Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

untouchables221

Üye
Arkadaşlar bu "Fotoğraf Tarayıcı" uygulamasını hangi klasörden resim alacağını filan ayarlayamıyor muyuz.????

Ben bulamadım bir türlü var mı yok mu da bilmiyorum...
Genelde böyle uygulamaların seçenekleri olması lazım ama???

Bilgilerinize...

ya bencede olması lazım ama bulamadım bende. bütün resimleri gösteriyo kartta veya telefonda farketmiyo. özel olarak bi klasörü neyi yokmu bunun acaba.

ayrıca benim bi sorunum var yada belkide öyle olması gerekiyodur bilemicem. t9 yazarken tuşlar geç algılıyor. bende mi öyle yoksa genelde böyle mi. yazabiliyorum sorunsuz ama böyle bir durum var yani. beni geriden takip ediyor sanki :D

mrozgurman

Üye
arkadaşlar ben telefondaki google maps'i yanlışlıkla bozdum.yenisini nerden bulabilirim bilmiyorum yardım edeseniz sevinirim.

untouchables221

Üye
kaç gündür telefonu inceliyorum. merak ettiğim bir sürü şey var. neden widget kuramıyoruz mesela. tk explorer denen bi program varmış onu kurdum. dosyalarını kurcalıyorum falan. widgetlerin kurulduğu yerleri buldum. javaların kuruldukları yerleri buldum. mesela java kurduk diyelim ekran klavyesini kaldırmak için tekrar kurmaya gerek kalmadan telefon üzerindeki dosyaları değiştiriyorum falan. bişeyler oluyo ama ilgilenen insan çok az bu sitede. mesela widgetlerin aslında javascript kodlarıyla yazılmış html dosyaları olduğunu kaç kişi biliyo ki burda. yapabilen varsa açsın görsün. adamlar site yapar gibi yapmış zipleyip uzantılarını wgt yapmışlar. bende yapıyorum telefona atıyorum ama dosya tipi desteklenmiyor diyor. bunun üstesinden gelemedim bi türlü. telefona kurmayı başaranın ellerinden öperim valla.

edit:yaklaşık 3 saatin ardından nasıl kendi widgetlerimizi telefona yükleyebileceğimizi buldum :) fırsatım oldukca widget hazırlamayı düşünüyorum. he bu arada kendi elimi öpüyorum. o kadar yemin ettik dimi.

pukiman

Üye
ya yardım edin , opera nedir ? opera yüklenirse youtube den video izleyebilirmiyim ? ve opera yaparsam telefonun kendi netine girermi ? girmesse nasıl düzelticem.

untouchables221

Üye
ya yardım edin , opera nedir ? opera yüklenirse youtube den video izleyebilirmiyim ? ve opera yaparsam telefonun kendi netine girermi ? girmesse nasıl düzelticem.

arkadaşım hiç mi okumadın bu başlık altında yazılanları. opera yüklensede yüklenmesede ben youtubedan video izleyebiliyorum. opera bir web tarayıcı. telefonunda dns ayarı yaptıktan sonra istediğin gibi youtubedan video izleyebilirsin. ama facebooktan olmuyor diye biliyorum. telefonun kendi neti nedir anlamadım ama opera nete bağlanan bişe ve evet nete girer yani. nete giren bişe :D

pukiman

Üye
dns ayarlarını değiştirirsem , sonra yine eski haline nasıl döner?

--------------- Ekleme ---------------

dns ayarlarını 4-2-2-1 4-2-2-5 yaptım ama girmiyo youtube ve izlesene.com danda izlenmiyo video

untouchables221

Üye
dns ayarlarını değiştirirsem , sonra yine eski haline nasıl döner?

dns ayarlarını 4-2-2-1 4-2-2-5 yaptım ama girmiyo youtube ve izlesene.com danda izlenmiyo video

tam olarak nasıl bir yerde tıkanıyo. mesela youtube açılıyo ama video mu oynatmıyo? menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları kısmına girip avea ise avea gprs wapı seçmen gerekiyo. yada turkcel veya vodafone ise ona uygun grps wap ayarını seçmen gerekiyo.

pukiman

Üye
tam olarak nasıl bir yerde tıkanıyo. mesela youtube açılıyo ama video mu oynatmıyo? menü-ayarlar-uygulama ayarları-medya oynatıcı-vod ayarları kısmına girip avea ise avea gprs wapı seçmen gerekiyo. yada turkcel veya vodafone ise ona uygun grps wap ayarını seçmen gerekiyo.

valla şöle söleyeyim , opera mini 4.2 yi yükledim , youtube girdim , video oynatmak için yükleniyor diyor sonra hata veriyor , birde opera mini yana yatmıyor ve alttaki tuşlar nasıl kaldırılır ?

