ByKatre
Üye
Sanadaherkese iyi sahurlar

Sanadaherkese iyi sahurlar

baz ile ne alaka onu anlamadım avea suan yazılım olarak sr 5 kullanıyor bu sr da zaten istedigini yapar belki sr 6 ya gecmiştir abone sayısı yükseldi diye pakete gelince lt service manager/helper her neyse artık o pakette diğer sitelere engel atmayı unutmus istese tüm sitelere engel atım sadece face twit acık bırakır ama yanlış bi engelleme yapmıs farkında degılhaberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim

AVEA OLAYIN FARKINDA SÖYLEMEYEN ŞİKAYET ETMEYEN KALMADI .baz ile ne alaka onu anlamadım avea suan yazılım olarak sr 5 kullanıyor bu sr da zaten istedigini yapar belki sr 6 ya gecmiştir abone sayısı yükseldi diye pakete gelince lt service manager/helper her neyse artık o pakette diğer sitelere engel atmayı unutmus istese tüm sitelere engel atım sadece face twit acık bırakır ama yanlış bi engelleme yapmıs farkında degıl
biride yazmış bayiler biliyo diye daha bayiler paketleri dogru duzgun ogrensin![]()
BU ARADA ARTIK BANA PM ATMAYIN CEVAP VERMİYECEĞİM
AZ ARAŞTIRIN ARKADAŞ. HERKES PM ATIYOR SIKILDIM
SİZDE Yusuf Saracen BEY GİBİ AZ ARAŞTIRIN ÖĞRENİN BANA PM ATMAYIN .evet 1 megabitin altındaydı bugünevet artık google'a bile girilmiyor
aynen bugün aşırı yavaştı .saat 4:30 dan sonra hızlandı amaSahur paketini k kullanmıyorum artk aşırı yavaşladı
dostum hala hızlı mı şu 6 liralık olan bug paketi bendede var ama girmiyorpaket yavaşladı giren fazla herhalde
evet 1 megabitin altındaydı bugün
aynen bugün aşırı yavaştı .saat 4:30 dan sonra hızlandı ama
bana özelden yazteadown mu oldun avea online işlemlerden bakyahu öyle böyle yavaşlama değil ama çok kişi giriyor tamam da 10 megabit olan hızım 0.02 ye düştü
dostum hala hızlı mı şu 6 liralık olan bug paketi bendede var ama girmiyor
Vodafone tr başlatırsa helal![]()