The Shadow
Üye
Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkidesenn olay harbi garip

Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkidesenn olay harbi garip

Daha az once denedim bende olmuyor
Sorun hala devam ediyor. Fotoğraf çekim tuşuna basmadan o ayara tıkladığım gibi flaş açılıyor. Normalde çekim tuşuna basınca açılması lazım. Sadece bu sorun bende mi oluyor bilmiyorum. Sizde de aynısı oluyor mu beyler deneyebilir misiniz ?

Cm kurarken mount a gerek yok ve baslangicta cwm ye girdikten sonra yapman yeterli en sonda bir daha wipe yapmaya gerek yok bir de boyle flashla tekrardanKafayı yiyeceğim az kaldıTelefonu wipe'layıp odin ile XXMK2'yi kurdum. Sonra cmw ile açıp yine wipe'layıp, mountları ayarladıktan sonra Cm'yi ve gapps'ı kurdum. Sonra yine wipe'layıp işlemi bitirdim. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

Bir de mountlamadan deneyeceğim şimdi, bakalım ne olacak
Malesef yine olmadı. Bu şekilde idare edeceğiz artık.garip adamların garip telefonlarıSenin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkide![]()
nyse cm 11 20131218 sürümü çıkmış
Yorumunu merakla bekliyorumgarip adamların garip telefonlarınyse cm 11 20131218 sürümü çıkmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben indriorum bakalım nasıl olmuş son durum

Şu kamera flaşı sorunu olsa da 10.2'ye devamSrunlar dewam edior kamerada kayit yeri secilmio uygulamalr sd karti grmuo falan flan o yuzden 10.2 dewam
Ayrıca led fixi için verdiğin linki indirdim, arşiv hasarlı diyor kuramadım 

şunu bi denesene belki çalışırŞu kamera flaşı sorunu olsa da 10.2'ye devamAyrıca led fixi için verdiğin linki indirdim, arşiv hasarlı diyor kuramadım
Ek : İnternetten "LightsFix-signed.zip" indirdim, arşiv açılıyor ama bu sefer de cwm'de flaşlarken "aborted" veriyor![]()

Led ışığı gitti, bakalım cm ayarı yaptıktan sonraki gibi eski haline dönecek mişunu bi denesene belki çalışır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu kamera olayı kaldı bir. Stock kamerayı flaşlama imkanı var mı yada 3.parti kamera uygulamaları dediğiniz neler ?Led ışığı gitti, bakalım cm ayarı yaptıktan sonraki gibi eski haline dönecek miŞu kamera olayı kaldı bir. Stock kamerayı flaşlama imkanı var mı yada 3.parti kamera uygulamaları dediğiniz neler ?
Teşekkürler @The Leon ve @The Shadow
fakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz
alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin
Kamera uygulamasını yükledim. Tıkladığımda CM arayüzlü kamera açıldı ama flaşı açık yaptığımda flaş açılmadı. Diğerinde açılıyor, programla girince açılmıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim bu sorun da çözüldüfakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz
alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kamera uygulamasını yükledim. Tıkladığımda CM arayüzlü kamera açıldı ama flaşı açık yaptığımda flaş açılmadı. Diğerinde açılıyor, programla girince açılmıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim bu sorun da çözüldü![]()

Benim de rom kurunca canim sikilio telefonu stabil hale getirmek icin nelerle ugrasiozVay emir kardesim olaya el atmis su cm 11 olaydi ona gecerdim nedense canim sikilio rom kurmayinca![]()
yine de 1 yil boyunca bosuna ace 2 kullanmadik yani
yakinda ace 2 icin shadow bug fixer cikaracam sorunlari halletsin diye 
Yalniz cikmasi uzun surebilir 5-10 sene falanbekleriz![]()