Tolga3521
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende daha onceden galaxy mini vardi xperia rom kurmusrum o romda hava durumu widgeti vardi cok superdi hem hareketli hem boyutu ufakti ama manyak biseydi keske imkanim olsada sana gostersem eklemen icin belki googlede aratirsan resminden gorursun bizim tellere cok iyi giderdi
Biliyorum Widgeti Bende Çok Beğeniyorum Fakat Sadece Xperia Launcher'de Çalışıyor Malesef.
Ben sana onları ayrı olarak veririm hiç üzülme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tıkla Hangisini İstiyosan İndir Kardeşim. Launcher yeni olan tavsiye ederim.
Valla türkiye romunu hiç bu kadar stabil görmediniz heraldebide kasan oyunlari yazarsaniz deneme şansım olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tıkla Hangisini İstiyosan İndir Kardeşim. Launcher yeni olan tavsiye ederim.
Valla türkiye romunu hiç bu kadar stabil görmediniz heraldebide kasan oyunlari yazarsaniz deneme şansım olur.
benim tel ozel yapimmi anlanadim ki herkea kasma tisma var diyo ama benimkinde gb den daha seri akiciydi
Aroma installer yaptım romun içine eklemeyi deniyeceğim
Sizden başarılı bir çalışma bekliyoruz hocam, kolay gelsin. Eminim çok iyi olacak.
Hocam gb'yi yükleyip anamenü arasında ve uygulama menüsünde dolaşır mısınız, yada klavyeyi test edin bakalımAşırı mesajlaşan whatsapp internet mesaj gibi uygulamalar arası geçiş yapan biriyim. Diyorlar ya telefonun hızına alışamadım. Bende diyorum ki telefon benim hızıma alışamadı
gunluk ortalama 100 msj atan biriyim daha hic klavye geriden gelmedi ama costum romlarda kyrillos ve lite romlarda klavye geriden geliyodu ama herzaman degil simdi bende cyanogen yuklu radyo bilem yok hizli ama gorsellik bwnce sifir tekrar tr jb ye donecem ardindanda tolga katdesin yaptigi rom bitsin onu yuklucem
10000 mesajı 2 haftada bitiren biriyim ben hızlı biriyim galiba romda sorun yok
Tebrikler
Kotayı türkcell tlye koymuş ama bana kota koymayı unutmuşlar, sorun bende sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?