stabil ama vpn calismiyor ve video cekme ozelligi yokbeyler cm12.1 (android 5.1) kuranlar varsa söleyebilirmi stabilmi kasıyormu performans nasıl şuan indiriyorumda
beyler cm12.1 (android 5.1) kuranlar varsa söleyebilirmi stabilmi kasıyormu performans nasıl şuan indiriyorumda
Vpn sorunu çözüldüstabil ama vpn calismiyor ve video cekme ozelligi yok
Aga kendi orj kablosunu tanımadıktan sonra diğer kablolar ne fayda@Mr.FSK başka bir kablo ile PC'ye tekrar bağla görecektir.

Aga kendi orj kablosunu tanımadıktan sonra diğer kablolar ne fayda
Garanti bitmedi zaten haftaya dicem kiesden güncelleme yaparken telefon birden kapandı Galaxy ace 2 yazan yerde kalıyor dicem "Teknik arıza "
Recovery moda bile girmiyor tel aga ya![]()

Beyler sorunu çözdüm [ usb kabloyu tam oturtmamışım
] fakat benim power tuşu ayvayı yemiş ya la

Knk stock at servise verBeyler sorunu çözdüm [ usb kabloyu tam oturtmamışım] fakat benim power tuşu ayvayı yemiş ya la
![]()
Bastığımda tuş bug'a giriyor tuş çıt çıt yapıyor algıyıcada problem olsa gerek ille de gitcem servise dii tel![]()
Aga ne yapalım biz ace 4'ü
Örümcek ağı mıBenim arka kapak ciddi manada hoşaf oldu dün arka kapak sipraiş verdim sizde de örümcek ağı veya kırık varsa tedarik edecek yer bulamadıysanız öneririm. Daha önceden 3 parça almıştım sıkıntısız geldi şimdi ace 2me kapak gelecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Hort
)