her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakındaARKADAŞLAR BU PAKETİ ALAMAYANLAR PARANIZA KIYIN SINIRSIZ SOSYAL PAKETİNİ ALIN İNTERNETE SINIRSIZ GİRİN SİSTEMDE BUGbeleş internet istiyenler bu y azıyı beğensin ve pm atsın SADECE KONTORLÜ OLANLAR PM ATSIN .
Yav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakında
murtaza avea bilse zaten suan sistemde bu paket dogru calısırdıYav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.
haberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürümmurtaza avea bilse zaten suan sistemde bu paket dogru calısırdı
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı

Öncelikle İsmim Mürteza. Ayrıca bunu avea biliyor. Git bayiide çalışanlara sor!!!murtaza avea bilse zaten suan sistemde bu paket dogru calısırdı
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı
Avea için mi?@mürteza16 nasıl oluyo bu pm atsana![]()
evetAvea için mi?

öyle de yapmayın bemürtaza kardeş hekese bilgi verme sonra şikayet etcem falan filan yapıyorlar araştrsınlar biraz

haberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıklarıhaberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürüm![]()
haberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelimhaberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıkları
yazsanda biz de yapsakhaberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim