Samsun preston(s5603) kullanıcıları buraya...

Sponsorlu Bağlantılar

m_y_z_

m_y_z_

Üye
Azra hanım msn'ye ve nete devamlı girmek istiyorsan sana nokia e71 tavsiye ederim neti çok iyi ama s5603'ünde görünümü ve kullanışı çok zarif ve şık ayrıca ben girmedim ama birçok arkadaş msn'yi çok rahat kullanabildiklerini söylüyorlar,,
genel bi tabirle bana göre samsung s5603 çok zarif şık ve kibar bi telefon ayrıca kullanımı çok basit widget diye tabir edilen özellikle menüye girmeden kendini yormadan bir parmak hareketiyle telefonunun her özelliğini anında açabiliyorsun,,nokia e71'de bu özellikler yok,,
resim kalitesi çok yüksek e71'den daha kaliteli resim çekiyor ve boyutlarıda e71'den daha küçük,,kenarındaki tek tuşla fotoğraf makinesini açıp bir klik'le foto çekebiliyosun,,flash yeterli seviyede göstermelik değil,,zifri karanlıkta bile güzel fotolar çekebiliyor sadece foto çekeceğin yeri bilmen yeterli tuşa bastınmı zaten heryer aydınlanıyor,,9 resim peşpeşe çekebiliyosun,,
mesaj yazmak çok rahat ve pratik,,mesaj yazıcağın zaman karşına dev gibi dokunmatik tuşlar çıkıyor,,yaba elin olsa bile rahat yazarsın yani,,
benim bu telefonda en beğendiğim özellik ise dış görüntüsünün kibarlığı,,nokia gibi elinde 3 katlı bi pasta taşımıyorsun avucunun içine sığıyor,,
eğer bayansanız bu telefonun pembe ve lila rengini tavsiye ederim,,
iyi günler umarım yardımcı olmuşumdur...

murderforbleed

Üye
ebuddy programı ile msn ye girilebiliyor ben yükledim ve girdim

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefona güncelleştirme yapan var mı varsa nasil yapılıyor? Ben pc suite den yapmaya çalıştım desteklenmiyor diyor.

sansure01

Üye
arkadaşlar fotoğraf çekerken kamerada zoom yapamıorum bilen varsa açıklayabilirmi

adem001

adem001

Üye
telefonun bir eksiği de mobil tv desteklememesi ama telefon oldukça kullanışlı.

ali bayır

Üye
kopalserkan arkadaşım ebuddy nasıl yükledin uğraşıyorum ama olmadı daha geniş bi açıklama yaparsan sevinirim şimdiden teşekkürler:)

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefondan mobiltv yi seyredebilrisiniz fakat programi indirerek değil mobil tv ye üye olunca turkcell link gönderiyor o link üzerinden girip seyredebiliyorsunuz.Msn konusua gelince telefonunuzdan ebuddy.com adresine girerseniz kolayca yükleyebilirisiniz.Uyarı olarak şunu söyleyeyim internet paketi almadan sakın nete girmeyin sonra çok pişman olursunuz...

akrep_24ea

Üye
arkadaşlar benim telefonuma gönderilen fotoğrafı telefonum alamadı.bilginiz varsa bu konu hakkın lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

burock_ep4

Üye
yaa arkadaslar samsung preston da msn e ve faceebook a nasıl giricem yardımlarınızı bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

peki nerden inidiricem eebuddy proramını

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Facebook için widget var zaten ayrıca turkcell-im den de girebilirisin msn i artık son defa söylemek istiyorum ebuddy.com adresine telefonla girip bi kaç saniyede yükleyebilirisin

akrep_24ea

Üye
arkadaşlar vodafone hatlı olanlar samsung s5603 modelinin mms ayarını yapabildiler mi?

redhoney

Üye
PC studio ile güncelleme yağabilen warmı?? warsa yardımcı olablrmi lütfen

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
slm arkadaşlar preston telefonum sahadan uygulamasını çalıştırmıyo,yardımcı olur musunuz?

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
Emegi geçen herkese teşekkürler bilgilerinizden dolayı harika bir Telefon 1 aydır kullanıyorum

Tşklr

cepayar

Üye
Arkadaşlar opera 4.2 yi kurdum bir türlü bağlanmıyor başka ayara gerek varmı skyfire ve opera nasıl yüklenir nasıl ayarlanır . Ayrıca kendi tarayıcısından da sitelere girse bile film açmıyor ve indirmiyor yardımmmmm

tucson34

Üye
arkadaslar meraba 5603 preston aldm 1 ay once cok memlunum fakat msn tema oyun fln yuklemek istiorum sitede dokunmatik oyun yok galiba bi yardmcı olrmusunuz ayrıca tel hakkındaki görüşleriniz nelerdr??

george323

Üye
arkadaşlar güvenlik kodunu bilen varmı acil yardımcı olursanız sevinirim çağrı merkezini aradım sekiz tane 0 diyolar ya giriyorum kabul etmiyo telefonu aldığımdan beri güvenlik kodunun 8 tane 0 olduğundan bile haberim yok değiştirmiş olabilirmisiniz diyo!! servise yönlendirdiler bilen varsa paylaşsın pls

mesajın içindeyken ses tuşlarına bas istediğinin boyuta getirebilirsin bu özellikte çok hoşuma gitti ımm
1234 dene dostum samsung müşteri hizmetleride bilmiyo :)

FASAFİSO

FASAFİSO

Üye
girdiğin sayıları onaylama için bir daha gir işte senin güvenlik kodun o olsun

redhoney

Üye
PC studio ile güncelleme yapabilen warmı?? warsa yardımcı olablrmi lütfen

ABDULKADİR_27

Üye
yha bu tlfnda msn yüklemesni blen var mı??? varsa bana lütfen yardmcı olun.

Üst Alt