Samsung Galaxy Nexus , Samsung Galaxy SII , Samsung Galaxy Note , Samsung Galaxy R Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisini Alayım??? :D :D :S :( :)

• Samsung Galaxy Nexus

Kullanılan: 6 19.4%
  • Samsung Galaxy R I9103

Kullanılan: 1 3.2%
  • Samsung Galaxy Note

Kullanılan: 11 35.5%
  • Samsung Galaxy SII

Kullanılan: 13 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus , Samsung Galaxy SII , Samsung Galaxy Note , Samsung Galaxy R Sizce Hangisi
Arkadaşlar sonunda paramı fazlalaştırmış bulunmaktayım. Normal bir android telefon düşünüyordum fakat böyle paramı denkleştirdiğim için çok üst cihazlara yoneldim.Çok mutluyum.Fakat Şimdide Aynı fiyata birçok telefonvar hangisini Alsam karar veremedim siz Maxicep ailesinden en iyisi yardım alayım dedim ve başlıktada sorduğum gibi taşıma rahatlığı, kullanım rahatlığı, internet keyfi ve yazılım desteği bakımından hangisini almamı önerirsiniz

---------- Eklendi @ 22:33:05 ---------- Yazıldı @ 22:11:30 ----------

yuh be bir tane cevap yokmuuu___????___???___???___???___??__???___

eagle4343

eagle4343

Üye
dostum beklerim diyosan s3 derim yok hemen alcam diyorsan tabi ki s2 diğerleri 5 megapiksel ve galaxy r 1 ghz note ise çok büyük s2 çok satılan bi telefon olduğundan yazılım konusunda sıkıntı çekmezsin zaten ki piyasa da tonla firmware dolu ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşın dediği gibi bilinen bir tel almakta fayda var binlerce firmware var

somecrazy

Üye
Arkadasın ben note kullanıcısının ve cık memnunum tavsiye ederim. Pişman olmazsın

ata11111

Üye
nexusu bir düşün derim her açıdan iyi

KayraBey

KayraBey

Üye
ilk ve tek oyu Galaxy R için verdim.Yazık günah kimse oy vermemiş :)

guneylim

guneylim

Üye
bende not kullanıyorum mükemmel ama taşıması sorun yoksa hız firmvare kamera yüklen istediğin kadar kasılma nadiren olur ben s1 s2 ace mini duos ve acer ferrari kullandım hepsine çeşitli romlar yükledim hepsi aşırı yüklenince kasıyor donuyor haftada en az 2kere format atıyorum romunu değiştir neyseki şimdi n7000 de yalaşık 1 aydır kullanıyorum hiç format atmadım romuda jelybean 4.1.2 eğer sizde benim gibi fazla meraklı ve aşırı uyguluma kullanıyuorsanız not 1 veya2 simdi en ideal not1 çift çekirdekli not2de 4çekirdekli ama resim yazı yani ekran not n7000de daha keskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt