Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
haberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim
baz ile ne alaka onu anlamadım avea suan yazılım olarak sr 5 kullanıyor bu sr da zaten istedigini yapar belki sr 6 ya gecmiştir abone sayısı yükseldi diye pakete gelince lt service manager/helper her neyse artık o pakette diğer sitelere engel atmayı unutmus istese tüm sitelere engel atım sadece face twit acık bırakır ama yanlış bi engelleme yapmıs farkında degıl
biride yazmış bayiler biliyo diye daha bayiler paketleri dogru duzgun ogrensin :)

• Beğen
Tepkiler: jonezz
okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
baz ile ne alaka onu anlamadım avea suan yazılım olarak sr 5 kullanıyor bu sr da zaten istedigini yapar belki sr 6 ya gecmiştir abone sayısı yükseldi diye pakete gelince lt service manager/helper her neyse artık o pakette diğer sitelere engel atmayı unutmus istese tüm sitelere engel atım sadece face twit acık bırakır ama yanlış bi engelleme yapmıs farkında degıl
biride yazmış bayiler biliyo diye daha bayiler paketleri dogru duzgun ogrensin :)
AVEA OLAYIN FARKINDA SÖYLEMEYEN ŞİKAYET ETMEYEN KALMADI .
BAZLADA ALAKASI VAR BAZI BÖLGEDEKİ BAZLARDA BU AÇIK İŞE YARAMIYOR.
ONUN DIŞINDA DEDİKLERİN AYNEN DOĞRU .:bann: BU ARADA ARTIK BANA PM ATMAYIN CEVAP VERMİYECEĞİM :off:AZ ARAŞTIRIN ARKADAŞ. HERKES PM ATIYOR SIKILDIM :bann: SİZDE Yusuf Saracen BEY GİBİ AZ ARAŞTIRIN ÖĞRENİN BANA PM ATMAYIN .

Son düzenleme:
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Acık acık yaz sende merak etmesinler :)

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
ÜŞENİYORUM SEN YAZ .

sasua42

sasua42

Üye
Bugün nedense cok yavas

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
evet sahurda acayip yavaştı herkes yüklendi mi ne?

phasan

phasan

Üye
Sızteme yuklenınce yavaslar

sasua42

sasua42

Üye
hala yavaş yav inşallah düzelir bugünbeyler 2 den sonra hala yavaş sizdede öyle mi

burak1011

Üye
Sahur paketini k kullanmıyorum artk aşırı yavaşladı

• Beğen
Tepkiler: sasua42
sasua42

sasua42

Üye
evet artık google'a bile girilmiyor

mürteza16

mürteza16

Üye
Çok kişi giriyor. Yavaşlaması normal.

• Beğen
Tepkiler: okanbiz
sasua42

sasua42

Üye
yahu öyle böyle yavaşlama değil ama çok kişi giriyor tamam da 10 megabit olan hızım 0.02 ye düştü
paket yavaşladı giren fazla herhalde
evet 1 megabitin altındaydı bugün
aynen bugün aşırı yavaştı .saat 4:30 dan sonra hızlandı ama
dostum hala hızlı mı şu 6 liralık olan bug paketi bendede var ama girmiyor

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
bizde de duurm aynı hekes öğrendi artık . Paketi rklamda yaptı avea öğrenmeyen kalmadı .
yahu öyle böyle yavaşlama değil ama çok kişi giriyor tamam da 10 megabit olan hızım 0.02 ye düştü
dostum hala hızlı mı şu 6 liralık olan bug paketi bendede var ama girmiyor
bana özelden yazteadown mu oldun avea online işlemlerden bak

burak1011

Üye
Valla google bile açmıyor ya. Son durum ne bilmiyorum ama

sasua42

sasua42

Üye
Aynen hala böyle

sasua42

sasua42

Üye
Nasıl iptal edebilirim bu sahur paketini ?

fk555897

fk555897

Üye
çok iyi kampanyaymış.

Üst Alt