Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hgaziyilmaz

Üye
Şu an slimkat 4.4.2 kullanıyorum

ertanboyer

Üye
Merhabalar gönüldüstu ve diğer arkadaşlar xda forum da hız stabillik ve pil optimizsyonu sağlayan script to odex var
İngilizcem tam yok anlayamadım bilgisi olan varsa açıklayabilri mi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar gönüldüstu ve diğer arkadaşlar xda forum da hız stabillik ve pil optimizsyonu sağlayan script to odex var
İngilizcem tam yok anlayamadım bilgisi olan varsa açıklayabilri mi
merhaba ertanboyer hoşgeldin cocore kernel ve universal kernel en iyi performans veren kerneldiir bizim i9070 advance için bu rom universel kernel üzere en iyi rom olduğunu çok çok meth etmiş amcam ama geliştirilme aşamasında çok güncelleme alan bir rom sanırım 4.1.2. için galiba kitkat için değildir diyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
9.8 cocore kernel indirme linklerini atar misin xda developers da bulamadim da

ertanboyer

Üye
ben bunu kullanıyorum bi fark görmedim

ertanboyer

Üye
ben harsyjelly rom ve cwm kullanıyorum tavsiye ederim

hgaziyilmaz

Üye
gönüldostu slimkat 4.4.4 yeni versiyon çıkmış diyecektim forum xda da kurmuş yorum yapmışsın :) Sd cart uygulama taşıma sorunu çözülmüş mü?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
gönüldostu slimkat 4.4.4 yeni versiyon çıkmış diyecektim forum xda da kurmuş yorum yapmışsın :) Sd cart uygulama taşıma sorunu çözülmüş mü?

maalesef dostum bu romda yok kaldırmışlar o sd karta taşıma özelliğini onu slimkat şirketi kaldırmış filo08 in yaptığı bir rom değil dirt mi ne 4.4.4 olanda var ama o romda lekerte 5 para etmez istersen corbon romu dene onda da var o özellik

hgaziyilmaz

Üye
Teşekkürler gönüldostu slimkat geliştiricilerine sd karta taşıma özelliği eklettin:) Romu ve mini gaps ı indirip deniyorum…

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler gönüldostu slimkat geliştiricilerine sd karta taşıma özelliği eklettin:) Romu ve mini gaps ı indirip deniyorum…
evet nihayet yaptırttım filo008 e oldu valla :)

-ama az daha rezil oluyorduk dün nasıl oldu da yüklerken yine 20140710 u yüklemişim hiç fark etmedim alla alla hiç bir şey değişmemiş diye yakınıyordum meğersem ben eski romu kurmuşum :)

Son düzenleme:

sanalmerak

Üye
arkadaslar bana cm nin son surumunu atacak varmı suanda 4.4.2 var

sanalmerak

Üye
tesekkurler

bi arkadasımda galaxy i8552 var arkadaslar root ve rom gibi dosyalarıni pek bulamıyoruz bildiginiz iyi bi kaynak varsa bi yardimci olun xda haric pwk anlamıyoruz ordan :D turkce bi kaynak lazım kitkat yuklemek icin tskrler

bssdtmz

bssdtmz

Üye
Arkadaşlar şimdi ben s advance modeline harsh jelly yüklemeyi düşünüyorum . bu rom nasıldır pil konusunda birde bu kerneli custom romdan öncemi sonramı yükleyecez ben kerneli yükledikten sonra romu yüklersem samsung yazısında kalıyor daha doğrusu custom roma hiçbir şekilde ne cocore ne de başka bir kernel yükleyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirm stock jelly illalah getirdi. Custom romlarda pil konusunda berbat

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi ben s advance modeline harsh jelly yüklemeyi düşünüyorum . bu rom nasıldır pil konusunda birde bu kerneli custom romdan öncemi sonramı yükleyecez ben kerneli yükledikten sonra romu yüklersem samsung yazısında kalıyor daha doğrusu custom roma hiçbir şekilde ne cocore ne de başka bir kernel yükleyebiliyorum yardımcı olursanız sevinirm stock jelly illalah getirdi. Custom romlarda pil konusunda berbat
bir arkadaş kullanıyordu size konu hakkında yakın zamanda yardımcı olur ben kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama pil konusunda silimkat çok çok iyi diğer costum lara nazaran ben slimkatı tavsiye ederim

Üst Alt