ugurcakir
Üye
Valla şarjı yine içse de diğerlerine göre performans ve şarj süresi iyi olan, en az bug içeren bi CM 10.2 var sanırım. MIUI aslında farklı ve ne bileyim hoş gelmişti bana ama o da şarjı epey içtiği gibi birçok da bug'ı vardı. Telefonu değiştirene yada duvara fırlatana kadar (az kaldıOyle vallaAl iste [emoji19] Jellybam 4.2.2 kurdum boyle hiz yok antutudan bile 12.7k aldim ama durduk yere reset atiyor cok uyg. calistirinca ve sarj yerlerde. Aosp 4.4.4 kuruyorum orda da stabilite buna gore daha dusuk oluyor ve gappsler 4.2.2 deki kadar stabil calismiyor mesela. Bi saglam rom ciksin artik yeter ya bizde insaniz
![]()
) CM 10.2 (20131208_UNOFFICIAL-codina) ' yi kullanmaya devam 
Al iste [emoji19] Jellybam 4.2.2 kurdum boyle hiz yok antutudan bile 12.7k aldim ama durduk yere reset atiyor cok uyg. calistirinca ve sarj yerlerde. Aosp 4.4.4 kuruyorum orda da stabilite buna gore daha dusuk oluyor ve gappsler 4.2.2 deki kadar stabil calismiyor mesela. Bi saglam rom ciksin artik yeter ya bizde insaniz
bir ara Asabi geliştirici vermişti de onun şifre değişmiş galiba rom indiricem indiremiyom
Gecen gun bi kere firlattim duvara zaten hic birsey olmadi sanki demirden
Ext4 surumlerinden birini yuklersen wipe a gerek kalmaz