Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar bu cihaz için en saglam jb rom oneriniz nedir :-)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arkadaşlar bu cihaz için en saglam jb rom oneriniz nedir :-)
En son çıkan Avusturalya romu
'dan indirebilirsin . Cihazı seç en başta zaten

en-sel

en-sel

Üye
Borde rom yuklerken odin surumleri fark ediyormu mesela bende mini book var odin v3 de start butonu gozukmuyor v1 de start butonu ustte oldugu icin ancak onunla yüklenebiliyor

Son düzenleme:
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Borde rom yuklerken odin surumleri fark ediyormu mesela bende mini book var odin v3 de start butonu gozukmuyor v1 de start butonu ustte oldugu icin ancak onunla yüklenebiliyor
Hiç bilmiyorum ben hep Odin v3.4 kullandım.....

bargnes

bargnes

Üye
Galaxy ace2 2.3.6 icin adobe flash player ariyorum cihaz rootlu tafsiye edebilecekler ve deneyimler tesekkurler

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Galaxy ace2 2.3.6 icin adobe flash player ariyorum cihaz rootlu tafsiye edebilecekler ve deneyimler tesekkurler
  • elimde olanı upload ettim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dene istersen

bargnes

bargnes

Üye
  • elimde olanı upload ettim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dene istersen
Oncelikle cok tesekkur ederim konuya degindigin icin yalniz paket cozumlemede hata var diyor neden kaynaklanabilir acaba cevap icin tesekkuler

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Oncelikle cok tesekkur ederim konuya degindigin icin yalniz paket cozumlemede hata var diyor neden kaynaklanabilir acaba cevap icin tesekkuler
rica ederim jb de olduğum için deneme şansım olmadı birde bu linktekini dene

bargnes

bargnes

Üye
Buda basarisiz maalesef cok tesekkur bu kadar kisa surede yardimci olmaya calistigin icin.gecen yillarda ics flash player boat browser da tv kanallarini bile acabiliyordum ama o flash player i bir turlu bulamiyorum saygilar
Mmmm bu arada forumdaki degerli arkadaslar ace2 woldwistap dosyasini degistirdim hafiza kartini telefon hafizasi yaptim ama sorun tekrar geriye dinmek istersem diye mumkunse ace2 orjinal woldwistap dosyasi paylasabilirmisiniz sizlerden ricam tesekkuler

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
hm google da gingerbread icin flash player diye aratirsan oyle bulunabilir galiba

dyrdmr

dyrdmr

Üye

Benim Cihaz Da Galaxy Ace Flash Desteği Yok Diye Biliyorum Kurduğunda Uygulama Yüklenemedi Der Yada Kurulur Ama Hiç Bi Etkisi Olmaz. Ben 6-7 Farkli Sürüm Denedim.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Son bir haftami buna ayirdim inan

Puffin browser satin aldim cok basarili ama bankacilik falan guvenim yok o yuzden frofox u kullaniyorum onun flash player okadar basarili degil
doğrudur forumda gb kullanan da yok galiba o yuzden bulman zor birde @The Shadow a sormak lazım belki vardir
Benim Cihaz Da Galaxy Ace Flash Desteği Yok Diye Biliyorum Kurduğunda Uygulama Yüklenemedi Der Yada Kurulur Ama Hiç Bi Etkisi Olmaz. Ben 6-7 Farkli Sürüm Denedim.
aceler biraz farkli acenin işlemcisi desteklemiyordu sanırım

• Beğen
Tepkiler: dyrdmr
bargnes

bargnes

Üye
doğrudur forumda gb kullanan da yok galiba o yuzden bulman zor birde @The Shadow a sormak lazım belki vardir
Kac kez jb gectim ama en stabil i 2.3.6 rootlu gereksiz uygulamalari kaldirdim canavar gibi oldu harika bir cihaz 2011 de aldim cok memnunum.t10 var 2009 model 2.2.2. Froya surum yaptim hala onu da modem olarak kullaniyorum iki kat yukarda olmasina ragmen vaglanim nete girebiliyorum forum on numara

aceler biraz farkli acenin işlemcisi desteklemiyordu sanırım
Onceki yillarda desdekliyordu ama suan forumdaki tum flash player leei denedim banamisin demiyor puffine talim galiba artik

The Shadow

The Shadow

Üye
Adobe flash player isteyenler olmuş gb için, zamanında bunu kullanıyordum gb deyken gayet de iyi çalışırdı :)

bargnes

bargnes

Üye
Adobe flash player isteyenler olmuş gb için, zamanında bunu kullanıyordum gb deyken gayet de iyi çalışırdı :)

KOCAMAN TESEKKURLER FORUMUN USTASİ DUN SİZİ tavsiye etmislerdi sabah sabah gozumu acar acmaz foruma daldim hemen daha denemedim cevabini yazarim sonra ilginiz icin sagolun
KOCAMAN TESEKKURLER FORUMUN USTASİ DUN SİZİ tavsiye etmislerdi sabah sabah gozumu acar acmaz foruma daldim hemen daha denemedim cevabini yazarim sonra ilginiz icin sagolun
the shodow tesekkur android tarayicida fullfilm izleyi acti linkteki flash player alakan icin sagol

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
the shodow tesekkur android tarayicida fullfilm izleyi acti linkteki flash player alakan icin sagol
:rica:

Üst Alt