Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

muratena

muratena

Üye
Bu JB hiç kullanışlı degil en iyisi yine 2.3.6 GB, en önemlisi JB de şarj daha hızlı tükeniyor ama GB de daha uzun gidiyor şarj.
internet bile fark ediyor. birkaç kez fikir degiştirdim JB geçtim ama en fazla 4 gün kullandım.
artık karar verdim en iyisi GB.

- - - Eklendi - - -

bu room güzele benziyor ama nasıl yüklenecegini anlamadım.
ayrıca s4 yada farklı temalarda roomlar hazırlasalar ne güzel olurdu:XD

iOSait

iOSait

Üye
Bu JB hiç kullanışlı degil en iyisi yine 2.3.6 GB, en önemlisi JB de şarj daha hızlı tükeniyor ama GB de daha uzun gidiyor şarj.
internet bile fark ediyor. birkaç kez fikir degiştirdim JB geçtim ama en fazla 4 gün kullandım.

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle katiliyorum JB 4.1.2 berbatti hatta bunun icin samsung turkiye facebook sayfasinda ana avrat saydim samsunga bu arada o romu yuklemek icin de ilk once jb yuklemem gerekiyor suan mobildeyim bilgisayara gecince yardimci olurum

• Beğen
Tepkiler: muratena ve loneely42
iOSait

iOSait

Üye
S Advance kullanmaktan nefret ediuyorim

• Beğen
Tepkiler: loneely42

emretamgoz

Üye
Beyler biz aynı marka ve modeli kullanmıyoruz heralde. Burda s advance'den mi bahsediyorsunuz siz?

iOSait

iOSait

Üye
Beyler biz aynı marka ve modeli kullanmıyoruz heralde. Burda s advance'den mi bahsediyorsunuz siz?

Siz galiba sikayetci degilsiniz telefondan ben cok sikildim artik GB ye dondum bayram sonrasi alabilirsem yeni tel alcam olmazsa 4.2.2ye kadar boyle decam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

oldukça kolay bizim light rom u yükleme ile aynı anlatımı birinci sayfadan bak ;Gapps 4.2.2 yi indir telin dahili hafızaya at recoveri ile yükle hepsi bu kadar

- - - Eklendi - - -

bende katılmıyorum size oldukça iyi ben hiç sorun problem yaşamıyorum 4.1.2 advancemden

• Beğen
Tepkiler: muratena
iOSait

iOSait

Üye
oldukça kolay bizim light rom u yükleme ile aynı anlatımı birinci sayfadan bak ;Gapps 4.2.2 yi indir telin dahili hafızaya at recoveri ile yükle hepsi bu kadar

- - - Eklendi - - -

bende katılmıyorum size oldukça iyi ben hiç sorun problem yaşamıyorum 4.1.2 advancemden

Hocam bi almanya romunu kullanin kernelli kernelsiz farketmez telefon cenaze oluyor light jb var bitek ama hicbirinde GB deki stabillik yok

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dostum verdiğin linkteki romu yükleme bence çünkü wifi hotspot,video kaydedici, mikrofon ve canlı duvar kağıtlarının çalışmadığı yazıyor en iyisi GB :oke:

muratena

muratena

Üye
En iyisi orjinal yazılımı telefonu neden en baştan JB degilde GB yapmışlar?
demekki kapasitesi o.bence GB olarak daha kullanışlı.JB cok farklı birşey dgl birkaç farklı ayarı var oda zaten şarjı cok yiyor.
GB de şarj sorunu yok 5 gün gidiyor facebook oyun oynarsam 3 gün gidiyor.
JB de müzik bile dinlerken şarjım bayaa gidiyordu. sevmedim geçmem artık JB ye.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi orjinal yazılımı telefonu neden en baştan JB degilde GB yapmışlar?
demekki kapasitesi o.bence GB olarak daha kullanışlı.JB cok farklı birşey dgl birkaç farklı ayarı var oda zaten şarjı cok yiyor.
GB de şarj sorunu yok 5 gün gidiyor facebook oyun oynarsam 3 gün gidiyor.
JB de müzik bile dinlerken şarjım bayaa gidiyordu. sevmedim geçmem artık JB ye.

hocam bu telefon çıktığında jelly bean test aşamasında idi yani yoktu ki koysunlar

muratena

muratena

Üye
Anladımm şimdi kies uzerinden güncelleme yapıcam yine dayanamadım JB gecicem:))
almanya romu herkes met ediyor nerede bulabiliriimm?
Birde almanya romu yükleyince dil seceneklerinden türkçe varmı? yoksa almancamı kullanılıyor?
bilgim yokk bilgi veren olursa memnun olurum

Ayrıca kernel cocore 7.0 yükleyen varmı ne gibi fark var?

iOSait

iOSait

Üye
Anladımm şimdi kies uzerinden güncelleme yapıcam yine dayanamadım JB gecicem:))
almanya romu herkes met ediyor nerede bulabiliriimm?
Birde almanya romu yükleyince dil seceneklerinden türkçe varmı? yoksa almancamı kullanılıyor?
bilgim yokk bilgi veren olursa memnun olurum

Ayrıca kernel cocore 7.0 yükleyen varmı ne gibi fark var?

Pisman olacagin bir seyi yapma almanyada turkce dil destegi var ilk sayfada var almanya romunun linki

iOSait

iOSait

Üye
BUYUR ALMANYA ROMU

muratena

muratena

Üye
tşklerr

- - - Eklendi - - -

aslında costum romlar var bu konu hakkında 4.2.2 bu linkleri müsait bir zamanda denemek isterdim

Bu costum rom nasıl yükleniyor resimlerine baktım gayet şık duruyor iconlar falan.
Kernel yüklenir gibimi acaba?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Acaba dil şeçenegi türkçemi? eger ingizlice ise degmezzz

FarFara06

FarFara06

Üye
arkadaşlar cocore kernelin 7.0 ı çıktı ama 2 versiyon olarak geldi en çok touch.zip olan indirilmiş diğeri 6.0.2.8 sonradan 6.0.3.4 e yükseltilmiş tam olarak ne olduğunu çözemedim sanırım nfc için galiba neyse ben 7.0 touch.zip olanı ve 7.0 twpr yi yükledim sorun yok değişiklikleri zaman gösterecek hadi kolay gelsin

- [Click for QR Code] (9.06 MB, 7 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 29 views)
- [Click for QR Code] (9.21 MB, 53 views)
- [Click for QR Code] (10.06 MB, 63 views)

burda 4 tane kernel var. Hangisini, nasıl yükleyeceğiz ?

muratena

muratena

Üye
Coco re E-7 touch önce yükle
hemen ardından Cocore E-7 twrp yükle ben yükledim gayet güzel

muratena

muratena

Üye
Yok JB kullanıyorsan kiese falan ihtiyacın yok
bu cocore E-7 JB için 2.3.6 için uygun degil

muratena

muratena