. Artık okul bitip mesleği ele alana kadar 2-2,5 sene götürür kesinlikle bu telefon.

bende One X almayı düşünüyorum satamazsam dediğin gibi yapacağım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
dostum ayarlara gir sonra metinden konuşma bölümüne gir orada google tts ve sumsung tts konuşma sentezi uygulamaları olacak onlar sende sorunsuz problemsiz çalışıyor mu ? bozuk diyorlar!

- - - Eklendi - - -

peki

- - - Eklendi - - -

jb yükliycem diyelimki 2.3.6dayı odin3.07 mi kullanacam
şimdi sen 2.3.6 yı mı kullanıyorsun o zaman odin 1.87 yi ile jell bean romu kur

Üst Alt