merhaba ertanboyer hoşgeldin cocore kernel ve universal kernel en iyi performans veren kerneldiir bizim i9070 advance için bu rom universel kernel üzere en iyi rom olduğunu çok çok meth etmiş amcam ama geliştirilme aşamasında çok güncelleme alan bir rom sanırım 4.1.2. için galiba kitkat için değildir diyorMerhabalar gönüldüstu ve diğer arkadaşlar xda forum da hız stabillik ve pil optimizsyonu sağlayan script to odex var
İngilizcem tam yok anlayamadım bilgisi olan varsa açıklayabilri mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
9.8 cocore kernel indirme linklerini atar misin xda developers da bulamadim da
bu cwm bende twrp yüklü ama fark eder mi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam sagolun ram kullanimi azaltmak icin onerceginiz bir sey var mi ?ben bunu kullanıyorum bi fark görmedim
Kurulum linkini atar misin bende twrp yuklu amaben harsyjelly rom ve cwm kullanıyorum tavsiye ederim
gönüldostu slimkat 4.4.4 yeni versiyon çıkmış diyecektim forum xda da kurmuş yorum yapmışsınSd cart uygulama taşıma sorunu çözülmüş mü?
Kurulum
Kurulum linkini atar misin bende twrp yuklu ama
evet nihayet yaptırttım filo008 e oldu vallaTeşekkürler gönüldostu slimkat geliştiricilerine sd karta taşıma özelliği eklettinRomu ve mini gaps ı indirip deniyorum…

buyur;arkadaslar bana cm nin son surumunu atacak varmı suanda 4.4.2 var
bir arkadaş kullanıyordu size konu hakkında yakın zamanda yardımcı olur ben kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama pil konusunda silimkat çok çok iyi diğer costum lara nazaran ben slimkatı tavsiye ederimArkadaşlar şimdi ben s advance modeline harsh jelly yüklemeyi düşünüyorum . bu rom nasıldır pil konusunda birde bu kerneli custom romdan öncemi sonramı yükleyecez ben kerneli yükledikten sonra romu yüklersem samsung yazısında kalıyor daha doğrusu custom roma hiçbir şekilde ne cocore ne de başka bir kernel yükleyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirm stock jelly illalah getirdi. Custom romlarda pil konusunda berbat