Samsung Galaxy Nexus vs. Samsung Galaxy SII vs Samsung Galaxy Note vs Samsung Galaxy R Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi.?:):D

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus vs. Samsung Galaxy SII vs Samsung Galaxy Note vs Samsung Galaxy R Sizce Hangisi
Arkadaşlar sonunda paramı fazlalaştırmış bulunmaktayım. Normal bir android telefon düşünüyordum fakat böyle paramı denkleştirdiğim için çok üst cihazlara yoneldim.Çok mutluyum.Fakat Şimdide Aynı fiyata birçok telefon var hangisini Alsam karar veremedim siz Maxicep ailesinden en iyisi yardım alayım dedim ve başlıktada sorduğum gibi taşıma rahatlığı, kullanım rahatlığı, internet keyfi ve yazılım desteği bakımından hangisini almamı önerirsiniz. Başka telefon Htc gibi telefonlar önermeyin ısınamadım bu telefonlar arasından hangisi?

klongs

klongs

Üye
boyutu önemli diyorsan note al büyük diyorsan s2 al cebinde çok rahat duruyor tek kötü yanı bazen telefonu yanıma aldım mı diye cebimi kontrol ediyorum

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
boyutu önemli diyorsan note al büyük diyorsan s2 al cebinde çok rahat duruyor tek kötü yanı bazen telefonu yanıma aldım mı diye cebimi kontrol ediyorum
Hmm teşekkürler saol başka cevap??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy nexus iyi gibi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung galaxy SII , bende almayı düşünüyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SII

aleranol

aleranol

Üye
boyutu önemsizse kesinlikle note. Ama eğer büyük diyorsan s2 al. Nexusa bulaşma derim. Galaxy r ise diğerlerinin yanında :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Bana sorarsanız en iyisi Galaxy SII
Ama bu soruyu en iyi Süleyman bilir :ehe

• Beğen
Tepkiler: klongs

forever1907+

Üye
galaxy r ve nexusu onların yanı na koyman hata bi kere s2 ve note de aynı zaten kullanıma bağlı

GhostMahir

GhostMahir

Üye
s2 de note gibi kalemle yazma resim yapma resimleri kesme düzenleme aynen warmı acaba tam olarak tüm farklar nelerdir boyut dışında

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Note hoş cihaz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
s2 de note gibi kalemle yazma resim yapma resimleri kesme düzenleme aynen warmı acaba tam olarak tüm farklar nelerdir boyut dışında

kapasitif ekranlar için özel kalemler var, onlardan birisini kullanabilirsin

theposies

theposies

Üye
bence note :)

franzliszt

franzliszt

Üye
nexus u niye millet beğenmemiş yeni sürümle çok stabil ve 720p ekrana sahip güzel bir cihaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt