Ben 3 Operatörü de Kullandım! Köyde Yaşıyorum Ve AVEA Alıcısı Resmen Dibimde Ama AVEA Bir Türlü Çekmiyor! Çekiyo Ama fu ll Olamıyor Ve Bu da İnterneti Etkiliyor! Vodafone Burada Turkcell'in Alt Yapısını Kullanıyor Ama Vodafone'da İyi Çekemiyor! AVEA Ve Vodafone'da İnternetten Video İzlenmiyorken Turkcell Çoook Rahat İzletiyor! Ve Bi De Turkcell'i Düşünün Adam Veri Listesinde 2-3. Sırada Siz Milyonlarca TL Vergi Ödeseydiniz Hala Paketleri Ucuza mı Verirdiniz
Kime Sorsan Turkcell'i Eleştirir Ama O Eleştirenler Turkcell Kullanır Neden? Operatör Değiştirmek Parayla Değil ki İşte Aslında Turkcell'den Memnunlar Ama Söylemiyolar! AVEA ve VODAFONE Parayı Çok Seviyolar Yanlışlıkla Aldığınız Paketi Alıp TL'nizi İade Etmiyolar Ama Turkcell Hemen İşleminizi Gerçekleştirip Sizi Madur Duruma Düşürmüyo
35 Milyon Abonesi Var Turkcell'in Yani Bir DEV! Kaliteli Hizmet Veriyo
AVEA Ve VODAFONE'un Facebook Sayfalarında Paylaştıkları Gönderilere İlgi Gösteren Yok Hep Şikayet Ama Turkcell'den Şikayet Yok!
İyi Forumlar!!
avea baz istasyonu dibimde demişsin tam altındaysan cekmez 5 10m ilerisindeysen ceker ama video acmıyo demen biraz kuşkulandırdı bizi bi camur kampanyası var gibi
vodafone , turkcell bazını kullanıyo ama cakmiyo demişsin aynı bazımı kullanıyor aynı baz direginimi?
Aynı birebir bazsa turkcell ne cekerse vodafonede aynı derecede ceker
aynı direkse turkcell bi tık önde ceker (anten sayısı en fazla turkcellde)
turkcelli öve öve bitirememişsin ama aklıma taakılan su var yanlışlıkla bi insan nasıl mesaj atıp istemediği paketi alır sonrada iade ister ?
Şimdi senin aklındaki soruyuda cevaplayım
avea sr5 kullanıyor bunda paket iadesi yok
vodafone sr7 kullanıyor bundada iade yok
turkcell sr13 kullanıyor 3 program var ve her istedigin yapılıyor hız kısıtlaması dahi kalkıyor