Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
:) senn olay harbi garip
Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkide :D

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap

ugurcakir

ugurcakir

Üye

Sorun hala devam ediyor. Fotoğraf çekim tuşuna basmadan o ayara tıkladığım gibi flaş açılıyor. Normalde çekim tuşuna basınca açılması lazım. Sadece bu sorun bende mi oluyor bilmiyorum. Sizde de aynısı oluyor mu beyler deneyebilir misiniz ?

The Shadow

The Shadow

Üye

Sorun hala devam ediyor. Fotoğraf çekim tuşuna basmadan o ayara tıkladığım gibi flaş açılıyor. Normalde çekim tuşuna basınca açılması lazım. Sadece bu sorun bende mi oluyor bilmiyorum. Sizde de aynısı oluyor mu beyler deneyebilir misiniz ?
Daha az once denedim bende olmuyor :)

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Kafayı yiyeceğim az kaldı :) Telefonu wipe'layıp odin ile XXMK2'yi kurdum. Sonra cmw ile açıp yine wipe'layıp, mountları ayarladıktan sonra Cm'yi ve gapps'ı kurdum. Sonra yine wipe'layıp işlemi bitirdim. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

The Shadow

The Shadow

Üye
Kafayı yiyeceğim az kaldı :) Telefonu wipe'layıp odin ile XXMK2'yi kurdum. Sonra cmw ile açıp yine wipe'layıp, mountları ayarladıktan sonra Cm'yi ve gapps'ı kurdum. Sonra yine wipe'layıp işlemi bitirdim. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.
Cm kurarken mount a gerek yok ve baslangicta cwm ye girdikten sonra yapman yeterli en sonda bir daha wipe yapmaya gerek yok bir de boyle flashla tekrardan :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu arada her kamera uyg. boyle mi yoksa sadece stock ta mi ?

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Sadece CM'de oldu, şu ana kadar Lite Rom, Italian Job vs. bir sürü rom yükledim ama ilk defa bunda oluyor. Diğerlerinde flaşı açık konuma getirsen dahi çekme tuşuna basmadan flaş açılmıyor. Bunda ise direk açılıyor anlamadım :) Bir de mountlamadan deneyeceğim şimdi, bakalım ne olacak :)Malesef yine olmadı. Bu şekilde idare edeceğiz artık.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Senin wipe yapmadan custom romdan direk stock a donen telefonun benim ise sadece kendi telefonumda calisan nedenini bilemedigim ama kendim editledigim apklar var olsun o kadar onunkide :D
garip adamların garip telefonları :) nyse cm 11 20131218 sürümü çıkmış ben indriorum bakalım nasıl olmuş son durum

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ugurcakir

ugurcakir

Üye
garip adamların garip telefonları :) nyse cm 11 20131218 sürümü çıkmış ben indriorum bakalım nasıl olmuş son durum
Yorumunu merakla bekliyorum :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Srunlar dewam edior kamerada kayit yeri secilmio uygulamalr sd karti grmuo falan flan o yuzden 10.2 dewam

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Srunlar dewam edior kamerada kayit yeri secilmio uygulamalr sd karti grmuo falan flan o yuzden 10.2 dewam
Şu kamera flaşı sorunu olsa da 10.2'ye devam :) Ayrıca led fixi için verdiğin linki indirdim, arşiv hasarlı diyor kuramadım :)

Ek : İnternetten "LightsFix-signed.zip" indirdim, arşiv açılıyor ama bu sefer de cwm'de flaşlarken "aborted" veriyor :)

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
Şu kamera flaşı sorunu olsa da 10.2'ye devam :) Ayrıca led fixi için verdiğin linki indirdim, arşiv hasarlı diyor kuramadım :)

Ek : İnternetten "LightsFix-signed.zip" indirdim, arşiv açılıyor ama bu sefer de cwm'de flaşlarken "aborted" veriyor :)
şunu bi denesene belki çalışır :)

ugurcakir

ugurcakir

Üye
şunu bi denesene belki çalışır :)

Led ışığı gitti, bakalım cm ayarı yaptıktan sonraki gibi eski haline dönecek mi :) Şu kamera olayı kaldı bir. Stock kamerayı flaşlama imkanı var mı yada 3.parti kamera uygulamaları dediğiniz neler ?
Teşekkürler @The Leon ve @The Shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
Led ışığı gitti, bakalım cm ayarı yaptıktan sonraki gibi eski haline dönecek mi :) Şu kamera olayı kaldı bir. Stock kamerayı flaşlama imkanı var mı yada 3.parti kamera uygulamaları dediğiniz neler ?
Teşekkürler @The Leon ve @The Shadow
:rica: fakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz :) alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin :)

ugurcakir

ugurcakir

Üye
:rica: fakat stock kamerayı flashlayamazsın çalışmaz :) alternatifleri aramanda fayda var ilk olarak şunu deneyebilirsin :)
Kamera uygulamasını yükledim. Tıkladığımda CM arayüzlü kamera açıldı ama flaşı açık yaptığımda flaş açılmadı. Diğerinde açılıyor, programla girince açılmıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim bu sorun da çözüldü :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Kamera uygulamasını yükledim. Tıkladığımda CM arayüzlü kamera açıldı ama flaşı açık yaptığımda flaş açılmadı. Diğerinde açılıyor, programla girince açılmıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim bu sorun da çözüldü :)
:rica:

• Beğen
Tepkiler: ugurcakir
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Vay emir kardesim olaya el atmis su cm 11 olaydi ona gecerdim nedense canim sikilio rom kurmayinca :)

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Vay emir kardesim olaya el atmis su cm 11 olaydi ona gecerdim nedense canim sikilio rom kurmayinca :)
Benim de rom kurunca canim sikilio telefonu stabil hale getirmek icin nelerle ugrasioz :D yine de 1 yil boyunca bosuna ace 2 kullanmadik yani :) yakinda ace 2 icin shadow bug fixer cikaracam sorunlari halletsin diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bekleriz :)

• Beğen

Üst Alt