Al indir burdan. Fakat önce siteye üye olman lazım.I8160XXLK6_I8160OXXLK1_HOME.tar.md5 ADMİN BU DOSYA BANA LAZIM AMA HİÇBİYERDE İNDİREMİYORUM BANA YARDIMCI OLUR MUSUN ACİL LİNK VERİR MİSİN ONLİNEE
I8160XXLK6_I8160OJVLH1 admin bu dosya bana lazım bulabılırsen sevınırım
2.3.6 için 3 parçalı rom yükleme işini yapacaksın....Beyler sorunumu kısaca anlatayım 2.3.6 kullanıyordum bi ... yapıp jely yükledim donmalar kasmalar olmuştu ardından kitkat 4.2. sonra 4.4.4 attım şuan telefon ağırlaştı donmalar oluyor 2.3.6 geri dönmem mümkünmüdür
Evet önce rus gb yükleyeceksin sonra türk..pek bi bilgim yok fakat rus rom ardından tr rom diye biliyorm odin ile doğrumudur
Aynen öyle...pek bi bilgim yok fakat rus rom ardından tr rom diye biliyorm odin ile doğrumudur
4 gündür kullanıyorum.Cm12 hatalarına kamerada dahil değilse kuracağım.
4 gündür kullanıyorum.
-kamera fotoğraf çekiyor ama video çekmiyor..
-instagram,youtube gibi uygulamalardan video izlerken uygulamadan atıyor.
-arada arama durduruldu hatası alıyordum fakat romu tekrar atınca düzeldi.
NOT:rom alpha sürüm olmasına karşın cm11 kadar stabil ama oyun performansını hiç denemedim ufak bi oyunda hafif kasma oluyordu..
Yani oyun oynamayan biri için günlük kullanımı gayet iyi ayrıca şarjda bende cm11 gibi gidiyor..4 saat ekran süresini görebiliyorum..
hiç kurmiim ben 
Arama durduruldu hatası veriyordu bende simdi cm11 e döndümhiç kurmiim ben
![]()
Hah, sananda sancak 50 sayfa developmentAce 2 tekrar elime geçti gelsim romlar kerneller![]()
![]()

Konu görüntüleme düzenini sayfa başına 1 tane düşecek şekilde mi ayarladın naptınöyle zaten![]()

Romu yeniden flaşla ama wipe yapma yeniden Aynı sorun gelirse busefer wipe yaparak yeniden flaşlacm11 wifiye girince ayarlar durduruldu hatası veriyor cözümü varmı