untouchables221

Üye
valla şöle söleyeyim , opera mini 4.2 yi yükledim , youtube girdim , video oynatmak için yükleniyor diyor sonra hata veriyor , birde opera mini yana yatmıyor ve alttaki tuşlar nasıl kaldırılır ?

yana yatması için ayarlar kısmında ladscape açık olmalı. türkçe ise yatay mod. kendi klavyesini kapatmak ve standart düzenleme arayüzünü aktif etmek için ayarlar-gelişmiş kısmında tam ekran düzenleme açık olmalı.

pukiman

Üye
yana yatması için ayarlar kısmında ladscape açık olmalı. türkçe ise yatay mod. kendi klavyesini kapatmak ve standart düzenleme arayüzünü aktif etmek için ayarlar-gelişmiş kısmında tam ekran düzenleme açık olmalı.

peki video sitesine girip izlememek , onu anlamadım ve dediğinide pek anlamadım ve yapamadım , bu gpsm ayarımı ne işte ilk söylediğini.

ayarlar - gelişmiş yok , ama yatayı yaptım , video izleme ve o klavyesini kaldırmayıda öğretirsen , gerçekten çok dua ederim sana

you tube den video izleyebiliyorum artık , ama çok kücük olarak yaw o büyüyüncede netlik kötü oluyor

nurullahstar

nurullahstar

Üye
arkadaşlar sorunum var

reddedilen listesine aldığım numarayı tekrar nasıl çıkarıcaz?
ilgili menüyü bulamadım yardım please

fanofacer

Üye
arkadşm pc suit nokıa'ya özel bir program samsung'un ki pc studio.arama yapacağın zaman o şekilde yaparsan daha faydalı olur senin için. selamlaaarrr

gececci_34

Üye
Arkadaslar bende aldim iki i hafta oluyr ama internete vido izleyemiyorum siz izliyormusunuz

bilge_91

Üye
bu telefonda nasıl internetden video izleyebilirim yada izleyebilirmiyim bilen varmıı??

elit321

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir problemim var telefonum arızalandığı için telefonu servise verdim telefonu servise vermeden önce menüye girdiğimde üstte iki seçenek vardı ancak servisten geldikten sonra bu seçenek yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim

untouchables221

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir problemim var telefonum arızalandığı için telefonu servise verdim telefonu servise vermeden önce menüye girdiğimde üstte iki seçenek vardı ancak servisten geldikten sonra bu seçenek yok oldu bunu nasıl düzeltebilirim

s5603lerde iki farklı menü olabiliyor. sürümüne göre değişiyo. eski sürümlerde tek menü varken yenilerde üstte iki sekmeli menü var. seninkine muhtemelen eski firmware yüklemişler o yüzden sekmesiz menü haline gelmiş. bunu kendin yapamazsın, tabi elinde yeni firmware yoksa. götürüp servisinden yeni firmware yükletmen gerekiyo arkadaşım.

cmr1111

Üye
bnde de war bir tane telefon harbiden çok güzel yaklaşık 4-5 ayıdr kullanıorum ve coq memnunum büraz usttekı arkadaşın dedıgı gıbı jar uzantılı java oyunlarını kura bılıoruz bu siteden arama butonuna (240x320 dokunmatik oyunları) yazıyoruz ve oyunlar cıkıor bn telefonuma yaklaşık 100-150 tane oyun yukledım 4gb lik hafıza kartı war hala daha tık demedi =) telefonda çözemegiğiniz bir ozellık warsa sora bılrısız sızın ıcın elımden gelenı yapabılırım =) telefonun kurdu oldum =)

fakat msn yuklemek ıstıyorum bır tek onu bılmıorum msn yuklemıs ismini bilen biri warsa lütfen yazsın =)

e_memet88

e_memet88

Üye
Arkadaşlar bu "Fotoğraf Tarayıcı" uygulamasını hangi klasörden resim alacağını filan ayarlayamıyor muyuz.????

Ben bulamadım bir türlü var mı yok mu da bilmiyorum...
Genelde böyle uygulamaların seçenekleri olması lazım ama???

Bilgilerinize...

Arkadaşlar yok mu bir çare bulan bu soruna yada bilgisi olan????:islik

arkadaşlar sorunum var

reddedilen listesine aldığım numarayı tekrar nasıl çıkarıcaz?
ilgili menüyü bulamadım yardım please

Hocam, ayarlar>uygulama ayarları>arama ayarları> seçeneğine gidin orda otomatik reddet seçeneğini açın ve en altta bulunan listede düzenleme yapın....

Saygılar

emirhan38

Üye
arkadaşlar bu telefona harita veya nagıvasyon yüklene biliyormu

FbKeA

Üye
zoom yapabilmen için fotoğraf kalitesini düşürmen gerekiyor ancak o şekilde zoom yapılabiliniyor. Ben ilk çıktığı zamanlarda almıştım telefonumdan çok memnunum gerçekten çok iyi bir telefon.

Üst Alt