ByBlaCk4
Üye
Sil baştan başlamak gerek bazenAnladımozaman sil baştan olacak

Sil baştan başlamak gerek bazenAnladımozaman sil baştan olacak

Sil baştan başlamak gerek bazen![]()

Sil baştan başlamak gerek bazen![]()

En son çıkan Avusturalya romuArkadaşlar bu cihaz için en saglam jb rom oneriniz nedir :-)
Hiç bilmiyorum ben hep Odin v3.4 kullandım.....Borde rom yuklerken odin surumleri fark ediyormu mesela bende mini book var odin v3 de start butonu gozukmuyor v1 de start butonu ustte oldugu icin ancak onunla yüklenebiliyor
Galaxy ace2 2.3.6 icin adobe flash player ariyorum cihaz rootlu tafsiye edebilecekler ve deneyimler tesekkurler
Oncelikle cok tesekkur ederim konuya degindigin icin yalniz paket cozumlemede hata var diyor neden kaynaklanabilir acaba cevap icin tesekkuler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızelimde olanı upload ettim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dene istersen
rica ederim jb de olduğum için deneme şansım olmadı birde bu linktekini deneOncelikle cok tesekkur ederim konuya degindigin icin yalniz paket cozumlemede hata var diyor neden kaynaklanabilir acaba cevap icin tesekkuler
Son bir haftami buna ayirdim inanhm google da gingerbread icin flash player diye aratirsan oyle bulunabilir galiba
Puffin browser satin aldim cok basarili ama bankacilik falan guvenim yok o yuzden frofox u kullaniyorum onun flash player okadar basarili degilSon bir haftami buna ayirdim inan
Oncelikle cok tesekkur ederim konuya degindigin icin yalniz paket cozumlemede hata var diyor neden kaynaklanabilir acaba cevap icin tesekkuler
doğrudur forumda gb kullanan da yok galiba o yuzden bulman zor birde @The Shadow a sormak lazım belki vardirSon bir haftami buna ayirdim inan
Puffin browser satin aldim cok basarili ama bankacilik falan guvenim yok o yuzden frofox u kullaniyorum onun flash player okadar basarili degil
aceler biraz farkli acenin işlemcisi desteklemiyordu sanırımBenim Cihaz Da Galaxy Ace Flash Desteği Yok Diye Biliyorum Kurduğunda Uygulama Yüklenemedi Der Yada Kurulur Ama Hiç Bi Etkisi Olmaz. Ben 6-7 Farkli Sürüm Denedim.
Kac kez jb gectim ama en stabil i 2.3.6 rootlu gereksiz uygulamalari kaldirdim canavar gibi oldu harika bir cihaz 2011 de aldim cok memnunum.t10 var 2009 model 2.2.2. Froya surum yaptim hala onu da modem olarak kullaniyorum iki kat yukarda olmasina ragmen vaglanim nete girebiliyorum forum on numaradoğrudur forumda gb kullanan da yok galiba o yuzden bulman zor birde @The Shadow a sormak lazım belki vardir
Onceki yillarda desdekliyordu ama suan forumdaki tum flash player leei denedim banamisin demiyor puffine talim galiba artikdoğrudur forumda gb kullanan da yok galiba o yuzden bulman zor birde @The Shadow a sormak lazım belki vardir
aceler biraz farkli acenin işlemcisi desteklemiyordu sanırım
KOCAMAN TESEKKURLER FORUMUN USTASİ DUN SİZİ tavsiye etmislerdi sabah sabah gozumu acar acmaz foruma daldim hemen daha denemedim cevabini yazarim sonra ilginiz icin sagolunAdobe flash player isteyenler olmuş gb için, zamanında bunu kullanıyordum gb deyken gayet de iyi çalışırdı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
the shodow tesekkur android tarayicida fullfilm izleyi acti linkteki flash player alakan icin sagolKOCAMAN TESEKKURLER FORUMUN USTASİ DUN SİZİ tavsiye etmislerdi sabah sabah gozumu acar acmaz foruma daldim hemen daha denemedim cevabini yazarim sonra ilginiz icin sagolun
KOCAMAN TESEKKURLER FORUMUN USTASİ DUN SİZİ tavsiye etmislerdi sabah sabah gozumu acar acmaz foruma daldim hemen daha denemedim cevabini yazarim sonra ilginiz icin sagolun
the shodow tesekkur android tarayicida fullfilm izleyi acti linkteki flash player alakan icin sagol