Factory reset, vipe data, vipe cache yaptım. Uygulamaları googleplayden kurdum. 30 uygulamadan sonra sd kartta boş yer olmasına rağmen tekrar bellek dolu hatası verdi. Anladığım kadarı ile kurulan oyun ve uygulamaların bir kısmı ana belleğe (dahili bellege) kuruluyor. Ayarlar>depolama kısmında dahili bellek kullanim durum görülüyor. 3 tane hafıza görulüyor. Dahili bellek, dahili depolama birimi, sd kart. Eski romlarda telefon hafizasından (dahili bellek) sd karta (dahili depolama birimi) taşıma yapabiliyorum. Yeni romlarda novathor>gelismiş>depolarin yerini degistirsem bile yani dahili depolama biriminin yeriyle sd kartın yerini degistirsem bile kurulan uygulamanin cok küçük bir kısmını dahili bellege kuruluyor. Slimkat ın ve karbon romun son versiyonlarinda dahili bellekten taşıma secenegi yok. Cm11 in son versiyonunda var. Ustüne carbon veya slimkatin son versiyonunu (20140619) kurunca ayarlar>uygulamalar>herhangi bir uygulama>sd karta taşı veya telefon hafizasına (dahili bellek) taşı sekmesi kayboluyor. Su an cm11son versiyon+slimkat0205+slimgaps aop full versiyona dondum…