Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Ugur kardesim greenify candir gerisi heyecan dir adam s3 kulaniyo nerden bilecek o o gitsin odevlerini yapsin :)
Ace 2 hala bende ve su an cm 10.2 kurulu :) greenify in yaptigini ayarlardan da yaparsin da nerden bilecen ki sen bunlari :sirit:

The Shadow

The Shadow

Üye
Ayrica kamera problemin bendede yok garip dgrusu ayrica daha cok hiz istyosan animasyonu da kapatrsin pencerler sana daha hizli cvp verr
Sahte hiz :D aynisini stock jb de yap ne oldugunu anlarsin :rolleyes:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Dur sana tus isiklarinin fixinin linkini yollayim cwm den flashlarsin

The Shadow

The Shadow

Üye
Trip yapma la :) kardesimsin bilion :)
Ne tribi yaw :D beni taniyan tanir ben hep boyle takilirim :D benim isim bu :ehe yalniz konusmalari kontrol etsen iyi olur bi kac tane makineli yollamistim daha cevap gelmedi :ehe

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Sen @The Leon u bosver onun daha ogrenecek cok seyi var :) henuz caylak o daha :sirit: Neyse sorularina gelelim :)
1- Cm 10.2 de oyle bir sorun yok bastan kurulum yapmani oneririm daha az once 1 kisiyi aradim evet duz sekilde yazamiyorsun ama aralara bosluk koyuyor kendisi sorun olmuyor sen duz bi sekilde yaz gerisini sisteme birak o halleder :D
2- Oyle bir sorun da yok bende ama bilemiyorum 3.parti kamera uyg. deneyebilirsin :)
3- Gereksiz uyg. devre disi birakmak yerine silersen daha iyi olur /system de yer kaplamazlar en azindan :) performans ayarlarinda islemci olarak pegasusq i/o scheduler olarak sio secersen iyi olur (tabi varsa) sonra zRam i kapat ksm i ac birde 16 bit seffafligi (goruntude kasma olmamasi icin) sonra cihazi yeniden baslat :) greenify i da sil bence gereksiz :) Umarim yardimci olabilmisimdir :)
1) Yazarken araya tire koymuyor tabi de tuş takımında bir arkadaşının numarasının son 4 hanesini yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Normalde stock jb de yada diğer custom romlarda son 2 rakamını bile yazsan önerileri çıkıyordu bunda çıkmıyor. Baştaki 0555 ' ni yazma kalanın hepsini yaz yine bulmuyor onu diyorum :)
2) Kamera uygulamasını tekrar denedim, yine flaşı otomatik veya kapalıdan açığa getirince flaş direk açılıyor. @The Leon sende de böyle mi ?
3) Gereksiz uygulamaları nasıl kaldıracağımı bulamadım. Malum bu konularda acemi sayılırım :) Uygulamalar/Tümü'ne gelince ve kaldırmayı düşündüğüm uygulamaya tıklayınca kaldır seçeneği yerinde "Devre Dışı Bırak" yazıyor. Herhalde başka bir uygulamayla kaldıracağız bunları :) Performans ayarlarıyla da pek oynamak istemiyorum, geçen yaşadığım anı bana yeter :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Varda mesaj gelnce geri acilio isiklar bnimde sevmedgim bise :)

The Shadow

The Shadow

Üye
1) Yazarken araya tire koymuyor tabi de tuş takımında bir arkadaşının numarasının son 4 hanesini yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Normalde stock jb de yada diğer custom romlarda son 2 rakamını bile yazsan önerileri çıkıyordu bunda çıkmıyor. Başktaki 0555 ' ni yazma kalanın hepsini yaz yine bulmuyor onu diyorum :)
2) Kamera uygulamasını tekrar denedim, yine flaşı otomatik veya kapalıdan açığa getirince flaş direk açılıyor. @The Leon sende de böyle mi ?
3) Gereksiz uygulamaları nasıl kaldıracağımı bulamadım. Malum bu konularda acemi sayılırım :) Uygulamalar/Tümü'ne gelince ve kaldırmayı düşündüğüm uygulamaya tıklayınca kaldır seçeneği yerinde "Devre Dışı Bırak" yazıyor. Herhalde başka bir uygulamayla kaldıracağız bunları :) Performans ayarlarıyla da pek oynamak istemiyorum, geçen yaşadığım anı bana yeter :)
1- Evet anladim :D
2- Temiz kurulum iyidir :oke: ve bi daha @The Leon dersen ama @The Shadow demezsen darilirim :(
3- Titanium backup bu isi gorur ve ace 2 de henuz jb de overclock yok bu yuzden kolay kolay telefona bir zarar vermezsin performans ayarlariyla :D

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Sen S3 alınca Ace 2'yi satmışındır diye seni etiketlemedim :) Teşekkürler @The Shadow :)
Şu flaş olayı sadece bende mi var merak ediyorum. Flaşı açık konumuna getirip flaşı yanmayan var mı ? :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye

Buyur flashla kafan rahat olsun :) bidaha shadow deme :) :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
:) gel gel sen cikisa gel

The Shadow

The Shadow

Üye
Sen S3 alınca Ace 2'yi satmışındır diye seni etiketlemedim :) Teşekkürler @The Shadow :)
Şu flaş olayı sadece bende mi var merak ediyorum. Flaşı açık konumuna getirip flaşı yanmayan var mı ? :)
O isler o kadar kolay degil :) malum bu telefonun fazla alicisi yok :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Evet guzel gunlerdi :) simdi unide diemioz okula giren cikan belli degil :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ugurcakir

ugurcakir

Üye
Şu kamera flaşı ve mesaj falan gelmemesine rağmen çıkan mesaj sebebiyle sanırım tekrar kurulum yapacağım :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
:) senn olay harbi garip

Üst Alt