ads_erkan_ads
Üye
arkadaşım telefon normal moddayken *#8999*8378# yap çıkan menüde H/W test'e gir ordan Audio Settings'e gir ordan ilk önce MP3 spk'ye gir Rx vol'e gir sadece en sondaki 4 haneli rakamları yükselt istediğin kadar daha sonra kaydet sonra MP3 ear'da aynısını yap( kardeş bunu siteden bi yorumdan aldım ama ben yinede normal telefonun sesini arttırmanızı önermiyorum ses bozuk çıkıyo cızırtılır )
bn bunu yaptm ama ses gene ayni cikiondn?
merhaba.sanırım senin aradıgın program 'pc studio' olsa gerek.çünkü bende o programla bilgisayar ve telefon arası baglantı kuruyorum.telefonu aldıgın zaman birlikte kutusnda bu programın yazılım cdsini veriyorlar zaten.onu bilgisayara takıp kurman gerek.bir bak istersen tekrar.olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.merhaba arkadaşım çok sağol herkese yardımcı olmuşsun benimde bir sorunum var d900inin usb kablosunu takıyorum ama bilgisayar görmüyor bir program lazımmış çok aradım bulamadım bana program önerirmisin? şimdiden teşekkürler
Tlefonun menüsünden Ayarlar-Güvenlik-Telefon Kilidi-Devrede. Devrede'yi işaretledikten sonra Girin diyecek.İşte oraya kullanmak istediğin şifreyi yazıyorsun.Bu kadar.kardeş d900i ye tuş kilidine nasıl şifre koyuluyor
Büyük ihtimalle telefon fotoğrafın boyutunu desteklemiyordur.Bende bu sorunu yaşıyorum.Ekran koruyucu için cep telefonuna uyumlu duvar kağıtlarını kullanman gerek.benimde bi sorum olacak
telefonun camerasından cekdigimiz fotorafları duvar kagıdı yaptıgım zaman telefondan cektım fotoda tam ekranı kaplıyor ama bilgisayardan bı fotorafı telefona atıp o fotuyu duvar kagıdı yaptımız zaman tam ekren olarak gozukmuyor bilgisayardan attıgımız fotoları tam ekran yapabılıyormuyuz
d900 de mms alınca yada gönderince telefon resetleniyor lütfen yardımmm...
bişi sorabilrmiyim ? bnde d900 kullanıyorum canlı msj olarak alıyorum msjları ama o mesaj rengi deişiyor mu ..turuncu cok crkin duruyo yaff:S:S
Arkadaslar... Ben d900 kullanıyordum telefonu yere düşürdüm biraz hasar gördü telefonu açıyorum ilk başta normal Tr Turkcell yazıyor telefon çekiyo arama yapamıyorum kont. sorgulamak icin *123Kare yapıyorum başarısız diyo bi süre sonra şebekeye ulaşılamıyor diyo başka hat taktım yine aynı şekilde olduu Yardımmmmmmm(
benimde bi sorum olacak
telefonun camerasından cekdigimiz fotorafları duvar kagıdı yaptıgım zaman telefondan cektım fotoda tam ekranı kaplıyor ama bilgisayardan bı fotorafı telefona atıp o fotuyu duvar kagıdı yaptımız zaman tam ekren olarak gozukmuyor bilgisayardan attıgımız fotoları tam ekran yapabılıyormuyuz
merhaba arkadaşım çok sağol herkese yardımcı olmuşsun benimde bir sorunum var d900inin usb kablosunu takıyorum ama bilgisayar görmüyor bir program lazımmış çok aradım bulamadım bana program önerirmisin? şimdiden teşekkürler
kardeş d900i ye tuş kilidine nasıl şifre koyuluyor
d900i programları nerede var:S
Allah razı olsun cok ısıme yaradı
mrb bnm telfonumda şöyle bi sorun var
yeni batarya aldım yeni şarj aleti aldım ama hala temassızlık var şarja koyduqumda oluyor gibi görünüyor ama aslında şarj olmuyor şarjdayken tam dolu diyor ama şarjdan çıkarınca da batarya zayıf diyor ve 2 dk sonra kapanıyor( ne yapmalıyım ?
ya gtrdm yptı getrdm yne aynı şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?