Samsung GALAXY R i9103 mü? HTC EVO 3D mi? Yoksa SE Xperia Arc S mi? Acillllllll!!!! Sizce Hangisi???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi En İyisi?

• Samsung GALAXY R i9103

Kullanılan: 6 50.0%
  • HTC EVO 3D

Kullanılan: 5 41.7%
  • Sony Xperia Arc S

Kullanılan: 1 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GALAXY R i9103 mü? HTC EVO 3D mi? Yoksa SE Xperia Arc S mi? Acillllllll!!!! Sizce Hangisi???
Başlıktada belirttiğim gibi sizce hangisini almalıyım?İnternet, uygulama, yazılım desteği özellik bakımından.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC yazılım destek konusunda 1 numara. Ayrıca Evo 3D'nin donanımı da çok güzel fakat ilk 3D'lerden biri olması onun için olumsuz bir özellik bence. senin için bu önemli değilse Evo 3D :oke:

klongs

klongs

Üye
galaxy r alacağına s2 al fiyatları aşağı yukarı aynı saten

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Biraz daha oy verelim up up up up up lütfen pleaseee lütfennnn!!!!

---------- Post added at 20:09:33 ---------- Previous post was at 20:03:52 ----------

galaxy r alacağına s2 al fiyatları aşağı yukarı aynı saten

İsterdim fakat okadar bütçem yok almanyada 300 euro s2 ise en az 418 eurolarda geziniyor.Evo 3d ise 250 eurolarda felan bulabiliyorsun.Benim bütçem yetmiyeceği için en son galaxy r alabilirim.

klongs

klongs

Üye
Biraz daha oy verelim up up up up up lütfen pleaseee lütfennnn!!!!

---------- Post added at 20:09:33 ---------- Previous post was at 20:03:52 ----------

İsterdim fakat okadar bütçem yok almanyada 300 euro s2 ise en az 418 eurolarda geziniyor.Evo 3d ise 250 eurolarda felan bulabiliyorsun.Benim bütçem yetmiyeceği için en son galaxy r alabilirim.

biraz bekle s3 çıksın indirime girer

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
s3 çıkacak indirime girecek kısa sürede olacağına eminmisin ;)

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
htc evo 3d cok kasiyo. En iyisi galaxy r. Emin ol muthis tel. Ben kullandim 4 aya yakin tegra 2 hemde! 8gb yaddas var) 32 gb micro sd desteki bellek, 5mp camera ama super cekiyor bundan emin ol. Nova 2 , asphalt 6 gibi oyunlari kasmadan oynatiyo ama 45 50 dakika sora azicik isinma oluyor... Benim secimim galaxy r..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler başka cevabı ve oy kullanan yokmu acilllll up up up up

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
samsung amca yapar bir kıyak :D

piyasaya çıksında görürsünüz kıyağını :D
bu kadar üstün özellikden bahsedilirken ve artık piyasada belli bir müşteri kitlesine ulaşmışken hiçte fiyattan taviz vereceklerini sanmıyorum

klongs

klongs

Üye
piyasaya çıksında görürsünüz kıyağını :D
bu kadar üstün özellikden bahsedilirken ve artık piyasada belli bir müşteri kitlesine ulaşmışken hiçte fiyattan taviz vereceklerini sanmıyorum

galaxy note ilk çıktığında internette 2000 tlydi şimdi 1500 tlye satılıyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
eğer hayali laflar değilse
2ghz
2gb ram
4 yada 8 çekirdek
1080p 60fps video çekimi
fulhd ekrandan bahsediliyor

bu özelliklere çok kıyak geleceğini sanmıyorum :)

---------- Post added at 23:57:40 ---------- Previous post was at 23:53:01 ----------

hacı bu ne yaw walla yakında bizim bilgisayarları beğenmeyip çöpe atacağız :D arkadaş bir zamanlar nokia 2100 kullanırken kafam daha rahattı biliyordum ki alternatifi yok o zamanlar en iyisi o modellerdi okula götürdüm mü her ders bir arkadaş alır incelerdi teknolojik hastalığımı yenemiyorumda bir model alıyorsun 1ghz 720p hd çekimi 512 ram 32 gb hafıza ohh bu model bana baya gider diyorsun bir yıl sürmüyo daha üstü çıkıyor onu alıyorsun bu defa bir model daha çıkıyor elindeki ciahzdan soğuyorsun :D

klongs

klongs

Üye
eğer hayali laflar değilse
2ghz
2gb ram
4 yada 8 çekirdek
1080p 60fps video çekimi
fulhd ekrandan bahsediliyor

bu özelliklere çok kıyak geleceğini sanmıyorum :)

cortex a15 tabanlı çift çekirdek 2 ghz 1080 p 60fps video super amoled^3 2560x1600 piksel(new ipad 2048x1536) 1gb ddr3 ram daha ne olsun

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
dur anlatma telefonumu kıracağım :D

ŞAKASI BİR YANA özellikler yakıyor sanki cepleri de yakacak gibi

americanboy

americanboy

Üye
ben galaxy r diyorum ama bu fiyata birazcık takfiye yapıp galaxy s 2 almandan yanayım

santacuruz

Üye
Bence ARC S her bakımdan tatmin eder. Sıkıntı yaşayacagını sanmam. Birde telefon alırken kullanım süresi önemli. Sen bu telefonu 1-2 yıllıgına alıyorsan 1 Ghz veya 1.4 ghz arası işlemcili bir telefon idealdir. Gerisi lüks kaçar. Teknoloji bu hızla ilerlerken ne alırsan al bir yerde eskiyecektir. Telefonunun şıklıgı, donanımı gibi şeyleri gözönüne alınca Arc S yeterlidir. Samsung'un satış stratejileri bir yerde seni yarı yolda bırakabilir. Yoksa SII görüntüsü dışında mükemmel bir telefon.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
tegra 2 forever

• Beğen
Tepkiler: klongs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt