Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

redhoney

Üye
la ouf kmse güncellem yapmadımı
kadir git bi net paketi al telden google ye yaz e-budy indr die yükle :D

reyes_ercan

Üye
arkadaşalar ben oyun istiyorumm lütfen yardımcı olursanız sevinirimmm..

big_free

Üye
arkadaşlar birkaç gün önce aldım telefonu çok hoş bir telefon ama güvenlik kodu hata veriyor 8 tane 0 olarak biliyorum ama yanlış şifre diyor nasıl halledebilirim bu sorunu acil yardım :(

darklordozan

darklordozan

Üye
arkadaşlar birkaç gün önce aldım telefonu çok hoş bir telefon ama güvenlik kodu hata veriyor 8 tane 0 olarak biliyorum ama yanlış şifre diyor nasıl halledebilirim bu sorunu acil yardım :(

şifre 1234 olması lazım bide böyle gir

enes_103

Üye
arkadasım programları nerden ındırdın ^yıldız kare 0 yıldız kare yapan arkdasa sonsuz teşekkurler

--------------- Ekleme ---------------

3.2 megapıksel de zoom olmaz megapıkselı asaya ındır oluo

resım cektık ten sonra duzenleden efekler den yapabılıyon

turkcellı wıdget esurukle olur

turkcellı wıdget esurukle olur

epson81

epson81

Üye
arkadaşlar benim tlf sorun çıktı...dokunmatik...ekranda mesaja yazacağım 1..2 ye dokunuyorum işlev görmüyor sinir oldum ama ana ekranda 1..2 tuşlar işlev görüyor telefonu bugün ngarantiye göndewrdeim inş sorun yoktur....

m_y_z_

m_y_z_

Üye
arkadaşlar bende soruyorum bilen varmı pc studio'dan güncelleme yapabilen varmı??
varsa anlatabilirmi lütfen????:sn:

ynrdrk

Üye
arkadaşlar 1,5 aydır kullanıyorum gayet güzel memnunum ebuddy msn i çalıştırıyor.

aslanumut

Üye
yada kardesım benım telefonda da aynı sorunu yasadım benım telefonun güvenlık kodu cıktı

arkadaslar ben tlf yenı aldım 1 hafta oldu bı kameradakı zoom u bulamadım yardım edermısınız
sımdıden tsk ederım

sahinbey6606

Üye
Arkadaşlar antivirüs programı yükleniyormu bu telefona varsa hangisi link verebilirmisiniz

gecitharun

gecitharun

Üye
yada kardesım benım telefonda da aynı sorunu yasadım benım telefonun

güvenlık kodu cıktı

arkadaslar ben tlf yenı aldım 1 hafta oldu bı kameradakı zoom u bulamadım yardım edermısınız
sımdıden tsk ederım

kardeş 3.2mp deyken zoom yapmıyor düşür onu yaparsın

hsnsli

Üye
arakdaşlar bu msn programını filan buldum ben ama nasıl telefona kurucam indiriyorum atıyorum ama kurarken bi seiteye baglanıyo uyarı veriyo olmuyo indirmeye calışıyor bişiyleri.
ayrıca videolar mpeg4 ken bile acılmıyor o sorunu nasıl hallettiniz yardım edin resimli anlarabilcek varsa anlatabilirmi (msn Kurulumunu)

noluurrrrrrrrrrrrr

m_y_z_

m_y_z_

Üye
arakdaşlar bu msn programını filan buldum ben ama nasıl telefona kurucam indiriyorum atıyorum ama kurarken bi seiteye baglanıyo uyarı veriyo olmuyo indirmeye calışıyor bişiyleri.
ayrıca videolar mpeg4 ken bile acılmıyor o sorunu nasıl hallettiniz yardım edin resimli anlarabilcek varsa anlatabilirmi (msn Kurulumunu)

noluurrrrrrrrrrrrr

kardeş mpeg4 formatında açar ama mobil mpeg4 formatı olması lazım herhangi bir videoyu convert programlarıyla mobil mp4 formatına çevirirsen açar hemde çok net açıyo ben denedim harika oynatıyo videoları :oke::sn:

hsnsli

Üye
saolasınız bişiy daha sorucam hattım awea bu ayda 40 kontör karşılıgı sınırsız msn muhabbeti var ya bundan yapmak istiyorum ama avea nın verdigi msn desteklemiyor. bu yüzden başka bir msn yükledim fakat öyleykende o servis kulanılmaz dediler.

bu şekilde msn bağlantısı kuran var mı bu telefonda msn yükleyip ayda 40 kontöre sınırsız msn kullanabilen

coulthard1907

Üye
bu telefonda harekete duyarlı bir zar atma oyunu var buna benze royun yada programlar bulabilenler varmı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim. teşkkürler...

ozgur2183

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan aldım fakat pc suite i kurdum npsmain hatası veriyo ne yapmam lazım

redhoney

Üye
yha güncelleme yapana yokmu la yetr her kafadn ayrı bi ses anaa
Güvenlik kodu 8 tane sıfır anaa ne cahilsinz

melisa02

Üye
selam arkdaslar bende s5603 aldım cok gusel yaaa ama bir sorun varya ben msn wigdet istiyorum ve facabok tv ızleyemıyorum yardımcı olursanız cok memnun oolurum

qwertqwertxcvb

Üye
arkadasım su fenerlı yapdıgınn bıde ankaraguclu olarka yaparmısın cok sey ıstemıs olurmuyum :D:D:D

Üst Alt